#Alan colmes

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 01:32

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 891 delegenin 871'inin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan seçildi. ÇOK ÇALIŞACAĞI..

Kent merkezinde buz tırmanışı 01:04

Kent merkezinde buz tırmanışı

Avrupa'nın büyük bir kısmını etkisi altına alan soğuk hava koşulları günlük hayatı zorlaştırsa da, bu durumu avantaja çevirenler de var. Çekya'nın Liberec kentinde oluşan buz duvara tırmanan dağcılar gibi...

Kadınlara Özel - Dümdüz Bir Karın İçin 4 Egzersiz 01:27

Kadınlara Özel - Dümdüz Bir Karın İçin 4 Egzersiz

Uzman spor eğitmenimiz Nurya Büyük Aleksayan, düz bir karın için kadınlara özel dört egzersiz gösteriyor. Bu hareketleri düzenli olarak yaptığınız hayalinizde karın görünümüne kavuşabilirsiniz. Videomuzda yer alan egzers..

  • Kadınca tarafından
  • 4.859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu 03:23

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu Tatlıses, FETÖ'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu FETÖ'den tutuklanan emniyet görevlileri vurulmama göz yumdu diyen Tatlıses, dönemin emniyet ve yarg..

Milyarder İş Adamı Çalışanlarına 400 Daire ve 1260 Otomobil Verdi 01:38

Milyarder İş Adamı Çalışanlarına 400 Daire ve 1260 Otomobil Verdi

Milyarder İş Adamı Çalışanlarına 400 Daire ve 1260 Otomobil Verdi Hindistan'da mücevher milyarderi iş adamı, dört yıl sonra bir kez daha personeline eşi benzeri görülmemiş hediyeler dağıttı. Hindistan'ın dolar milyard..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Saç Örme Tokası 02:58

Saç Örme Tokası

Uzun zamanlarınız alan saç örme işlemi artık çok kolay! Saç Örme Tokası çok kolay ve pratik şekilde saçlarınızı örmede yardımcı olabilir. Bizi izlediğiniz için teşekkürler,Ürüne ulaşmak için yorum bırakmayı lütfen unutma..

  • Kadınca tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çöp adam nasıl canlandırılır? 00:41

Çöp adam nasıl canlandırılır?

Çöp adam çizip üzerine biraz su döken kadın sosyal medya kullanıcılarını ortaya çıkan sonuçla şaşkına çevirdi. Yaptığı ilginç deneyi saniye saniye kameraya alan kadının sanal alemde tık rekoru kıran o videosu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.492 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu. 00:27

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu.

Amerikan Hollywood sinemasının ünlü isimlerinden Mary Tyler Moore, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Büyük başarı sağlayan televizyon dizilerinde de rol alan ünlü oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak sinema dünyasına sür..

Gıda Atıklarını Ev Yapımı Gübreye Dönüştüren Alet: Zera 01:24

Gıda Atıklarını Ev Yapımı Gübreye Dönüştüren Alet: Zera

Zera Food Recycler isimli alet evdeki yemek artıklarını gübreye dönüştürerek bahçe ve balkonunuzdaki bitkiler için hazır hale getiriyor. CES 2017'de üç ödül alan Zera 24 saat içerisinde geri dönüşümü tamamlayabiliyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateşi Ağzıyla Yutup G tüyle Çıkaran Adam 00:30

Ateşi Ağzıyla Yutup G tüyle Çıkaran Adam

Küçük bir sihirbazlık numarasıyla evdeki misafir arkadaşlarının aklını alan adamın kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangi Ünlü Kaç Kilo?İşte Türk Ünlüler ve Kiloları 01:52

Hangi Ünlü Kaç Kilo?İşte Türk Ünlüler ve Kiloları

-videoda yer alan Türk ünlüler- Fahriye Evcen Tuba Büyüküstün Beren Saat Nurgül Yeşilçay Hazal Kaya Aslı Enver Ebru Şallı Özgü Namal Ayşenur Balcı Elçin Sangu Furkan Andıç Tolga Sarıtaş Kaan Urgancıoğlu Şükrü Özyıldız Ar..

  • Kadınca tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı 03:08

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Plevne Marşı veya Osman Paşa Marşı, Plevne Savunması'nda Osmanlı birliklerinin komutanlığını yapan Osman Paşa'yı konu alan marş. Makamı Kürdî, tonu Con tristezza'dır. Bu tonun adı İtalyanca..

Kız Arkadaşa Acımasız Örümcek Şakası 03:38

Kız Arkadaşa Acımasız Örümcek Şakası

Banyoda duş alan sevgilisine örümceklerle acımasız bir şaka hazırlayan genç...

  • PITIRCIK tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İncirlik'teki Darbecilere Polis Engeli Kameralarda 04:29

İncirlik'teki Darbecilere Polis Engeli Kameralarda

Adana'da FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasıda 10. Tanker Üs Komutanlığının giriş nizamiyesinde önlem alan polis ekipleri ile darbeci komutanlar arasında yaşanan gerginliğin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çı..

Hz. Muhammed - 28. Bölüm 50:14

Hz. Muhammed - 28. Bölüm

Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki olaylarla başlayıp ebedi aleme göç ed..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

2017 Bayan  Kazak Modelleri 04:05

2017 Bayan Kazak Modelleri

Sonbahar,kış ve ilkbahar da biz kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan kazaklar her daim özel tercihlerimiz arasında yer almaya devam edecektir.Bu sezonun modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.525 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede 07:14

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede Musul operasyonu kapsamında kollarında oje ve makyajını ihmal etmeyen kolları altın bileziklerle sıralanmış kadın Peşmergeler Başika’da yürütülen operasyona katılıyor. Musul’un terö..

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

Halka 3'ten Korkuyu İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz 360 Derecelik Video! 01:33

Halka 3'ten Korkuyu İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz 360 Derecelik Vi

Bir video kasetinin insanlara musallat olmasını konu alan ve daha önceki filmleri ile büyük bir başarı yakalayan Halka 3'ten 360 derece video geldi. Sanal gerçeklik gözlüğü ile izlemenizi tavsiye ederiz.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Dikkatleri Üzerine Çekmek İsteyenler İçin Çok Şık Ayakkabı Modelleri 05:20

Dikkatleri Üzerine Çekmek İsteyenler İçin Çok Şık Ayakkabı Modelleri

Yıllar geçmesine rağmen hanımların ilk tercihi olan topuklu ayakkabılar ve bu modelin doğru kombinleri hakkında fikirler sunalım istedik.Bazen bir ayakkabı modeli aklımızı başımızdan alabilir, özellikle yüksek topukluysa..

  • Kadınca tarafından
  • 1.308 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu 00:30

İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tahtta 65. yılını doldurdu. İngiltere Kraliyet tahtında ilk kez bu kadar uzun süre kalma ünvanını alan Elizabeth, ‘Safir Jübilesi’ olarak adlandırılan yıldönümü için kutlama istemedi. Bug..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..