#Alacağını görüşmesi

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi 00:50

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi

Fransa’da Cumhurbaşkanlığı için yarışan aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen’in Lübnan ziyaretinde başörtüsü krizi çıktı. Seçim kampanyası çerçevesinde Lübnan’a giden Le Pen’in Beyrut Müftüsü Abdullatif Deryan ..

Putin'in Bu İsteği Olmazsa Savaş Bitmeyecek 01:30

Putin'in Bu İsteği Olmazsa Savaş Bitmeyecek

PUTİN ZELENKSİ GÖRÜŞMESİ..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu 02:23

Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın istifasının ardından kongre kararı alınmıştı. İlk kongrede gereken çoğunluk sağlanamayınca, kongre 6 Ağustosa ertelenmişti. Hasan Şahin ile Mutlu Özpineci’nin yarıştığı kongre tartı..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Firardayız - Fragman 02:16

Firardayız - Fragman

Filmin Konusu: 3 kafadar keza 3 yakın arkadaşın hapishanede kaldıkları koğuşun altından kaşıkla tünel kazarak firar ederler. Artık özgür ve dışarıda olan kafadarlar kendilerine iş bakmaya karar verirler. Lakin girdikleri..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz 01:54

Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Arkadaş grubuyla birlikte yemek yiyen Beşikçioğlu mekan çıkışında, Behzat Ç. dizisinin senaristi Emrah Serbes’in karıştığı trafik kazası sonucu cezaev..

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte Kabadayı Kemal Sunal Türk Filmi Hd İzle 1:18:40

Sahte Kabadayı Kemal Sunal Türk Filmi Hd İzle

Konusu: Mafya babasının oğlu olan Kemal, babasından habersiz tren garlarında pişmaniye satmaktadır. Saf ve gözü fazla açık olmayan Kemal aynı zamanda önüne gelen herkese kafa tutmaktadır. Babasının bir iş görüşmesi sıra..

  • PengoTV tarafından
  • 7.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı 00:47

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit, Aslı ile bir araya geliyor; gizlenen gerçeklerin hesabı soruluyor! Aslı, sarhoş olduğu gecede Ferhat'ın kendisini öpmesi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Ferhat, Aslı'..

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü 01:41

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü

ABD Dışişleri Bakanlığından bir heyet, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD'nin yöneticileriyle bir araya geldi. Max Martin başkanlığındaki ABD Dışişleri Bakanlığı heyeti dün PYD'nin eşbaşkan yardımcısı Aldar Halil, K..

İlişki Durumu Açık İlişki Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:56

İlişki Durumu Açık İlişki Türkçe Altyazılı Fragmanı

Anna ve Will, birbirlerinin ilk aşkıdır. Hayatlarındaki tüm ilkleri birlikte yaşayan evliliğin eşiğindedir. Will, Anna’nın 30. yaş gününde ona evlenme teklifi etmeye hazırlanır. Bu sırada arkadaşları ile yemeğe çıktıklar..

Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm Hd İzle 2:19:43

Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm Hd İzle

Ertuğrul, Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna elçi olarak gitmeyi kabul etmişti. Noyan ise Kayı Obası’na gelip Ertuğrul’un karşısına çıkmıştı. Sonrasında birlikte Ögeday Han’a gitmek için y..

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası 03:10

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası

Hacıoğlu Rusya'daki Sarrac ve Hafter arasındaki görüşmelere ilişkin programı Rus tarafının da tam olarak bilmediğini belirtirken, ikilinin Moskova'da nasıl bir atmosferde bir araya geleceklerini programın gidişatının bel..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..