#Alev alan araçta oturdu

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı 04:57

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı

Yangın, saat 01.00 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Antalya’dan Ankara Gıda Toptancıları Hali’ne domates taşıyan Süleyman T. idaresindeki 07 NAK 27 plakalı kamyon, Mevlana Bulvarı Kepekli ka..

Asker Eğlencesi Faciaya Dönüyordu 00:37

Asker Eğlencesi Faciaya Dönüyordu

Konya'nın Akşehir ilçesinde askere gidecek gençler için düzenlenen kına gecesinde, yakılan meşaleler altında oynayan bir askerin başından aşağıya sıkılan köpük sprey nedeniyle saçları alev topuna dönerek yandı. Akşehir i..

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
E-5’te Korkutan Araç yangını 00:50

E-5’te Korkutan Araç yangını

Beylikdüzü’nde E-5 otoyolu yan yolda seyir halinde bulunan bir araç aniden tutuşarak alev alev yandı...

İçinde Bulunduğu Minibüsü Ateşe Verdi 00:54

İçinde Bulunduğu Minibüsü Ateşe Verdi

Maltepe'de bir şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple hatlı minibüsünü yaktı. Polis ekipleri şahsı yanan minibüsten çıkarmakta zorlandı. Minibüsün alev alev yandığı olayda çevredekiler büyük panik yaşadı...

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var 04:19

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var

Yar Ayrı Gayrın Mı Var şarkı sözleri ile Yandım alev alev yerine, Yağmur yağsa da durduramaz. Sanki, kilitlendi yüreğim, Gitmek istese, kurtulamaz. Deli fırtınam, deli gözyaşım, Deli yağmurum, bebeğim, Üşüdün yine, sakı..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

İrem Derici - Senin Hastan 02:52

İrem Derici - Senin Hastan

Senin Hastan şarkı sözleri ile Gözün arkada kaldıysa, Önünü göremezsin Aşk dediğin laf değil Deli eder adamı Alev alev yaktıysa Bi’ daha sönemezsin Hancı mı, yancı mı, eski bi’ sancı mı Koyamadım adını Çok canım ac..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Baran Sertkaya - Kanmam 03:25

Baran Sertkaya - Kanmam

Kanmam şarkı sözleri ile... Kaldı mı senden benden daha geriye bir şeyler? Aldı mı aklını başından verdiğin sözler? Sardım hep en başa, senden medet umduğum günler. Farkın ne her defasında yine yalan hisler. Seni..

Tekirdağ’da şofben patladı- Ev cayır cayır yandı 00:40

Tekirdağ’da şofben patladı- Ev cayır cayır yandı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir evde şofben patladı. Evin alev alev yandığı anlar ve yaşanan büyük panik kameraya yansıdı...

Bu su yanıyor! 01:21

Bu su yanıyor!

ÜZERİNE ÇAKMAK ÇAKMAYA GELMİYOR… ERZURUM’DAKİ KUYU SUYU ALEV ALEV YANIYOR… KÖYLÜNÜN ‘FIHFIH’ ADINI VERDİĞİ O SUYUN SIRRI ARAŞTIRILIYOR…..

Mersin'de Yolcu Otobüsünde Yangın Çıktı! İşte Görüntüler 01:04

Mersin'de Yolcu Otobüsünde Yangın Çıktı! İşte Görüntüler

OTOBÜS ALEV ALEV YANDI..

Fatih’te Korkutan Yangın Binanın Bodrum Katı Alevlere Teslim Oldu 02:04

Fatih’te Korkutan Yangın Binanın Bodrum Katı Alevlere Teslim Oldu

Fatih'te 5 katlı binanın bodrum katı alev alev yandı. Yangında ölü veya yaralı olmazken 2 kişi dumandan etkilendi...

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun 03:47

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun

Hayal Olmuşsun şarkı sözleri ile İndirdim duvardan artık resimlerini Titredi ellerim gözümü yumdum Aradım o eski ilk renklerini Sararmış, solmuş, hayal olmuştun Zaman zaman duyarım sesini odamda Kayboluyorsun sana uza..

İtalya'daki bir teknede çıkan yangında 3 Alman vatandaşı hayatını kaybetti 00:24

İtalya'daki bir teknede çıkan yangında 3 Alman vatandaşı hayatını kayb

İtalya'nın kuzey batı kıyısında yer alan Loano şehri açıklarında demirli bir teknede çıkan yangın sebebiyle üç Alman vatandaşı hayatını kaybetti. Perşembe günü yaşanan kazadan 51 yaşındaki bir kadın sağ olarak kurtulurke..

İzmir Marşı'na Küfür Eden Oyuncu Diziden Kovuldu 02:11

İzmir Marşı'na Küfür Eden Oyuncu Diziden Kovuldu

Şu sıralar Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alan oyuncu Ebubekir Öztürk’ün bir araçta, yanındaki kişilerle birlikte söylediği küfürlü İzmir Marşı, videonun sosyal medyada yayılmasının ardından en çok konuşulan konuların..

  • ANKA tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir Marşı'na Küfür Eden Oyuncu Diziden Kovuldu 02:11

İzmir Marşı'na Küfür Eden Oyuncu Diziden Kovuldu

Şu sıralar Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alan oyuncu Ebubekir Öztürk’ün bir araçta, yanındaki kişilerle birlikte söylediği küfürlü İzmir Marşı, videonun sosyal medyada yayılmasının ardından en çok konuşulan konuların..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Belediye Başkanından Skandal Karar! Evde ölmek Yasak 01:01

Belediye Başkanından Skandal Karar! Evde ölmek Yasak

Fransa'da ilginç bir karara imza atıldı. Bir belediye evde ölmeyi yasakladı. Gerekçe doktor açığı. Kararı alan belediye başkanının açıklaması ise ülke gündemine oturdu. Bakın o başkan neden evde ölmeyi yasakladı?..

  • En Yeniler tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eto'o'nun Yanına Yeni Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor! 00:28

Eto'o'nun Yanına Yeni Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor!

Antalyaspor transferde bir sürpriz ve ses getirecek ismi daha kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. Samuel Eto'o transferiyle dikkat çeken kırmızı beyazlı kulüp, Manchester City'nin kadrosunda yer alan Samir Nasr..

  • OFSAYT tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Bu Türk'ü Konuşuyor 03:18

Almanya Bu Türk'ü Konuşuyor

Alman devlet televizyonu olan ARD'de yayınlanan bir tartışma programına konuk olarak katılan Tuğrul Selmanoğlu programda yer alan diğer 5 Alman katılımcının söylediklerine tek tek cevap vererek gündeme oturdu...

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı 06:07

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı

Güneydoğu Asya'da yer alan 5 buçuk milyon nüfuslu şehir devleti Singapur, geçtiğimiz günlerde ilk kadın devlet başkanını seçti. Yüzde 15'lik Malay azınlığa mensup Halime Yakub (63), yüksek seçim kurulunca iki rakibi Sall..

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

The Vanabond - Arabika 04:02

The Vanabond - Arabika

Müzik: Alan Paul Cohen Düzenleme: Alan Paul Cohen Yönetmen: Alan Paul Cohen Prodüktör: Burak Özbilen – Serkan Niyaz Ciner Mix - Mastering: Alan Paul Cohen..

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..