#Alan colmes

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma 12:25

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma

Mustafa ve Baran Suriye sınırında yaşayan iki küçük kardeştir. Savaş uçaklarının seslerinden çok korkan Mustafa; uçakların insanları öldürdüğünü öğrenince korkusunun yerini öfke almıştır. Bir gün abisinin “Uçurtmalar çok..

Semih Öztürk Kimdir 01:07

Semih Öztürk Kimdir

Ütopya yarışmasının ‘’Belalı’’ lakabını alan ve millete yaka silktiren Semih Öztürk; 1991 doğumlu olup Bursalıdır. Marmara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Semih Öztürk; Ütopya yarışmasında ikinci olması ve ard..

Zamanda Yolculuk 5.Bölüm 31:37

Zamanda Yolculuk 5.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 5. bölümünde; M.S. 410 yılına ait tarihi ol..

Zamanda Yolculuk 7.Bölüm 31:15

Zamanda Yolculuk 7.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve bir takvim bütünlüğü içinde aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların oyuncular tarafından komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı top..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 9.Bölüm 31:32

Zamanda Yolculuk 9.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 9. bölümünde; M.S. 716 yılına ait tarihi ol..

Zamanda Yolculuk 10.Bölüm 32:24

Zamanda Yolculuk 10.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 10. bölümünde; M.S. 751 yılına ait tarihi o..

Zamanda Yolculuk 11.Bölüm 31:21

Zamanda Yolculuk 11.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 11. bölümünde; M.S. 840 yılına ait tarihi o..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Zamanda Yolculuk 13.Bölüm 32:44

Zamanda Yolculuk 13.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 13. bölümünde; M.S. 1072 yılına ait tarihi ..

Zamanda Yolculuk 14.Bölüm 31:25

Zamanda Yolculuk 14.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 14. bölümünde; 1075 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 17.Bölüm 33:15

Zamanda Yolculuk 17.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 17. bölümünde; 1203 yılına ait tarihi olayl..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor.. 04:11

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor..

Mehmet Gürs #ArkaKoltuk’ta Berfu Güven’e konuk oldu: Türk kahvesini yanlış pişiriyoruz... Mehmet Gürs Profil Mehmet Gürs, İstanbul Yiyecek İçecek Grubu bünyesindeki, “Mikla” dahil, 19 başarılı işletmenin şefi ve ortağı..

  • ANKA tarafından
  • 1.643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi 02:41

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi

1957-58 sezonunda Trabzon'da oynanan Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında Trabzon İdmanocağı ile Ankara Havagücü tüm maçlarını kazanarak final maçını Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynarlar Maçta taraflar eşitliği bozam..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor 12:28

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hababam Okuldan Atılıyor Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın es..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Dünya'nın En Büyük ve En Etkili 10 Nükleer Bombası 05:22

Dünya'nın En Büyük ve En Etkili 10 Nükleer Bombası

Atom Bombası Nedir? Dünyanın en etkili ve en ölümcü bombalarından birisi de Atom bombasıdır.Atom bombasının patlaması kontrolsüz çekirdek tepkimesi yoluyla gerçekleşen bir bomba türüdür. Atom bombası patlamasında çekird..

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United 06:39

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United

İngiltere'de 60'lı ve 70'li yıllların en başarılı takımlarından olan Leeds sonuncusu 92'de olmak üzere 3 kez şampiyon olmuş ve bir çok kupa kazanmıştı. 2000 yılında Galatasaray'la oynadığı UEFA Kupası Yarı Final maçların..

 Dinozor Makineler Fragmanı 02:25

Dinozor Makineler Fragmanı

Ty Rex, yanardağa yakın bir vadide diğer dinozorlarla birlikte yaşamakta olan dost canlısı bir dinozordur. Günün birinde yaşadıkları bölgede yer alan yanardağın patlaması ile vadi kızgın lavların altında kalır. Ty Rex la..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Zamanda Yolculuk 18.Bölüm 32:30

Zamanda Yolculuk 18.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 18. bölümünde; 1205 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 19.Bölüm 30:24

Zamanda Yolculuk 19.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 19. bölümünde; 1221 yılına ait tarihi olayl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 20.Bölüm 31:20

Zamanda Yolculuk 20.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 20. bölümünde; 1240 yılına ait tarihi olayl..

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..