#Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları

İzmir’de sokak ortasında çelik kasa bulundu 01:02

İzmir’de sokak ortasında çelik kasa bulundu

İzmir’in Bayraklı ilçesinde sokak ortasında çelik kasa bulundu. Kasanın çalıntı olduğu değerlendirilirken olayla ilgisi bulunduğu öğrenilen 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı...

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum' 02:18

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum

İzmir'in Bayraklı ilçesinde icra memurlarıyla birlikte haciz işlemlerine giden avukat ve çilingir olduğu iddia edilen kişinin başına silah dayayarak darp eden şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edil..

İzmir Keçileri Kaçırdı, Arabalar Zarar Gördü 00:14

İzmir Keçileri Kaçırdı, Arabalar Zarar Gördü

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, başıboş bırakılan keçiler, Avrupa'nın 5, Türkiye'nin de 2'inci ikiz kulesi olan Folkart Towers'ın çevresindeki araçların üzerine çıkarak zarar verdi. Adalet Mahallesi'nde Manas Bulvarı üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı! 00:53

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı!

İzmir'deki depremde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken bu sabah saatlerinde bir sevindiren haber daha geldi. 3 yaşındaki Elif bebek beton yığınlarının arasından sağ olarak kurtarıldı. 6.6'lı..

Ayda'yı kurtardı bu sözleri söyledi- 'Evladımı öper gibi öptüm' 05:20

Ayda'yı kurtardı bu sözleri söyledi- 'Evladımı öper gibi öptüm'

İzmir'in Bayraklı ilçesinde depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazı altında kalan 3 yaşındaki Ayda Gezgin, 91 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Enkaz altından Ayda'ya ilk ulaşan ekipten AFAD görevlisi Cem Erdoğ..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkım 02:57

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkı

İzmir depreminde hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı’nın kontrollü yıkımını, çok sayıda vatandaş izledi. Bazı vatandaşlar o anları kamerayla çekerken, alanda bulunanlarının çoğunun apartman sakini olmaması dikk..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

The Great Escape - I Can't Resist (Nebbra Remix) 03:50

The Great Escape - I Can't Resist (Nebbra Remix)

Bu videolar, ışığa duyarlı epilepsili insanlara nöbet geçirmelerine neden olabilir. Lütfen bu bilgi ışığında videoyu izleyin. ???? Trap Nation ???? ● http://nations.io..

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette 01:56

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette

Şırnak'ın Uludere ilçesi Irak sınırında Kartal Yuvası olarak adlandırılan Karaçalı üs bölgesinde eli tetikte, gözü hudutta bekleyen Mehmetçik, hem terör tehditleri hem de kaçakçılık olaylarına karşı nöbet tutuyor...

BRAIN ON FIRE Trailer (2017) Chloë Grace Moretz Movie 01:52

BRAIN ON FIRE Trailer (2017) Chloë Grace Moretz Movie

Yangın Filmin üzerinde Beyin Hakkında Susannah Chalan, New York Post bir gazeteci, ciddi sağlık sorunları vardır , nöbet dahil ve sesler duymaya. Aşağıdaki hafta boyunca onun durumu kötüleşir ve o hızla katatoninin şidd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Savaş Gemisi İstanbul Boğazı’ndan Geçti 02:24

Rus Savaş Gemisi İstanbul Boğazı’ndan Geçti

Rus Donanması’na ait 152 borda numaralı “Nikolay Filchenkov” isimli savaş gemisi İstanbul Boğazı’ndan geçti. Savaş gemisinin geçişi esnasında mürettebatın sahili izlediği, askerlerin ise silahla nöbet beklediği görüldü...

Bunlar Mı Askere Gidip Vatanı Koruyacak? 00:44

Bunlar Mı Askere Gidip Vatanı Koruyacak?

Asker eğlencesinde dans eden gençlerin durumu kavgaya getirmesi bunlar mı askerlik yapacak dedirtti...

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedi Canisi Heryerde Aranıyor 04:07

Kedi Canisi Heryerde Aranıyor

Adana'da kedi canisini her yerde arıyorlar Adana'da bir kedinin gözü ve makatının oyularak öldürülmesine tepki gösteren vatandaşlar, eylemi gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için mahallede nöbet tutuyor...

Nöbette Uyuyan Askerlerin Ceza Olarak Dağa Taşa Tekmil Vermesi 00:35

Nöbette Uyuyan Askerlerin Ceza Olarak Dağa Taşa Tekmil Vermesi

Nöbette uyurken yakalanan askerlere komutanları tarafından uygun görülen ceza , dağa doğru dönüp defalarca tekmil vermeleri olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafik Polisi Islanmasın Diye Şemsiye Veren Sürücü 00:20

Trafik Polisi Islanmasın Diye Şemsiye Veren Sürücü

Yağmur altında görev yapan trafik polisine ıslanmasın diye şemsiye veren sürücü izleyenleri duygulandırdı. Görüntüler Çin'in Anhui eyaletindeki Wuhu kentinden.Görüntülerde bir trafik polisi yağmurun altında görev yapıyor..

Mehmetçikle Ailesinin Duygulandıran Buluşması 01:57

Mehmetçikle Ailesinin Duygulandıran Buluşması

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Altıntepe Hudut Karakolunda vatani görevini yapan asker, kulede nöbet tutarken anne ve babasının sürpriz ziyareti karşısında gözyaşlarına hakim olamadı..

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

Epilepsi Nöbeti Geçiren Birine Nasıl Müdahale Edilmeli 01:54

Epilepsi Nöbeti Geçiren Birine Nasıl Müdahale Edilmeli

Epilepsi nöbeti geçiren birinin başının hareketlerinden kaynaklanan travmaları önlemek amacıyla başının altına yumuşak bir şey koyulabilir. Kol-bacak titremeleri fazlaysa kol ve bacaklar kesinlikle tutulmamalı. Hasta baz..

  • NABIZ tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Epilepsi Nöbeti Geçiren Birine Nasıl Müdahale Edilmeli 01:54

Epilepsi Nöbeti Geçiren Birine Nasıl Müdahale Edilmeli

Epilepsi hastalarının nöbet türleri çok çeşitlidir. Temel olarak bu nöbetler primer ve sekonder olarak ikiye ayrılır. Primer nöbetler ani bilinç kaybıyla ortaya çıkan nöbetlerdir. Genellikle genetik özellik taşırlar. Sek..

  • NABIZ tarafından
  • 569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Epilepsi Kesin Olarak Tedavi Edilebilir Mi 01:49

Epilepsi Kesin Olarak Tedavi Edilebilir Mi

Epilepsinin kesin tedavisiyle ilgili fikir bildirebilmek için hastalığın sebebini bilmek gerekiyor. Eğer beyinde nöbete yol açan bir bozukluk tespit edilirse bu bozukluk tedavi edilebilir. Ancak beyindeki farklı bozukluk..

  • NABIZ tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Epilepsi Nasıl Teşhis Edilir 02:33

Epilepsi Nasıl Teşhis Edilir

Epilepsi öncelikle klinik nöbetle teşhis edilir. Nöbet öyküsü yoksa EEG'de bulunan bozukluklara bakarak epilepsi tanısı koymanın anlamı yoktur. Eğer beyinde iltihap, tümör gibi bir olay varsa bunlarla ilgili nörolojik bu..

  • NABIZ tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Absans Epilepsi Nöbeti Nedir 01:27

Absans Epilepsi Nöbeti Nedir

Absans epilepsi nöbeti bilinç kaybıyla gelişen bir nöbettir. Absans epilepsi nöbeti iki türlü gerçekleşebilir. Primer jenerize nöbetler ya da petit mal denilen çocukluk döneminde kısa süreli bilinç kaybı gerçekleşen nöbe..

  • NABIZ tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Epilepsi Nasıl Bir Hastalıktır 01:05

Epilepsi Nasıl Bir Hastalıktır

Epilepsi zaman zaman ortaya çıkan, beyindeki hücrelerde ani elektrik boşalımı sonucu gerçekleşen bir klinik tablo. Epilepsi bir hastalık olarak değil de, farklı sebeplerden ortaya çıkan bir sendrom olarak değerlendirile..

  • NABIZ tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..