#Alan colmes

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülden Mutlu - Gel de Yak 03:43

Gülden Mutlu - Gel de Yak

Gülden Mutlu'nun, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan Sen Yokken Olanlar albümünde yer alan Gel de Yak isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim.com da...

Fenerbahçe - Anadolu Efes 88-80 Euroleague Maç Özeti 04:19

Fenerbahçe - Anadolu Efes 88-80 Euroleague Maç Özeti

Fenerbahçe - Anadolu Efes 88-80 Euroleague Maç Özeti 2 Türk takımı arasındaki Euroleague maçında Salı günü ağır bir mağlubiyet alan Fenerbahçe, Unics Kazan zaferini yaşayan Anadolu Efes'i devirmeyi başardı...

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam 00:34

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam

Böyle fetiş adı altında sapkınca şeylerden zevk alan bir kitle var bunlar ruh hastasından hallice tipler. Sitede bu adamın kafa yapısında üyeler var isim vermiyorum herkes kendini biliyor. Neyse tuvalette adam işini görü..

  • Cowboy tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Enbe Orkestrası Feat. İlyas Yalçıntaş & Büsra Periz - Olmazsa Olmazımsın 04:07

Enbe Orkestrası Feat. İlyas Yalçıntaş & Büsra Periz - Olmazsa Olmazıms

Enbe Orkestrası Feat. İlyas Yalçıntaş & Büsra Periz'in, DMC etiketiyle yayınlanan Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası albümünde yer alan Olmazsa Olmazımsın..

Hadise - Bu Aralar 04:38

Hadise - Bu Aralar

Hadise'nin, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan Tavsiye albümünde yer alan Bu Aralar isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim.com da..

Ariana Grande & Nicki Minaj - Side To Side ( Live at the AMA's 2016 ) 03:44

Ariana Grande & Nicki Minaj - Side To Side ( Live at the AMA's 2016 )

Geçtiğimiz akşam sahiplerine ulaşan Amerikan Müzik Ödülleri törenine damga vuran bir performans. Ünlü model Gigi Hadid ve Jay Pharoah’ın sunduğu törende sahne alan Ariana Grande ve Nicki Minaj enfes bir koreografi ile 'S..

  • Cowboy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Arabaya Saldıran Bizon 00:29

Arabaya Saldıran Bizon

Bizon, boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasında yer alan Bison cinsine dahil 6 tür canlının ortak adıdır. Bu türlerden yalnızca Amerika bizonu (Bison bison) ile Avrupa bizonu (Bison bonas..

Fransa'da yeniden kuş gribi korkusu 01:14

Fransa'da yeniden kuş gribi korkusu

Fransa'da kuş gribi endişesi yaşanıyor. H5N8 virüsü 4 farklı bölgede daha tesbit edildi. Gribin yayılmasını önlemek için binlerce kanatlı hayvanın itlafına karar verildi. Hafta başında Haute-Savoie ve Pas-de-Calais bölg..

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor  Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2:18:06

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor Star Wars: Episode VII - The F

32 yıl önce sinema dünyasına damgasını vuran seri kaldığı yerden devam ediyor. Serinin 7. filmde bir çok yeni karakter filme dahil oluyor. Bunların başına Rey ve Finn karakterleri ön plana çıkmakta. Karanlık Taraf olan İ..

  • Film İzle tarafından
  • 3.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı 03:25

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı Can Dündar'ın “Terör örgütlerinin yayınlarını basmak veya yayınlamak suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Davanın ilk duruşması 22 Aralık'da yapılacak. Gazeteci – Ya..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü 00:43

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü Mısır'da canlı yayınlanan bir program esnasında Başörtüsü farz değil, kültürel gelenek diyen imam, konuklar arasında yer alan bir avukat tarafından ayakkabıyla dövüldü! Mı..

Evan - Kütüphane Masasında Başlayan Basit Bir Aşk Hikayesi Sonuyla Sizi Dumur Edecek 02:28

Evan - Kütüphane Masasında Başlayan Basit Bir Aşk Hikayesi Sonuyla Siz

Gözlerinizin önünde gerçekleşen şeyleri yok saymayın! Lise aşkını konu alan bir reklam filmi yayınlayan Sandy Hook Promise, gözlerimizin önünde gerçekleşen ve bariz işaretlere sahip durumların önlenmezse ileride ne gibi ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obradovic 3 Yıl Daha Fenerbahçe’de 01:49

Obradovic 3 Yıl Daha Fenerbahçe’de

Sarı lacivertliler, dünyaca ünlü başantrenör Zeljko Obradovic’in sözleşmesini uzattı. Taraflar, 3 yıllık yeni sözleşmeye, düzenlenen törenle imza attı. Törende bizzat yer alan Başkan Aziz Yıldırım, Obradoviç’e övgüler ya..

Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış 01:41

Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış

Köln'de pasaportunu çaldıran TBMM başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, saatlerce karakolda tutuldu. Büyükelçilikten geçici pasaport alan Bahçekapılı'ya, bu kez havalimanında zulüm yapıldı...

Tüm Azmiyle Torunuyla Konuşmak İçin İngilizce Öğrenen Dededen Sevginin Gücünü Hatırlatan Duygusal Reklam Filmi 02:59

Tüm Azmiyle Torunuyla Konuşmak İçin İngilizce Öğrenen Dededen Sevginin

Allegro sitesi için hazırlanan yeni yıl reklamında yer alan bir dede tüm azmiyle İngilizce öğrenmeye çalışıyor. Sevginin gücünü hatırlatan dede satın aldığı İngilizce seti ile yavaş yavaş yabancı dil öğrenirken gülümsets..

  • Cowboy tarafından
  • 2.968 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Yıldız Tilbe - Birtek Seni Sevdim Gerisi Yalan 03:13

Yıldız Tilbe - Birtek Seni Sevdim Gerisi Yalan

Su Metrisin Önü,Bir Uzun Alan. Birtek Seni Sevdim,Gerisi Yalan. Senin Hasretindir, Hücreme Dolan. Birtek Seni Sevdim, Gerisi Yalan. Senin Hasretindir, Hücreme Dolan. Birtek Seni Sevdim, Gerisi Yalan, Gerisi Yalan… Hücrem..

Acımasız Kadından Erkek Arkadaşına Korkutucu Şaka 07:41

Acımasız Kadından Erkek Arkadaşına Korkutucu Şaka

Göğsüne ve boynuna açtığı yaralarla ölü numarası yapan acımasız kadından erkek arkadaşının aklını başından alan şaka. Eve gelen adam kapıdan ayağını içeri atar atmaz bir şok geçiriyor, kanlar içerisindeki sevgilisini gör..

  • Cowboy tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor 01:12

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor

Suriye ordusunun ve müttefiklerinin, Halep'in güneydoğusundaki ilerleyişi sürüyor. Bölgede bulunan sivil halkı da hedef alan bombardıman, pazar günü yoğun bir şekilde sürdü. Esad rejiminin, muhaliflerden geri aldığı ken..

03:24

"STK'lar Teröre Karşı Tek Ses, Tek Yürek"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ülkenin, birliğini ve huzurunu hedef alan kirli bir oyun oynandığını belirtti...

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..