#Alan colmes

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Mini Film-Öyle Bir Şey Oldu Ki 05:18

Mini Film-Öyle Bir Şey Oldu Ki

İnternet ortamında takılmaktan beyni çürüyen insanları ele alan bir mini mini film izliyoruz efenim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Markette Twerk Yapan Teyze 00:19

Markette Twerk Yapan Teyze

A101 mağazasında alışverişini yapıp fişini de alan teyze son anda kasaya dönüp kasiyerin şaşkın bakışları önünde anlamsız hareketler yapıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.418 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşen Arkadaşına Hunharca Gülüyor 01:24

Düşen Arkadaşına Hunharca Gülüyor

Ormanda yüzü koyun düşen arkadaşını gülerek kayıda alan hayırsız arkadaş...

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

Şener Şen Replikleri-Beyaz Show 02:42

Şener Şen Replikleri-Beyaz Show

Şener Şen Replikleri - Beyaz Show 18.01.2008 tarihindeki Beyaz Show'dan, Şener şen skeçleri. Şener Şen, 26 Aralık 1941 tarihinde, Adana'da dünyaya geldi. Komedi ve dram tarzındaki pek çok sinema filminde rol alan Yeşilç..

  • JET TV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen-Seni Namussuz Seni (Beyaz Show) 01:16

Şener Şen-Seni Namussuz Seni (Beyaz Show)

Şener Şen - Seni Namussuz Seni (Beyaz Show) Hayranları bakın Şener Şen'e nasıl hitap ediyor. Şener Şen, 26 Aralık 1941 tarihinde, Adana'da dünyaya geldi. Komedi ve dram tarzındaki pek çok sinema filminde rol alan Yeşilç..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı 06:24

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı

Dünyanın 10 farklı ülkesinden Sivas'a gelen yabancı turistler 'Anadolu Aslanı' diye tabir edilen dünyaca ünlü meşhur Kangal köpeğine hayran kaldı. Tur operatörleriyle Amerika, Tayland, Hindistan, Malezya, Pakistan, Roman..

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı 02:18

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı

Üsküdar'da başlayan 27'nci Uluslararası Katibim Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında klasik otomobillerin eşlik ettiği kortej yürüyüşü gerçekleştirilirken, gecede sahne alan ünlü sanatçı Demet Aka..

  • ANKA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komando Olmanın Yolu Bu Zorlu Eğitimlerden Geçiyor 01:13

Komando Olmanın Yolu Bu Zorlu Eğitimlerden Geçiyor

Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında eğitim alan subay, astsubay, yedek subay ve uzman erbaşların sahadaki tatbikatları gerçeği aratmadı...

Jumanji 2 2.Fragmanı 02:59

Jumanji 2 2.Fragmanı

Jumanji 2 2.Fragmanı Yayınlandı. Yepyeni bir Jumanji macerasında, dört liseli çocuk, eski bir video oyun konsolu keşfediyor ve oyunun ormandaki ortamına çekiliyor ve kelimenin tam anlamıyla seçtikleri yetişkin avatarlar..

Amuda Kalkarak Ok Atmayı Başarıyor 00:54

Amuda Kalkarak Ok Atmayı Başarıyor

Amerika'da bir kız amuda kalkarak ok atma denemesi yapmak istedi ve hedefe ise annesini koydu. Elinde köpüğü tutan kadıncağız kızına güvenerek bekledi. Kızının köpüğü vurmasıyla derin nefes alan kadının şaşkınlığı kamera..

  • JET TV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 17.Bölüm 2.Fragmanı 01:02

Yeni Gelin 17.Bölüm 2.Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de! Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin dizinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Bengal Kaplanları Beyaz Kaplana Böyle Saldırdı 01:21

Bengal Kaplanları Beyaz Kaplana Böyle Saldırdı

Hindistan'da yer alan Bannerghatta Biyolojik Park'ında beyaz kaplanın bulunduğu kafes açık unutuldu. Karşı kafesten gelen 3 tane Bengal kaplanı, nadir bulunan beyaz kaplana saldırdı. O anlar böyle görüntülendi...

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Meryem 9. Bölüm 2.Fragmanı 00:55

Meryem 9. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 9. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Güçlü, Burcu'ya saldıranın peşinden giderken vuruluyor! Kötü haberi alan Savaş, sessizliğe gömülüyor!..

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı 06:07

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı

Güneydoğu Asya'da yer alan 5 buçuk milyon nüfuslu şehir devleti Singapur, geçtiğimiz günlerde ilk kadın devlet başkanını seçti. Yüzde 15'lik Malay azınlığa mensup Halime Yakub (63), yüksek seçim kurulunca iki rakibi Sall..

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu 01:59

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de yürütülen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 102 gram kokain ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğ..

Aleyna Tilki; Rüküşlükte Sınır Tanımam 05:41

Aleyna Tilki; Rüküşlükte Sınır Tanımam

Her yaptığı işten geçer not alan Aleyna Tilki kıyafet konuşunda hep sınıfta kalıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

Yeni Gelin 18.Bölüm 1.Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 18.Bölüm 1.Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de! Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin dizinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi..

Muavinin Yaptığı Şiir Gibi Anons Tüm Yolcuları Mest Etti 01:00

Muavinin Yaptığı Şiir Gibi Anons Tüm Yolcuları Mest Etti

Bir otobüs firmasında muavinin yapmış olduğu anons, yolcular tarafından alkış aldı. İşte sesi ve betimlemeleriyle tam not alan muavinin anonsu.....

Babamın Günahları Yakında Starda! 01:14

Babamın Günahları Yakında Starda!

Yeni sezonun iddialı yapımları arasaında yer alan Babamın Günahları Yakında Starda başlıyor...

  • ANKA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çakma Tayyip Erdoğan 02:37

Çakma Tayyip Erdoğan

Rus Askeri Korosunda Yer Alan Çakma Tayyip Erdoğan Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya Erken Seçime Gidiyor 00:45

Japonya Erken Seçime Gidiyor

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, koalisyon ortağına erken seçime gidileceğini açıkladı. CGTN'de yer alan habere göre, Japonya'da koalisyon partisi Komeito'nun lideri Natsuo Yamaguchi, Pazartesi günü Başbakan ile Tokyo'da ge..