#Alan longo x teddy speak müzik dinle

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Fikret Orman Kimdir? 05:01

Fikret Orman Kimdir?

2012 yılında Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, seçimlerde Nazmi Koca ve Bülent Deriş ile yarışmıştır. Seçimlerde kullanılan 4545 oyun 4027'si..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Terminator 5 Yaradılış Film İzle 2:05:43

Terminator 5 Yaradılış Film İzle

Terminatör 5 yine süper olacak gibi duruyor….Yıl 2029 Direnişin Lideri John Conner makinalara karşı savaşa devam etmektedir.Los Angles saldırısının ardından John’un korkusu olan TECOM casusları ona 2 cepheden de saldırac..

  • Tv Series tarafından
  • 14.179 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Zırhlı 02:00

Yeni Zırhlı "Typhoon-VDV" Püskürdü

Zırhlının alev alan halleri sizlerle....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 103.Bölüm 03:48

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 103.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde gün sonunda deri kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Payitaht-Abdülhamit-Bize Hasta Adam Diyenler Yanılacaklardır! 01:49

Payitaht-Abdülhamit-Bize Hasta Adam Diyenler Yanılacaklardır!

Osmanlı padişahı, olağanüstü zekasıyla Osmanlıyı dış maihrak tuzakların uzağında tutmaya çalışan Abdülhamit hanın hayatını konu alan diziden nefes kesen bölümler sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Ebru Gündeş Sesiyle Büyüledi 03:18

Ebru Gündeş Sesiyle Büyüledi

Eşiyle boşanma kararı alan üzel yorumcu Ebru Gündeş İstranbulda sahne aldığı mekanda sesiyle izleyenleri adeta büyüledi...

  • ANKA tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mete Yarar Kimdir? 02:15

Mete Yarar Kimdir?

Kara harp okulundan piyade teğmen olarak mezun olan Mete Yara 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin birçok birimde görev yapmıştır. Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan binbaşı rütbesi alan Mete Yarar 2004 yılında emekli olmuştu..

Ezgi Avcı Kimdir? 01:00

Ezgi Avcı Kimdir?

Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida d..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 104.Bölüm 04:45

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 104.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde gün sonunda jüri tarafından tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Legodan Yapılan The Red Keep Sarayı 06:33

Legodan Yapılan The Red Keep Sarayı

Game of Thrones yer alan The Red Keep isimli sarayın lego modeli yapıldı. Bu saray için 125 bin parça lego kullanıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 105.Bölüm 03:05

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 105.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde gün sonunda 3 Adam Programına Konuk konseptinde kombinleriyle jüri tarafından tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Iggy Azalea’dan Bol Twerk'li Klip: Mo Bounce 03:23

Iggy Azalea’dan Bol Twerk'li Klip: Mo Bounce

Hong Kong sokakları Twerk'e doydu! Digital Distortion albümünde yer alan Mo Bounce şarkısına video klip çeken Iggy Azalea, bol Twerk'li bir video yayınladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

Ozan Tufan'ın Kaslı Vücudu Görenleri Şaşkına Çevirdi 01:33

Ozan Tufan'ın Kaslı Vücudu Görenleri Şaşkına Çevirdi

Fenerbahçe'de kilo problemi yaşadığı için tepkilerin odağında yer alan Ozan Tufan, kaslı vücuduyla görenleri şaşkına çevirdi...

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 01:32

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 891 delegenin 871'inin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan seçildi. ÇOK ÇALIŞACAĞI..

Damla Sönmez Kimdir? 00:45

Damla Sönmez Kimdir?

Türk televizyonunda birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü..

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü 00:45

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Paraçinar kentinde Şiileri hedef alan bombalı saldırıda en az 22 kişi hayatını kaybetti. Aşiretler Bölgesi Kurram'ın başkentinde bir Şii camisi yakınlarında Cuma namazı sırasında düzenlenen s..

Dünya Haber: İsrailli Askerler 8 Yaşındaki Çocuğu Zorla Alı Koydu 01:20

Dünya Haber: İsrailli Askerler 8 Yaşındaki Çocuğu Zorla Alı Koydu

İşgal altındaki Batı Şeria'da işlenen insan hakları ihlâllerini kayıt altına alan insan hakları örgütü B'tselem, İsrailli askerlerin El Halil'de 8 yaşındaki Filistinli Sufian Abu Hitah'ı, kendilerine taş atan çocukları b..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu 03:23

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu Tatlıses, FETÖ'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu FETÖ'den tutuklanan emniyet görevlileri vurulmama göz yumdu diyen Tatlıses, dönemin emniyet ve yarg..

Milyarder İş Adamı Çalışanlarına 400 Daire ve 1260 Otomobil Verdi 01:38

Milyarder İş Adamı Çalışanlarına 400 Daire ve 1260 Otomobil Verdi

Milyarder İş Adamı Çalışanlarına 400 Daire ve 1260 Otomobil Verdi Hindistan'da mücevher milyarderi iş adamı, dört yıl sonra bir kez daha personeline eşi benzeri görülmemiş hediyeler dağıttı. Hindistan'ın dolar milyard..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..