#Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları

Kaza geçiren motosikletli polisin yardımına meslektaşları koştu 03:23

Kaza geçiren motosikletli polisin yardımına meslektaşları koştu

E-5 Karayolu Darülaceze-Perpa Metrobüs mevkisinde hafif ticari araçla çarpışan motosikletli trafik polisi yere savrularak yaralandı. Meslektaşlarının yaralandığı anonsunu alan çok sayıda polis ekibi olay yerine gelerek y..

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti 00:52

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti

Çarşamba akşamından beri kar yağışının aralıklarla devam ettiği Uludağ’da kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Otellerin büyük kısmı hafta başında misafirlerini ağırlamaya başladı. İstanbul’a da karın düşmesinin ardından ..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü 03:03

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Havaların soğumasıyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamsinin fiyatı Kasım ayında lezzetini bulması ve bollaşmasıyla birlikte yarı yarıya düştü. Kış mevsiminde balıkseverlerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamsi, ha..

Vaka sayıları tırmanışta! 02:18

Vaka sayıları tırmanışta!

KONTROLSÜZ GEVŞEME VAKA SAYILARINI YENİDEN TIRMANIŞA GEÇİRDİ..HAFTA BAŞINDA 5 BİNLERE KADAR İNEN VAKA SAYILARI YENİDEN 7 BİNLİ RAKAMLARA ÇIKTI. VİRÜSLE MÜCADELEDEKİ SON ARTIŞLAR ENDİŞELERİ KATLARKEN, SAĞLIK BAKANI'NDAN ..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle 1:49:03

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle

Kurtlar Arasında | Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi | Full Film İzle Filmin Konusu: Babası tarafından zengin toprak ağasına borcu karşılığında verdiği 7 yaşındaki Marcos'un hayatını anlatmakta. Marcos, babası tarafından..

İşte fenomenlerin virüslü partisi! 01:46

İşte fenomenlerin virüslü partisi!

KORONAVİRÜSE KARŞI ÖNLEMLER ARTTIRILDIKÇA ARTTIRILIYOR, AMA BİR YANDAN DA KENDİNİ BİLMEZLERHEP İŞ BAŞINDA. AVCILARDA BİR GRUP YOL KENARINDA GÖBEK ATTI, HALAY ÇEKTİ.. SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ İSE YASAKLARI HİÇE SAYIP PART..

Buzlanmış yolda kayan lüks otomobil sokağı savaş alanına çevirdi - Kazada 2 kişi yaralandı 01:11

Buzlanmış yolda kayan lüks otomobil sokağı savaş alanına çevirdi - Kaz

Üsküdar’da kar yağışı sonrası kaza yapan iki araç sürücüsü, araçlarının başında durduğu esnada arkadan gelen cipin araçlarına çarpmasıyla yola savruldu. Yaşanan kaza da 2 kişi yaralanırken, cip sürücüsü ise hızla olay ye..

Hırsızlar yalnız yaşayan adamın 'Tek arkadaşımdı' dediği televizyonunu geri getirdi 04:40

Hırsızlar yalnız yaşayan adamın 'Tek arkadaşımdı' dediği televizyonunu

Sivas’ta yalnız yaşayan Gürsel Karataş’ın Tek arkadaşımdı dediği televizyonu çalınmıştı, konunun basında yer almasının ardından çalınan televizyon çöp poşetinin içerisinde evin önüne bırakıldı...

Sağlık turizminde robotik nakil çağı 01:57

Sağlık turizminde robotik nakil çağı

Salgın sürecinde Türkiye sağlık turizminde en çok talep gören ülkelerin başında geliyor. Öyle ki robotik nakil yaptıracaklar donörleriyle birlikte geliyorlar...

Polisten örnek davranış 02:55

Polisten örnek davranış

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde sipariş yetiştirmek üzere seyreden motosikletli kurye, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak yere savruldu. Yaralanan sürücüyü gören Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sağlık ..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..

Avcılar’da sanal tombala oynatan iş yerine ikinci baskın 00:26

Avcılar’da sanal tombala oynatan iş yerine ikinci baskın

Avcılar’da geçtiğimiz günlerde kısıtlama saatinde sanal tombala kumar oynatan iş yerine polis ikinci kez baskın düzenledi. Mührü kırıp iş yerine giren ve bilgisayar başında sanal kumar oynayan 11 şahsa bu kez kabahatler ..

Susadım Çeşmeye Varmaz Olaydım 00:14

Susadım Çeşmeye Varmaz Olaydım

Ormanlık alanda yürüyüşe çıkan kadın çeşmenin başında biraz dinlenmek istemiş. Kadın dinlendikten sonra suyunu doldurmak için çeşmeye inmek isteyin ayağı kaymış ve düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı 01:18

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz, kalp krizi sonucu 53 yaşında hayata veda etti. Yılmaz için Ankara Karşıyaka mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Eşi, çocukları ve sevenleri tabutunun başında gözyaşı döktü. 53 yaşında ha..

İstanbul Güngören'de Hırsızlar 6 Kiliti Kırarak 200 Bin Liralık Bakır Çaldılar! İşte Detaylar 01:35

İstanbul Güngören'de Hırsızlar 6 Kiliti Kırarak 200 Bin Liralık Bakır

PİŞKİN HIRSIZLAR İŞ BAŞINDA..

 Rusya Ukrayna Savaşının Biteceği Tarih Açıklandı 06:46

Rusya Ukrayna Savaşının Biteceği Tarih Açıklandı

UKRAYNA CUMHURBAŞKANLIĞI OFİSİ DANIŞMANI ALEKSEY ARESTOVİÇ HABER GLOBAL'E KONUŞTU ALEKSEY SAVAŞ EN GEÇ MAYIS BAŞINDA BİTER DEDİ...

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Saldırganlar serbest kalınca doktor diplomasını yırttı 00:50

Saldırganlar serbest kalınca doktor diplomasını yırttı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde görevi başında saldırıya uğrayan acil doktoru, saldırganlar serbest kalınca diplomasını yırttı...

BÜYÜK TUZAK! Zehir Yediriyorlar İnsanlıktan Gizleniyor İÇİNDE AĞARTICI VAR, TÜKETMEYİN 51:21

BÜYÜK TUZAK! Zehir Yediriyorlar İnsanlıktan Gizleniyor İÇİNDE AĞARTICI

03:03 Canan Karatay Kimdir? 06:54 Neden Tıp Fakültesine Yöneldiniz? 09:19 Hangi Hastalıklar Aslında Irsi Değil? 20:30 Avrupa'da Yasaklandı, Bizde Kullanılıyor! 26:30 İlaçlara Masa Başında Karar Veriyorlar! 28:54 Neden Dı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Tuzağa Düşmeyin 49:16

Tuzağa Düşmeyin

ŞEYTANIN ADAMLARI İŞ BAŞINDA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 12 ay önce
KAOS 666 1:00:56

KAOS 666

İBLİS İŞ BAŞINDA!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 10 ay önce
Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor 02:50

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor

Adana'nı Kozan ilçesinde dut pekmezinin yolculuğu başladı. Üçbey Dağlarında yaşayan vatandaşlar sarı altın olarak bilinen dut pekmezi için odun ateşinde kaynayan kazanların başına geçti. Dut ağaçlarından toplanan meyvele..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..