#Alan colmes

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Numan Kurtulmuş_ Medyadaki Bazı Arkadaşlar Ayağını Denk Alsın 01:45

Numan Kurtulmuş_ Medyadaki Bazı Arkadaşlar Ayağını Denk Alsın

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: (Suriye'de çekildiği iddia edilen görüntüler) Kusura bakmasınlar, bazı arkadaşlar da medyadaki bazı arkadaşlar da lütfen ayaklarını denk alsınlar. Özellikle sosyal medya..

İtalya'daki bir teknede çıkan yangında 3 Alman vatandaşı hayatını kaybetti 00:24

İtalya'daki bir teknede çıkan yangında 3 Alman vatandaşı hayatını kayb

İtalya'nın kuzey batı kıyısında yer alan Loano şehri açıklarında demirli bir teknede çıkan yangın sebebiyle üç Alman vatandaşı hayatını kaybetti. Perşembe günü yaşanan kazadan 51 yaşındaki bir kadın sağ olarak kurtulurke..

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 ölü 01:04

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 öl

Irak güvenlik güçleri Musul'u IŞİD militanlarından temizleme operasyonunun ikinci safhasında şehrin doğu kısmında yer alan üç mahalleyi daha kontrolü altına aldı. Operasyonun dördüncü günü geride kalırken sivillerin bö..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Kapalı Otopark İçin Harika Çözüm 00:43

Kapalı Otopark İçin Harika Çözüm

Uzakdoğulu bir firmanın ürettiği konsept proje, özellikle büyük şehirlerde yaşanan otopark sorununu çözmeyi hedefliyor. Bunu yaparken kapladığı küçük alan ile de alan tasarrufu sağlıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift 03:02

Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift

Şehir yaşantısından bunalıp başka bir hayatın hayalini kuran Ingrid ve Benjamin Hjertefolger çifti amacına ulaştı. Kutup Dairesinde bir ev inşa eden Hjertefolger ailesi evi de 'güneş kubbe' adı verilen mimari modelle kut..

  • PITIRCIK tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korkutan Cadılar Bayramı Şakaları 04:31

Korkutan Cadılar Bayramı Şakaları

Cadılar bayramında yaptıkları şakalarla insanların aklını alan ekip.Kameralara yansıyan eğlenceli ve komik anlar sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
‘Kardak'a Yine Çıkarım 00:47

‘Kardak'a Yine Çıkarım

Türkiye ve Yunanistan arasındaki ihtilaf sonucu 21 yıl önce Kardak kayalıklarına gerçekleştirilen operasyonda görev alan dönemin Sualtı Taarruz (SAT) komandosu emekli astsubay Hakan Çalışkan, yeniden çağrılması durumunda..

Nükleer Santralde Patlama 00:25

Nükleer Santralde Patlama

Fransa’nın kuzeybatısında yer alan Flamanville Nükleer enerji santralinde patlama yaşandı. Yapılan ilk resmi açıklama radyasyon yayılma riski olmadığı yönünde. Fransız Elektrik İdaresi’ne ait santralde sabah saat 10 su..

Kuzey Kutbu'ndaki İklim Değişiklikleri Neden Felaket Habercisidir? 03:58

Kuzey Kutbu'ndaki İklim Değişiklikleri Neden Felaket Habercisidir?

Kuzey Kutbu'nu çevreleyen alan, hiçbir şeyin hiç değişmediği donmuş ve ıssız bir ortama benziyor olabilir. Fakat aslında oldukça karmaşık ve iyi biçimde dengelenmiş doğal bir sistemdir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 129.Bölüm 03:09

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 129.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde gün sonunda defile kombinleriyle jüriden tarz alan ve jüriden 2 puanı alan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de 02:31

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de

Musul’a 10 Km Mesafede Kontrol Peşmerge’de Musul operasyonunun öncü birlikleri olan Peşmerge, Musul’a 10 km mesafedeki Şaguli bölgesinde kontrolü tamamen sağladı. Köyü DAEŞ militanlarından alan Peşmerge birlikleri, DAE..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Bitmeyen Şampuan Şakası (Türkçe Altyazı) 04:51

Bitmeyen Şampuan Şakası (Türkçe Altyazı)

Eline şampuan şişesi alan bir kişi, açık alanda duş alan insanların kafasına şampuan dökerek şaka yaptı.Bakalım bu sulu şakaya nasıl tepkiler aldılar...

  • JET TV tarafından
  • 1.502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi 02:53

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi

Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi Türkiye'nin prestij projeleri arasında yer alan ve Avrupa'nın denize dolgu yöntemiyle inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi monte ediliyorORDU - Tür..

Cesaretiniz Varsa Türkiye'de Yapın Diyenlere İnat 00:23

Cesaretiniz Varsa Türkiye'de Yapın Diyenlere İnat

Son zamanlarda bazı paylaşım sitelerinde yayınlanan, altına ulan yurt dışında çok hoşgörülü insanlar hicbi tepki yok Yiyosa Türkiye' de yapın bak noluyo şeklinde yorumlar alan videonun Türk gencine yaptığı baskılar s..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp'li Ataşehir Belediyesi'nden Skandal 04:07

Chp'li Ataşehir Belediyesi'nden Skandal

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan A Haber'de 'Memleket Meselesi' programında önemli açıklamalarda bulundu. Alan, CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin belediye çalışanlarını Enis Berberoğlu'na destek amacıyla onların h..