#Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç 01:29

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç

Kamudan 15 Bin Yeni İhraç Yeni kanun hükmünde kararname ile binlerce kişi daha kamudan ihraç edildi. 7 bin 586 polisle birlikte, 5 binden fazla kamu çalışanı ve yaklaşık iki bin askerin kamuyla ilişiği kesildi. 550 dern..

Mit’e İki Darbe İhbarı Yapılmış 02:05

Mit’e İki Darbe İhbarı Yapılmış

Meclis FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, o güne ilişkin birçok yeni bilgiye ulaştı. Onlardan biri de, MİT’e iki ayrı askerin ihbarda bulunduğu oldu. Ancak onlar bir darbe olacağını değil de, MİT müsteşarına ..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Spektral Türkçe Dublaj Film İzle 1:48:03

Spektral Türkçe Dublaj Film İzle

Spectral (Hayalet gibi,Hayali) filminin konusu, Bilim kurgu, aksiyon ve gerilim türünde olan Spectral bir grup askerin hayaletlerle olan zorlu mücadelesini anlatan bu ilginç filmde askerler savaştıkları şeyleri göremezk..

  • Film İzle tarafından
  • 19.653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Fransız Askerleri Estonya'da 01:00

Fransız Askerleri Estonya'da

NATO, Rusya'ya komşu özellikle Baltık ülkelerinde askeri gücünü arttırırken, en son 50 askerden oluşan Fransız birliği Estonya'nın Amari askeri üssüne indi. Öncü birlik, 300 Fransız askerin yer alacağı 1200 kişilik yen..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Türk Askeri İle Hollanda Askeri Bilek Güreşi 02:23

Türk Askeri İle Hollanda Askeri Bilek Güreşi

Feridun Türkmen isimli askerimiz ile Hollanda askeri Zico bilek güreşi masasında karşı karşıya gelmiş, Türkmen, Hollandalı askerin bileğini kısa sürede yatırmıştı. Hollanda ile yaşanan kriz sonrası bu bilek güreşinin vid..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

47. Yol Film İzle 1:45:01

47. Yol Film İzle

Olayların yaşandığı zamanlar henüz 2.dünya savaşının ilk zamanlarıdır. İtalya'da bir dağda yoğun kar yağışı altında brezilya'lı bir grup askerin bulunduğu yerde bir patlama olur ve ne yapacaklarını şaşıran askerlerin bir..

  • Tv Series tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçiğe Anneler Günü Sürprizi 00:59

Mehmetçiğe Anneler Günü Sürprizi

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda vatani görevini yapan askere, Anneler Günü'nde sürpriz yapıldı. Komutanlığın organizasyonuyla memleketlerinden İzmir'e gelen annesini karşısında gören askerin şaşkınlığı ve sevinci büyük ol..

  • En Yeniler tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore'nin Fırlattığı Füze Sonrası Askerlerin Çocuklar Gibi Sevinmesi 00:43

Kuzey Kore'nin Fırlattığı Füze Sonrası Askerlerin Çocuklar Gibi Sevinm

Kuzey Kore'nin füze denemesinden sonra askerin sanki bayram harçlığı almışcasına sevinçlerini izlicez.Başkan ayağa kalmadı hayret..

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mekik Çeken Askere Popo Öptürmek 00:37

Mekik Çeken Askere Popo Öptürmek

Mekik çeken askere yapılan şaka gerçekten tam bir eşek şakası. Koğuşta mekik çeken asker tam mekiğe kalktığı anda başka bir askerin poposu ile karşı karşıya kalıyor ama iş işten geçmiş oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayılan Askere Sağlık Görevlilerinden İlginç Müdahale 02:54

Bayılan Askere Sağlık Görevlilerinden İlginç Müdahale

İngiltere'de Kraliçe'nin 91. doğum günü kutlaması töreni sırasında bir askerin baygınlık geçirmesi sonucu sağlık görevlilerinin disiplin içerisinde ve ağır bir şekilde bayılan askere müdahale etmesi dikkat çekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan Firari Asker Kararı 00:44

Yunanistan Firari Asker Kararı

Türkiye'nin yeni iade talebi üzerine Yunanistan'a kaçan askerlerden üçü bugün Atina'da temyiz mahkemesine çıkarıldı. Mahkeme iade talebini reddetti. Mahkemeye çıkacak askerlerin isimlerinin Süleyman Özkaynakçı, Feridun ..

Amerikan Keskin Nişancı  Film İzle 2:12:39

Amerikan Keskin Nişancı Film İzle

Bahriye Komandoları'na katılan ve Irak'ta 150'den fazla insanın ölümüne sebep olan Chris Kyle (1974-2013) isimli askerin aynı isimli kitabından uyarlanan filmde Chris Kyle'ın askeri kariyeri ve yaşadıkları anlatılacak. A..

  • Tv Series tarafından
  • 6.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..

Hata Yapıp Çaktırmayan Amerikan Askeri 01:00

Hata Yapıp Çaktırmayan Amerikan Askeri

Görüntüdeki Amerikan askerlerinin eğitiminde komutanın askere silahı atıp sonrasında askerin silahı tutaması sonucu oluşan komik anları izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce