#Alan longo x teddy speak müzik dinle

Zamanda Yolculuk 23.Bölüm 32:16

Zamanda Yolculuk 23.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 23. bölümünde; 1327 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 24.Bölüm 30:35

Zamanda Yolculuk 24.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 24. bölümünde; 1347 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 25.Bölüm 30:54

Zamanda Yolculuk 25.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 25. bölümünde; 1359 yılına ait tarihi olayl..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Zamanda Yolculuk 27.Bölüm 30:25

Zamanda Yolculuk 27.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 27. bölümünde; 1389 yılına ait tarihi olayl..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Alişan'ın Çağla Şıkel'i Çıldırtması 00:26

Alişan'ın Çağla Şıkel'i Çıldırtması

Her Şey Dahil adlı programda gösterdikleri başarılı performansla adlarından söz ettiren Alişan ve Çağla Şıkel, aynı zamanda günlük hayatlarında da çok yakın iki dost. Birbirlerine olan yakınlıklarıyla magazin dünyasında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peygamber devesinin Adama Saldırması 00:19

Peygamber devesinin Adama Saldırması

Peygamberdevesi veya Mantid, Mantodea alttakımında yer alan ve hamam böcekleriyle birlikte Dictyoptera takımını oluşturan yaklaşık 1.800 böcek türünün ortak adıdır. Tropik ve sıcak bölgelerde yaşayan, başka böcekler üzer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zamanda Yolculuk 28.Bölüm 31:38

Zamanda Yolculuk 28.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 28. bölümünde; 1395 yılına ait tarihi olayl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 29.Bölüm 30:42

Zamanda Yolculuk 29.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 29. bölümünde; 1396 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 30.Bölüm 32:20

Zamanda Yolculuk 30.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 30. bölümünde; 1403 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 31.Bölüm 30:40

Zamanda Yolculuk 31.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 31. bölümünde; 1420'li yıllara ait tarihi o..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Zamanda Yolculuk 32.Bölüm 30:59

Zamanda Yolculuk 32.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 32. bölümünde; 1421 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 33.Bölüm 32:25

Zamanda Yolculuk 33.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 33. bölümünde; 1432 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 34.Bölüm 23:56

Zamanda Yolculuk 34.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 34. bölümünde; 1444 yılına ait tarihi olayl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 35.Bölüm 31:50

Zamanda Yolculuk 35.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 35. bölümünde; 1452 yılına ait tarihi olayl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi 00:32

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi

Londra Borsası’nda işlem gören piyasa değeri en büyük 100 İngiliz şirketinin listelendiği FTSE 100 (The Financial Times Stock Exchange) endeksi üst üste 12’nci günde rekor seviyede yükseldi, endekste yer alan hisseler ka..

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..

Zamanda Yolculuk 36.Bölüm 34:23

Zamanda Yolculuk 36.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 36. bölümünde; İstanbul'un fethi konu edilm..

Zamanda Yolculuk 37.Bölüm 31:00

Zamanda Yolculuk 37.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 37. bölümünde; 1453 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 39.Bölüm 30:12

Zamanda Yolculuk 39.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 39. bölümünde; 1480 yılına ait tarihi olayl..

AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Zamanda Yolculuk 40.Bölüm 30:43

Zamanda Yolculuk 40.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 40. bölümünde; 1481 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 41.Bölüm 34:28

Zamanda Yolculuk 41.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 41. bölümünde; 1481 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 42.Bölüm 30:20

Zamanda Yolculuk 42.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 42. bölümünde; 1495 yılına ait tarihi olayl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce