#Alessandra feat mike diamondz para siempre müzik dinle

Murat Boz - Eğer Bahşiş Verilecekse Buna Biz Karar Veririz 07:06

Murat Boz - Eğer Bahşiş Verilecekse Buna Biz Karar Veririz

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Aslı Enver ile birlikte bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülenen Murat Boz aracını valelerden teslim aldıktan sonra valelere 200 lira vererek alışveriş merkezinden ayrıldı. Fakat sonr..

  • BETA tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pucca Adıyla Tanınan Pınar Karagöz'e Kötü Haber 07:22

Pucca Adıyla Tanınan Pınar Karagöz'e Kötü Haber

Pucca takma ismini kullanan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme suçunu işlediği gerekçesiyle 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 660 lira adli para cezasına mah..

  • BETA tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe'dan Kumar Borcu Açıklaması 09:53

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe'dan Kumar Borcu Açıklaması

Serdar Ortaç'ın kumar tutkusunu bilmeyen yok... Birkaç yıl önce Kumar yüzünden 50 milyon dolar kaybettim gibi bir itirafta bulunan Ortaç, eşiyle birlikte -sonunda- düğmeye basmış. Bakalım Ortaç'ın 'para' çilesini eşi C..

  • BETA tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Klavye Delikanlıları - İlk Operasyon 08:18

Klavye Delikanlıları - İlk Operasyon

1. Bölüm Özet: İstanbul’un güzide semtlerinden Selimiye’de dünyaya gelen Bayram ve Kerem asosyal olarak büyümüş iki gençtir. İnsanlarla kuramadıkları bağlantıyı bilgisayarla kurmuşlar ve trol olmuşlardır. Bayram, ailesin..

  • ANKA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klavye Delikanlıları 2.Bölüm Fragmanı 00:54

Klavye Delikanlıları 2.Bölüm Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz

Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati’nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. Bir gün Kazım’ın taksisine El Seyid adlı bir elmas kaçakçısı biner. Elması kaçıran El Seyid onu İs..

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu 02:49

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu

ABD'nin dün gece Türkiye'ye vizeleri durdurmasının, ikinci bir konsolosluk çalışanı hakkında FETÖ gerekçesiyle tutuklama kararı alınmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin To..

Fenomenler Dünyanın Parasını Mı Kazanıyor Halil Söyletmez Açıkladı 12:46

Fenomenler Dünyanın Parasını Mı Kazanıyor Halil Söyletmez Açıkladı

Fenomenler dünyanın parasını mı kazanıyor? Youtuber ve Instagram fenomeni, Cumali Ceber karakterinin yaratıcısı Halil Söyletmez fenomenlerle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Hilal Ergenekon ile Yarından Önce'ye katılan Söy..

  • BETA tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pucca'nın Hapis Cezası Kesinleşti Mi 07:47

Pucca'nın Hapis Cezası Kesinleşti Mi

Savcılık “Pucca” ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz’ün “uyuşturucuya özendirme” suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezası ve 66 bin 660 lira adli para cezasına çarptırılmasına itiraz etti...

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yanlış Halatı Seçersen Gümlersin 13:21

Yanlış Halatı Seçersen Gümlersin

Yanlış halatı çekersen ceza , Doğru halatı çekersen para ödüllerini kazanırsın.....

  • JET TV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Banu Parlak Gözyaşlarına Boğuldu 12:33

Banu Parlak Gözyaşlarına Boğuldu

Banu Parlak ile Belalım Benim in Bestecisi Emrah Arasında Gerginlik Devam Ediyor. 2. Sayta Programına Katılan Parlak, Canlı Yayında Emrah'a Cevap Verdi. Benim Para Kazanacağımı Düşünerek Engel Olmak İstediler Diyen Pa..

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Arabada Sigara İçmeye Çözüm Bulan Yurdum İnsanı 00:38

Arabada Sigara İçmeye Çözüm Bulan Yurdum İnsanı

Yurt genelinde dört bir yanda Dumansız Araç Uygulaması yapılmış ve binlerce sürücüye para cezası yağmıştı. Yurdum insanı bu ceza karşısında boş durur mu kendi yöntemini bulmuş bile.....

  • JET TV tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Donal Trump, Evde Tek Başına 2 Filmden 00:38

Donal Trump, Evde Tek Başına 2 Filmden

Donald Trump; Evde Tek Başına 2 çekim sürecinde bu otel çok beğenilir burada çekim yapılmak isteniyor. Otelin sahibi ise para karşılığı değil sadece bir sahnede oynama karşılığı bu çekime izin vereceğini söylüyor. İzliyo..

  • PengoTV tarafından
  • 413 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bodrum’da film gibi olay 01:17

Bodrum’da film gibi olay

Bodrum’da boş bir araziye minibüsle 30 çuval hafriyat getirip boşaltan 2 kişi zabıta ekiplerini görünce indirdikleri hafriyat çuvallarını saniyeler içinde tekrar minibüs kasasına yüklediler. Komedi filmlerini aratmayan g..

ATM'ye Kafa Atan Kız 00:07

ATM'ye Kafa Atan Kız

Para çekmek için ATM'nin olduğu bölüme kapıdan girmek yerine , kapının olmayan penceresinden girmek isteyen kız dengesini kaybedince fena düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
900 TL'lik Maske Takmama Cezası Yarın Başlıyor 01:15

900 TL'lik Maske Takmama Cezası Yarın Başlıyor

Sevgili seyirciler yurt genelinde maske takmak zorunlu. Ancak Pazartesi günü itibariyle maske takmayanlara 900 lira para cezası kesilecek...

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Klavye Delikanlıları 2.Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Klavye Delikanlıları 2.Bölüm 2.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Acı ile Karışık - Yakında Çok Paramız Olacak 12:37

Acı ile Karışık - Yakında Çok Paramız Olacak

Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kirasını ödemeye bile yetme..

Yasağa rağmen minibüste 25 yolcu 03:34

Yasağa rağmen minibüste 25 yolcu

Esenyurt’ta minibüslere yönelik denetimlerini arttıran Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, 25 yolcu fazlası olan minibüs şoförüne idari para cezası uyguladı. Denetimler sırasında ayakta aldıkları yolculuların gözükm..

Şile'de kum zambağını koparana 48 bin lira ceza kesiliyor 01:34

Şile'de kum zambağını koparana 48 bin lira ceza kesiliyor

Türkiye’de bazı bölgelerde olduğu gibi Şile’de de sahil kesimini süsleyen kum zambağı, yok oma tehlikesiyle karşı karşıya. Endemik bitki türü olan ve ülke dışına çıkarılması yasak olan kum zambağı, koruma altına alınarak..

Bayılma Numarasıyla Dilencilik Yaptı 01:44

Bayılma Numarasıyla Dilencilik Yaptı

Taksim Meydanı'nda kendisine simitçi süsü veren bir kişi, yere düşüp bayılma numarası yaparak insanlardan para almaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı...

Almanya'daki sokak sanatçısı- Türkler, bayraklarını yere çizmemi istemiyor 01:33

Almanya'daki sokak sanatçısı- Türkler, bayraklarını yere çizmemi istem

Berlin'deki sokak sanatçısı Marian, ülke bayraklarını önemli meydanlara çizerek para kazanıyor. Türkler bayraklarını yere çizmemi istemiyor diyen sanatçı, bunun yerine bayrağı asmayı tercih ediyor...

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..

Sen Beni Bir Seviyorsan Ben Seni Bin Seviyorum 02:30

Sen Beni Bir Seviyorsan Ben Seni Bin Seviyorum

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Aşkımızın şerefine 01:38

Aşkımızın şerefine

Yankesici Kızın Aşkı başrollerini Filiz Akın ve Sadri Alışık'ın oynadığı 1965 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) ve Hacer (Filiz) birbirine aşık iki yankesicidir... Yaşamları zengin işadamı Talat Açıkel'in ölü..

Bahçelievler’de nikah sonrası halay cezasız kalmadı 00:21

Bahçelievler’de nikah sonrası halay cezasız kalmadı

Bahçelievler’de bir çiftin nikahı sonrasında çekilen halay cezasız kalmadı. Adeta korona virüsü yok sayan görüntüler sonrası harekete geçen polis ekipleri, halay çeken 10 kişiye toplamda 9 bin TL para cezası uyguladı...

Kartal’da yaşlı çifti “adın FETÖ’ye karıştı” diye dolandıran şüpheliler yakalandı 00:21

Kartal’da yaşlı çifti “adın FETÖ’ye karıştı” diye dolandıran şüphelile

Kartal’da kendilerini “polis” gibi tanıtıp telefonla aradıkları yaşlı çifte adlarının FETÖ’ye karıştığını ileri sürerek para isteyen İranlı şüpheli suçüstü yakalandı. Zanlı ile irtibatlı 2 kişi başka bir operasyon ile ya..