#Aldatan erkeklerin sağa sola uydurduğu 7 yalan

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

Krep Nasıl Yapılır 01:34

Krep Nasıl Yapılır

Krep İçin Gerekli Malzemeler; 2 yumurta 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz 2 su bardağından biraz az un sıvıyağ Hazırlanışı; 1.2 su bardağından biraz az un ve 2 su bardağı sütü derince bir kapta çırpalım. 2.Daha sonra ..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun 03:35

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun Dinle Süslü Hatun şarkı sözleri ile; Saçlarını boyar makyajını yapar Bi kaşı da havada kızgın biraz Gözleri kara kara yanağı da al al Buğday tenli dudağı kiraz Cilvesi deli ediyor ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ebru Gündeş - Off (Lyric Video) 03:46

Ebru Gündeş - Off (Lyric Video)

OFF (Şarkı Sözleri) Dışarıya çıktım sağa sola baktım Hep bir gerginlik var Yandık böyle kafayı takarsak Söyle kaç günümüz var Değer mi sence hep üzülünce Sanki ödül mü var Dünya böyle değişmez artık Bitmez ki sorunlar ..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdahale 02:36

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdaha

Sultangazi'de bir kişinin, sağanak yağıştan dolayı ıslanan ve soğuktan titreyen kumruyu saç kurutma makinesiyle ısıtma anları kameraya yansıdı. Sultangazi'de oturan Sabahattin Yılmaz, İzmir'deki depremi hissettikten so..

Kaplan - Kana Kana 02:28

Kaplan - Kana Kana

Kana Kana şarkı sözleri ile Kana kana susamışım yana yana rap ararım. İçim de bastırmışım öfke vede yaraları. Nefretim okyanus görmüyorum karaları. Adım deryaya gemi aşıyorum dalgaları. Ben bi tırım sırtımda hiphop I ..

Dilan Açelya - Dayana Dayana 03:00

Dilan Açelya - Dayana Dayana

Dayana Dayana şarkı sözleri ile Sevmişim yıllarca kendi kendime Ömrümü vermişim değmeyenlere Yok yere büyütmüşüm seni kalbimde Değişmiyormuş zamanla hiç kimse Taşa çevirdin kalp artık atmıyor Hatırlayınca yaram az b..

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına 03:53

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına

Lyrics: Serdar Ortaç / Sera Tokdemir Music: Serdar Ortaç Arrangement: Tarık İster Mix & Mastering: Utku Ünsal Director: Alişan Günay Yıldırım Director of Photography: Eren Yıldız Executive Producer: Nihan Çelik Coloris..

Kurallara Uymayınca Kaza Yaptı 00:27

Kurallara Uymayınca Kaza Yaptı

Gaziantep'te kurallara uymayan otomobilin kaza anı MOBESE kamerasına yansıdı. Gaziantep'te sola dönüşün yasak olduğu 25 Aralık kavşağında, sola dönerek kurallara uymayan otomobil karşıdan gelen başka bir otomobil ile çar..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

J Balvin - Bobo 05:04

J Balvin - Bobo

Bobo No llores por un bobo Si el te deja sola yo te robo Te llevo a un lugar escondido Donde podremos estar solos, solos, solos (x2) La la la la La la la (ieeh) la No llores muñeca Y vamos pa la discoteca mami La la l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

Yumurcak Küçük Yaramaz 02:25

Yumurcak Küçük Yaramaz

Yumurcak (İlker İnanoğlu), annesi (Filiz Akın) ile birlikte yaşar. Düş dünyası o denli gelişmiştir ki, durmadan yaşama ve çevresine bir şeyler uydurduğu için, söylediklerine kimse inanmaz...

 İki Yalancı İlk Bölüm 04:32

İki Yalancı İlk Bölüm

İki Yalancı, birbirlerini Bodrum'da buluyor; yalanlar aralarında bir aşk doğmasına neden oluyor! Serkan ve Cenk çalıştıkları tamirhaneden kovulunca, Bodrum’a arkadaşları Naci’nin yanına giderler. Bodrum gecelerine eğlenm..

  • ANKA tarafından
  • 1.387 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınların İhtiyaç Duyduğu Kısa Yollar Yalanlar 03:07

Kadınların İhtiyaç Duyduğu Kısa Yollar Yalanlar

Kadınların sıkıldığı an uydurduğu yalanları izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Farklı Tarzlarla Dans Eden Kedi 02:20

Farklı Tarzlarla Dans Eden Kedi

Kendine uydurduğu tarzlarla dans eden kedi baya yetenekliymiş kediler üşengeç olurlar ama bu kedi biraz farklı...

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor 04:06

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ikamet eden Ümmani Uysal (53), beyninden ameliyat olduktan sonra her derdini manilerle anlatmaya başladı. 2010 yılına köyünden ilçe merkezine gitmek için bindiği minibüsün kapısı açılınca ..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Kenya'nın Karateci Nineleri: Kendilerini Savunmak İçin Karate Öğreniyorlar 01:10

Kenya'nın Karateci Nineleri: Kendilerini Savunmak İçin Karate Öğreniyo

Kenya'da yaşayan bir grup nine kendilerini taciz ve tecavüze karşı savunmayı öğreniyorlar. Nairobi'nin yoksul mahallerinde yaşayan ninelerin yaşları değişirken ortak noktaları ise genç erkeklerin hedefi olmaları. Genç e..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.752 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce