#Alabiliyorlarsa birazcık ders alsınlar

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

Hande Yener - Kırmızı 03:30

Hande Yener - Kırmızı

Hatayı ben en başında yaptım Aynı evi senle paylaşarak Kendimi çok takdir edeceğim Ayrılığı kutlayarak Vedalaşırken üzülmüş gibi Tutma ellerimi acıyarak Kendine dev aynasında değil Boy aynasında bir bak Acım ta..

Çocukların Yurt Dışındaki Ünlüleri Taklit Etmeleri 01:18

Çocukların Yurt Dışındaki Ünlüleri Taklit Etmeleri

Çocuk dediğiniz budur, ya kırıcak , ya kırılacaklar. Büyükleri örnek aldıkları nasılda belli. ama birazcık canlarımı acı ne!..

  • Cowboy tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıplak Popo ile Arı Kovanın Üstüne Oturmak 00:49

Çıplak Popo ile Arı Kovanın Üstüne Oturmak

39saniye boyunca Arı Peteklerinin üstünde oturan adam , poposu birazcık şiştimi ne !:-D of..

  • Cowboy tarafından
  • 2.712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güven Oyunu Yanlış Anlayan Küçük Kızımız 00:40

Güven Oyunu Yanlış Anlayan Küçük Kızımız

Güven oyununun amacını birazcık yanlış anlayan küçük kız ...

  • JET TV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çakmaktan Çakmak Yapmak 03:40

Çakmaktan Çakmak Yapmak

Adam normal çakmağı alıyor ve başka bir çakmak yapıyor .Ama bu çakmak birazcık farklı olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aklınca Gösteri Yapıyordu 00:09

Aklınca Gösteri Yapıyordu

Genler arasına popüler olan bisiklet sürmeyi birazcık abartan kardeşimiz...

  • JET TV tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahve İçip Evin Bahçesine Balkondan Atlayan Deli Durna Rus Genci 00:06

Kahve İçip Evin Bahçesine Balkondan Atlayan Deli Durna Rus Genci

Rusyada kışın çok şiddetli geçmekte. bahçe kar dolu olduğundan rus genci adrenali çok yuksek kendi videosunu çekti. birazcık kırıkla ucuz atlattı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aralık Ayında Bataklığa Daldı! 00:55

Aralık Ayında Bataklığa Daldı!

Ailesiyle birlikte rusyanın donmuş bataklığına baba , özgüven peak(pik) yapmış olmalı ki bir şeyler denemek istedi. filmin sonunda genç babanın başı birazcık ağrıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Tavuğu Tarifi 07:11

Çin Tavuğu Tarifi

3 yemek kaşığı soya sos 1 tatlı kaşığı pirinç sirkesi 2 çay kaşığı mısır nişastası 2 diş sarımsak ve birazcık zencefil 500 gr tavuk 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı balzemik sirke 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 4 dal ta..

Karanlıktaki Melekler Fragman 01:53

Karanlıktaki Melekler Fragman

Üç çocukluk arkadaşı Berk, Mete ve Güray bir araya gelince kendilerini maceraların içinde buluyorlar. Birbirlerinden başka kimseleri olmayan bu üç dost, yaşadıkları hayatın zorluklarından uzaklaşabilmek, yaşamlarına bira..

Lavantalı Muhallebi Tarifi 06:38

Lavantalı Muhallebi Tarifi

Lavantalı Muhallebi Malzemeleri: 1 Litre süt 70 Gram pirinç unu 1 yemek kaşığı Lavanta Birazcık limon kabuğu Yarım su bardağı şeker 1 paket krema 1 su bardağı böğürtlen 1 yemek kaşığı mısır nişastası 2 yemek kaşığı şeker..

Rimel Askına Günlük Makyajım  Sohbet Bir Süredir Neden Yoktum İlişki Kariyer 14:16

Rimel Askına Günlük Makyajım Sohbet Bir Süredir Neden Yoktum İlişki K

Uzun bir aradan sonra neden ortalardan kaybolduğumu anlatyım biraz sohbet edelim birazcık da makyaj yapalım istedim. Buraları çok özlemişim, umarım videoyu beğenirsiniz sizi seviyorum :)..

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj 15:27

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj

Yine uygun fiyatlı bir marka yine beeen! ???? Makeup Academy Eve Shop'lara geldiiiğ ve hafta sonu tüm ürünlerinde indirim var. ???? Ben durur muyum hemencecik ürünleri aldım, inceledim benim tatlış takipçilerimi bilgiled..

Tuğçe Kandemir - Annem Gibi (Gidiyorum ama Etmiyorum Eyvallah) 03:39

Tuğçe Kandemir - Annem Gibi (Gidiyorum ama Etmiyorum Eyvallah)

uğçe Kandemir 'in '' Annem Gibi '' şarkısı yorumu sizlerle. '' Annem Gibi '' sözleri; Güvenmek istedim kendime Fırsatım vardı olmadı Birazcık şahlansam yakıştırılmadı Tatmin oldular Elden bir şey gelir mi Kıymet bildi..

Ödül - Ada 04:01

Ödül - Ada

Bir “Son”,sebep olur her başlangıca, Bir “Son”,yanına usulca sokulunca, Gidersen,yanılıp kendinden çok uzağa, Geri dönüş yolun,uzar uzadıkça. Gel buradan gidelim,bir çılgınlık edelim, Yanımıza Üç-Beş şey alıp,bir Ada’ya..

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan 05:21

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan

geçtim evin başından hem geçtim hem seslendim hepisinden ziyade yarimi göreslendim evin dibi bahçeluk kırmadum pazisini allahım boyle yazdi alnumun yazisini yar evunuz var midur dört yani duvar midur ben seni seveyir..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Tren raylarındaki vidaları çaldı 01:48

Tren raylarındaki vidaları çaldı

TAM ''ÇALINMADIK BİR ŞEY KALMADI'' DİYORDUK Kİ, ADANA SEYHAN'DAN GELEN HABER HEPİMİZİ ŞOKA UĞRATTI... İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN BİR ADAM TREN RAYLARINDAKİ VİDALARI ÇALMAYA KALKTI... BİRAZCIK DÜŞÜNSE O HIRSZILIĞIN FACİ..

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

 Aleyna Tilki Konser Verdi 06:47

Aleyna Tilki Konser Verdi

Edirne'nin İpsala ilçesinde konser veren Aleyna Tilki, hayranlarının istilasına uğradı. Tilki, protokol için ayrılan bölümü nedeniyle kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahne önüne davet etti. Geçtiğimiz gün Se..

  • ANKA tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bundan Sonra Da Ayrılmayacağız 00:54

Bundan Sonra Da Ayrılmayacağız

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Aşk Derler Bunun Adına 00:38

Aşk Derler Bunun Adına

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Arkadaşımın Aşkısın 01:01

Arkadaşımın Aşkısın

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Öcü Değil Bu Adam 00:30

Öcü Değil Bu Adam

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..