#Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları

Akrepler Hakkında Bilinmeyenler 02:55

Akrepler Hakkında Bilinmeyenler

İnsanların korktuğu belli başlı hayvanların en başında şüphesiz akrepler gelir, peki akrepler hakkında ne kadar şey biliyoruz?..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 6 yıl önce
O Son Dubleyi İçmemesi Gereken Abi 00:09

O Son Dubleyi İçmemesi Gereken Abi

Masa başında zor duran adamın komik hallerini hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karamanın Koyunu Full Hd İzle 1:44:41

Karamanın Koyunu Full Hd İzle

Konusu : Bahtiyar, koşulları oldukça rahat olan bir kışlada askerlik yapmaktadır. Bir gün çeşme başında gördüğü Mhriban adlı kadına ilk görüşte aşık olur ve onunla evlenmek ister. Mihriban'ın da Bahtiyar'da gönlü vardır..

Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık' 03:46

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Kurtulmuş 2017 turizm açısından muhteşem bir geri dönüş oldu. 2017'de rakamlar toparlandı, 32 m..

Şeyda Erdoğan Protez Tırnaklarım Hakkında Herşey Yaşadığım Kötü Tecrübe 15:30

Şeyda Erdoğan Protez Tırnaklarım Hakkında Herşey Yaşadığım Kötü Tecrüb

Herkese merhaba! Bugün bana uzun süredir sorduğunuz protez tırnaklarım hakkında ayrıntılı bir video çektim. Videonun başında uzayan protez tırnaklarımın nasıl yenilendiğini ve protez tırnağın nasıl yapıldığını göreceksin..

Belgin Uruk Hayal Tülden Çapraz Nişan Başı Tesettür Hayal Tül Nişan Modeli 09:03

Belgin Uruk Hayal Tülden Çapraz Nişan Başı Tesettür Hayal Tül Nişan Mo

merhaba hanımlar beyler bu gün size hayal tülden çapraz drape Nişan başı yapım aşamasını çektik son yıllarda moda olan hem sade hem de şık gösteren çapraz drape gelin başında çok tercih ediliyor umarım beğenirsiniz i..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Pınar Altuğ'un Makyajsız Paylaşımı Olay Oldu 02:43

Pınar Altuğ'un Makyajsız Paylaşımı Olay Oldu

Pınar Altuğ'un makyajsız paylaşımı olay oldu Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Pınar Altuğ, son olarak makyajsız halini paylaştı. Ünlü oyuncunun bu halinin beğenmeyen takipçileri Keşke paylaşmas..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uyuyan İnsanlara Yapılan En Çirkin 10 Şaka 04:30

Uyuyan İnsanlara Yapılan En Çirkin 10 Şaka

Uyku belki de bir insanın en savunmasız olduğu anların başında gelir. Özellikle uykunuz ağırsa, şakacı arkadaşlarınızın hedefi olabilirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Ceceli'ye Bir Şok Daha 02:32

Mustafa Ceceli'ye Bir Şok Daha

DHA'nın haberine göre, şarkıcı Mustafa Ceceli'nin, Konya'nın Seydişehir ilçesinde düzenlenecek şölende vereceği konser, şarkıcıyla ilgili basında çıkan son haberler nedeniyle belediye tarafından iptal edildi...

  • BETA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Telefonunun Çekiçle Bile Kırılmayacağını İddia Etti 03:23

Telefonunun Çekiçle Bile Kırılmayacağını İddia Etti

Cep telefonu herkesin belki de en cömert para harcadığı şeylerin başında geliyor. Bu pahalı cihazlar bazen kazalara da kurban gidebiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Peaky Blinders 3.Sezon 3.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 58:50

Peaky Blinders 3.Sezon 3.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

DİKKAT : Başında ki Fragmanlar İngilizce Bölüm Türkçedir. Peaky Blinders 3.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Film Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Peaky Blinders season 3 episode 03 Peaky Blinders s3e03..

Mile 22 Orijinal Fragmanı 02:50

Mile 22 Orijinal Fragmanı

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman 02:45

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Frambuazlı Brownie Tarifi 03:47

Frambuazlı Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı şeker 80 g bitter çikolata, 125 g tereyağı, 1/2 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1,5 su bardağı un, 1 su bardağı Frambuaz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 4-5 damla taze sı..

Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Ukuleyi Konuşturan Kız 05:53

Ukuleyi Konuşturan Kız

Bir müzik aleti çalmak başlı başında bir yetenek ise bu kızın yaptığına ne demeli? Eline aldığı ukuleleyi adeta dile getiren kızı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uyuyan Sürücünün Taklayı Atması 01:45

Uyuyan Sürücünün Taklayı Atması

Otoyolda seyir halindeki araç şoförü direksiyon başında uykuya dalınca önce başka bir araca çarpmış daha sonra takla atmış...

  • JET TV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İnsan Gibi Uyandırmayan Ramazan Davulcusu 00:10

İnsan Gibi Uyandırmayan Ramazan Davulcusu

Ramazan ayı boyunca ramazan davulcularının videoları tam bir klişedir. Bu ramazan davulcusu da daha ramazanın başında işinden sıkılmış gibi.....

  • JET TV tarafından
  • 252 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Minik İmam Herkesi Kendine Hayran Bıraktı 01:08

Minik İmam Herkesi Kendine Hayran Bıraktı

Başında takkesiyle cemaatin önüne geçen ve ezan okuyarak çevresindekileri namaza davet eden minik imam izleyenlerin içini ısıtıyor...

Hamdi Alkan Ateş Püskürdü Bizi Linç Ediyorlar 11:33

Hamdi Alkan Ateş Püskürdü Bizi Linç Ediyorlar

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa canlı yayınına telefonla bağlanan usta oyuncu Hamdi Alkan, önceki gün Enis Fosforoğlu'nun cenazesinde çekilen fotoğrafa açıklık getirdi. Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel'in tabut başında poz ver..

  • BETA tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Alamatra - Çaykara Horonu 04:20

Alamatra - Çaykara Horonu

Elif dedum be dedum Yar ben sana ne dedum Yar senun hatiruna Anana ana dedum İpekli has peştemal Kırk taraftan paklidur Bilsenuz yureğume Nasi sirlar saklidur Bu dağlarun başi bir Beş parmağun beşi bir Oyle bir sevda ..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..