#Aldatan erkeklerin sağa sola uydurduğu 7 yalan

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim 03:41

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim

Yaşadığımız aşk acısızdı Birbirimize sözümüz vardı Ayrılık bir bizde imkânsızdı Verilen bunca söz yalan mıydı Gül dikenden ayrılmaz ki canım Söyle senden nasıl ayrılayım Can bedenden çıkmadı ki canım Söyle seni n..

Kemal Doğulu - Kör Değilim 03:37

Kemal Doğulu - Kör Değilim

Belki farklıdır dedim meğer uymuşum şeytana Yine kırık bir kalp elimde kalmışım ortada Zorum neymiş ki atmışım kendimi yoluna Koca yüreğimi oyalamışım bir hiç uğruna Ne yapmışım ki ben deyip bana habersizi oyna Sanki bil..

Meşhur TÜRK Yalanları ! 10:22

Meşhur TÜRK Yalanları !

Meşhur TÜRK Yalanları izle..

  • JET TV tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafa Kesme Meksika Uyuşturucu Çetesi Vahşeti 03:38

Kafa Kesme Meksika Uyuşturucu Çetesi Vahşeti

Haberlerde yalan olduğu söylenen suriye vahşetinin yeni görüntüleri seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 8.733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bak Kanka Senle Buluşmaya Bu Yüzden Geç Kalıyorum 01:00

Bak Kanka Senle Buluşmaya Bu Yüzden Geç Kalıyorum

Kankasıyla buluşmaya gidene kadar evde bütün işlerini halleden ve kankasına yalan atan genç seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Firari FETÖ'cü Dündar'ın Algı Operasyonu Böyle Patladı 02:04

Firari FETÖ'cü Dündar'ın Algı Operasyonu Böyle Patladı

A Haber'in hazırladığı Algı Operasyonları belgeselinde ekrana gelen bölümde Gezi Parkı Provokasyonları da yer aldı. Kırmızılı kadından sosyal medyada yayılan yalan...

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun 04:00

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun

Hakkımda konuşmuşsun Dargınmışsın bana meğer Dargınken sevgililer Erken konuşan kaybeder Bilmediğin şeyler var Söz etmediğim bugüne kadar Çok canım yandı Senden koparken azar azar Ruhun çekilirken Yenik düşerken Yas..

Neden 03:27

Neden

Nedenlerle dolu günlerimizden nedenlerle sorular İyi Seyirler...

  • GülRa tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Cnn Muhabirini Rezil Etti 00:42

Trump Cnn Muhabirini Rezil Etti

ABD Başkanı Donald Trump, ülkede çıkan son olaylarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladığı basın toplantısında kendisine soru sormak isteyen CNN muhabirine Ben doğru haberleri severim, yalanları değil. Siz yalan h..

İlişkinin Başında Söylenen Yalanlar 03:45

İlişkinin Başında Söylenen Yalanlar

İlişkinin başında her şey ne kadar güzel: midenizde kelebekler uçuşur, heyecan tavan yapar… O heyecanla insan bazen, pembe yalanlar söyleyebilir, kabul. Ama dikkat! Kendi reklamınızı yaparken yalanların ölçüsü kaçarsa, s..

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinsi Adam Alattin 00:29

Sinsi Adam Alattin

Misafirden kaçmak için yalan söyleyen adam..

  • JET TV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Robotik Moda: Kalbinizi Kolunuza Takın 00:53

Robotik Moda: Kalbinizi Kolunuza Takın

Hollandalı tasarımcı Anouk Wipprecht, insanların kendilerini duygularıyla ilgili çok az yalan söylemeyi bıraktığı bir dünya için bir vizyona sahip olduğunu ve bu yüksek teknolojili modanın anahtar olduğuna inandığını söy..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Hülya Avşar'dan Olay İtiraflar! Öpüşme Sahnelerine Koşarak Giderdim 01:25

Hülya Avşar'dan Olay İtiraflar! Öpüşme Sahnelerine Koşarak Giderdim

Hülya Avşar’dan kafa karıştıran sözler. Serpil Çakmaklı'nın geçen hafta verdiği röportajda 'Biz sevişme sahnelerinde araya yastık koymazdık' sözlerinin ardından bir iddialı çıkış da Hülya Avşar'dan geldi. Hülya Avşar yen..

  • ANKA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı 03:49

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı

Her canın bahtına musallat olan Şu zalım feleği bir gören varmı Yaşanan kaderdir gerisi yalan Bunları kendine hiç soran varmı Mevlanın işine akıl sır ermez Kimine dert verir kimine vermez Ağlamak gideni geri getirmez Gi..

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Adam Adamdır, Olmasa da Pulu; Eşek Eşektir, Olmasa da Çulu 00:39

Adam Adamdır, Olmasa da Pulu; Eşek Eşektir, Olmasa da Çulu

Her Eşek , Eşektir Demek Yalan Oldu. Eşeklerin IQ'ları Hep Değil Dedirten An.Havalı eşekler de varmış.:-D..

  • Cowboy tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş  Ben Seçilmem Seçerim 04:33

Ebru Gündeş Ben Seçilmem Seçerim

Ararsam ben bulurum senden iyisini Yeniden yakarım aşkın aşkın ateşini Bulunmaz hint kumaşı değilsin canim İstersen dönersin geldiğin gibi Ask eski bir yalansa En büyük yalan sensin Gönlün acı gerçeği Gözlerimden..

Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Eylem - Mız Mız 03:59

Eylem - Mız Mız

Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin,Ne istersin? Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden y..

Ali Kınık - Koca Reis 05:10

Ali Kınık - Koca Reis

Hani derdik; hayat yalan Ölüm bize oyuncaktı Dünyada tek kalsak bile Asla yılmak olmayacaktı Biz ne günler gördük Reis Ne kavgalar verdik Reis Gelen vurdu yıkılmadık Bu da geçer hey koca Reis Şehitleri düşün Re..