#Al bunu anlat Şimdi

Survi̇vor'da 2. Aşk Kaçamaği Şampi̇yon Adem Kiliççi Sema Aydemi̇r Aşk Yaşiyor (Serhat Akin Açikladi) 11:23

Survi̇vor'da 2. Aşk Kaçamaği Şampi̇yon Adem Kiliççi Sema Aydemi̇r Aşk

urvivor adem sema aşk sözleri--survivor adem sema anlat bakalım da neler oldu? Serhat Akın'dan açıklama: Adem Kılıççı ve Sema Aydemir aşk yaşıyor-Survivor 2018'in finalinin ardından açıklamalarda bulunan Serhat Akın, şam..

  • BETA tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı 04:53

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimin gözü vardı, kimin gözü vardı Aşkımda kimin gözü vardı Mutluydum huzurluydum Nasıl kıydın anlat bana Bir an mıydı bu dünyada Kimim vardı senden..

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Metin Göç - Yastık İzi 03:38

Metin Göç - Yastık İzi

Yastık İzi şarkı sözleri ile Arada geliyorum sizin oralara Özlediğimi söylüyorum soranlara Geçit yok yüz vermiyor sınırların Külü duruyor kalbimde yaktıklarının Bugün senin tarafında uyudum, uyandım Durup durup sevdim..

Sefer Alevli - Sonbahar 03:40

Sefer Alevli - Sonbahar

Sonbahar şarkı sözleri ile Sokul usulca anlat derdini Yarım kalmış hikayeyi Dinsin gözyaşın felaketi Sönsün yüreğin ateşi Aman aman aman inadı bırak Gelir geçer bu ızdırap Bu kalp yaşar yine sonbahar Dön bak ..

Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Barış Manço - Süleyman 05:19

Barış Manço - Süleyman

Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Birde duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme hoppa Çal zurnacı diline üşenme hoppa Birgün sıladan mektub..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Adnan Şenses Çok Üzgünsün Arkadaş 05:05

Adnan Şenses Çok Üzgünsün Arkadaş

çok üzgünsün arkadaş bir derdinmi var Derdinden anlamayan sevgilin mi var Bir zamanlar bende senin gibiydim Sevdiğim için deli gibiydim Her gece gündüz içen biriydim Bak gör aşk beni ne hale koydu Simsiyah saçım b..

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı 04:34

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı

Dün gece hep seni seni düşündüm Söylediklerine aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola döndüm Alaycı gülüşe aklım takıldı Yüzünde şüpheli bir anlam vardı Bana ne dediysen sanki yalandı İçimi tarifsiz bir korku sar..

Şanışer En iyi 15 Nakarat 07:52

Şanışer En iyi 15 Nakarat

Nakaratlar aşağıda verdiğim liste şeklinde sırayla geçilmektedir. Devamı için abone olup videoyu beğenebilirsiniz teşekkürler. 01. Şanışer - Gece 02. Yagop feat. Şanışer - Düne Vurgun 03. Şanışer & Alef High - Anlat Ban..

  • umay penbe tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanışer - En iyi nakaratlar 13:47

Şanışer - En iyi nakaratlar

Şanışerin 2010 itibari ile günümüze kadar olan en iyi nakaratlardan bir video yapdım iyi dinlemeler 1- Şanışer-9 yıl öncesine mektup 2- Şanışer - Yazamam ecele 3- Şanışer - Yalan 4- Şanışer - Artık anlamıyorum ..

  • umay penbe tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim 02:58

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gör nereye gider sonum Koyduğun gibi bulamazsın ki Sana çıkan ışıklı yolun İstesende önünde durmazsın ki Bi hali var doymuş gibi Kalbi dondurulmuş gibi Hi..

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video) 05:32

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video)

Söz-Müzik: Deniz Tekin Düzenleme: Deniz Tekin, Bartu Özbatur, Gürhan Öğütücü, Sezer Özdem Davul: Bartu Özbatur Elektrogitar: Gürhan Öğütücü Bas gitar: Sezer Özdem Yönetmen: Can Özen Şarkı Sözleri: Fark edince çok zor, v..

Ebru Yaşar - Yalnız Uyunmaz 03:23

Ebru Yaşar - Yalnız Uyunmaz

Yalnız Uyunmaz şarkı sözleri ile Yapma beni böyle yalnız ortada bırakma Duramam sensiz, Susma anlat içindeki kalan duygularla çözeriz belki Ağla dök içindeki kini biraz rahatla iyi gelecek Sonra bu kararsız kalbim dem..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Samet Köse - Öldün Gönlümde 04:11

Samet Köse - Öldün Gönlümde

Öldün Gönlümde şarkı sözleri ile Vazgeçmem asla diyordun söyle ne oldu Ellerimden doyardın yar, gittin el oldun Yalanlarının sonu bak sonumuz oldu Gelde anlat el aleme sevmemiş diye Aşkınla geldi geçti yar gençliğim ..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Mana - Yeşil Işık 04:18

Mana - Yeşil Işık

Yeşil Işık şarkı sözleri ile Yağmurlar yağıyor yüreğime damla damla Akıyor içime gözlerin Rüzgarlar esiyor başımda serin serin Dinmiyor bendeki hasretin Bir şeyler söylemek geçiyor aklımdan oysa Fırtınalar kopsa da kon..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

İKLİM KANUNU MECLİSTEN GEÇMEMELİ 1:05:42

İKLİM KANUNU MECLİSTEN GEÇMEMELİ

Eğer sen kendini, aileni, çocuklarını düşünüyorsan mutlaka ama mutlaka buna karşı mücadele vermek zorundasın. Çevrene anlat! Aileni koru! Arkadaşlarını uyandır! Zamanımız çok kısıtlı. İklim Kanunu meclisten geçmemeli. İk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 12 ay önce
Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

KOCAELİ İKLİM KANUNU'NA HAYIR 1:04:07

KOCAELİ İKLİM KANUNU'NA HAYIR

Eğer sen kendini, aileni, çocuklarını düşünüyorsan mutlaka ama mutlaka buna karşı mücadele vermek zorundasın. Çevrene anlat! Aileni koru! Arkadaşlarını uyandır! Zamanımız çok kısıtlı. İklim Kanunu meclisten geçmemeli. İ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce
İKLİM KANUNU ISMARLAMA BİR KANUN. 1:00:13

İKLİM KANUNU ISMARLAMA BİR KANUN.

Eğer sen kendini, aileni, çocuklarını düşünüyorsan mutlaka ama mutlaka buna karşı mücadele vermek zorundasın. Çevrene anlat! Aileni koru! Arkadaşlarını uyandır! Zamanımız çok kısıtlı. İklim Kanunu meclisten geçmemeli. İk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 11 ay önce
 İKLİM KANUNU'NA BOYUN EĞME 50:02

İKLİM KANUNU'NA BOYUN EĞME

Eğer sen kendini, aileni, çocuklarını düşünüyorsan mutlaka ama mutlaka buna karşı mücadele vermek zorundasın. Çevrene anlat! Aileni koru! Arkadaşlarını uyandır! Zamanımız çok kısıtlı. İklim Kanunu meclisten geçmemeli. İk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 11 ay önce
Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..