#Alev alan araçta oturdu

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Türk Polisinden Duygulandıran Hareket 01:10

Türk Polisinden Duygulandıran Hareket

Sivas'ta yol uygulaması sırasında şüphe üzerine durdurulan 5 kişilik araçta, yurda kaçak yollarla giren 10 Afgan göçmen yakalandı. Soğuktan üşüyen Afgan uyruklu göçmenlere polis memurları çay ikram etti..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı 01:58

OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı

Amiral gemisi modelini piyasaya sunduktan yalnızca birkaç ay sonra yeni bir modeli satışa çıkaran OnePlus, yeni telefonunun pazarlamasını ilginç bir videoyla gerçekleştiriyor. Daha önce su altında ve yer çekimsiz ortamd..

  • Cowboy tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı 02:46

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı

Rize’de 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’de Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi Paketleme Viyadükü üzerinde sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı yoldan ç..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Araç Takla Attı  2 Kişi Ağır Yaralandı 03:01

Araç Takla Attı 2 Kişi Ağır Yaralandı

Bursa’da bir araç kontrolden çıkarak takla attı, araçta bulunan 2 kişi ağır yaralandı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Okul Servisinde Unutulan Çocuk Böyle Kurtarıldı 00:19

Okul Servisinde Unutulan Çocuk Böyle Kurtarıldı

40 derece sıcaklıkta okul servisinde unutulan çocuk ölümden döndü. Suudi Arabistan'da yaşanan olayda dört saat boyunca araçta kalan çocuk büyük tehlike atlattı...

TEM'de Trafiği Kilitleyen Kaza 04:01

TEM'de Trafiği Kilitleyen Kaza

TEM Otoyolu Seyrantepe Mevkii'nde takla atan araçta bir kişi hafif yaralanırken, kaza nedeniyle otoyolda trafik durma noktasına geldi...

Bağdat Caddesi’nde Araç Kaldırıma Çıktı: 4 Yaralı 02:13

Bağdat Caddesi’nde Araç Kaldırıma Çıktı: 4 Yaralı

Bağdat Caddesi’nde lüks bir araç kaldırıma çıktı. Kaldırımda yürüyen iki kişiye araç çarparken araçta bulunan 2 kişi de yaralandı...

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

Tofaş'lı Maganda Tartıştığı Motorcuya Sopayla Vuruyor 01:10

Tofaş'lı Maganda Tartıştığı Motorcuya Sopayla Vuruyor

Ters yönden geldiğini iddia ettiği motorcuya küfürler savurup, araçta arkadaşlarının da olmasını fırsat bilen trafik magandası, sopayla defalarca motosikletlinin kaskına vuruyor. Yaşananlar kask kamerasında...

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama 01:29

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, seyir halindeki otomobilin bagajında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun'dan Adana istikametine giden Mehmet Emin Erol (53) iradesindeki 34 VY 0231 plak..

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 01:50

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bolu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 9 kilo 878 gram toz esrar, 33 gram kubar esrar, 6 gram plaka esrar, 2 gram metamfetamin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre,..

Sarıyer’de Temizlik İşçisine Silahlı Saldırı 02:46

Sarıyer’de Temizlik İşçisine Silahlı Saldırı

Sarıyer’de bir firmada temizlik işçisi olarak çalıştığı öğrenilen bir şahıs, kendisini iş için buluşmaya davet eden motosikletli ve maskeli kişinin park halinde beklediği araçta silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda 2 ku..

Bahçelievler'de Bombalı Araç Paniği 01:40

Bahçelievler'de Bombalı Araç Paniği

İstanbul polisi, içinde patlayıcı madde olduğu yönünde ihbarda bulunulan şüpheli araçta arama yaptı. Bomba imha uzmanlarınca inceleme yapılan araçtan bomba çıktığı, bir şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi...

Bariyerlere Çarpan Otomobilde Can Pazarı 02:02

Bariyerlere Çarpan Otomobilde Can Pazarı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kaza da alkollü sürücü idaresindeki otomobil yapımı devam eden alt geçit çalışmaları içindeki bariyerlere çarptı. Hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü Hayrettin Coşkun (51), İtfaiy..

Virajı Alamayan Araç 100 Metre Aşağı Uçtu 02:38

Virajı Alamayan Araç 100 Metre Aşağı Uçtu

TEM otoyolu Kağıthane mevkiinde virajı alamayan bir otomobil yaklaşık 100 metre aşağı uçtu. Uçan araçta bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı...

Kamyonet direğe çarptı, trafik felç oldu 01:12

Kamyonet direğe çarptı, trafik felç oldu

E-5 Karayolu Küçükçekmece mevkinde bir kamyonetin aydınlatma direğine çarpması sonucu araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Topkapı istikametinde trafik yoğunluğu oluştu...

Mardin'de Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 1’i Ağır 11 Yaralı 00:55

Mardin'de Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 1’i Ağır 11 Yaralı

Kaza, Derik ile Kızıltepe ilçeleri arasında bulunan Derik’e bağlı Boyaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, öğrenci ve öğretmenleri taşıyan E.D. yönetimindeki 47 PD 808 plakalı minibüs ile sürücüsünün..

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 00:40

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van'ın 4 ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 75 bin 233 paket kaçak sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11-14 Kasım'da merkez ve ilçelerinde yol kontrolü ve arama çalışması yapıldı.Çalışmalarda, Tuşba..

17 Saniyede 25 Bin TL'lik Hırsızlık Kamerada 01:00

17 Saniyede 25 Bin TL'lik Hırsızlık Kamerada

Gaziantep'te bir otomobilden 17 saniyede 25 bin lira çalındı.Beylerbeyi Mahallesi'nde alçı malzemeleri satan İbrahim Yolcu, banka hesabındaki 25 bin lirayı çekerek, otomobiliyle iş yerine doğru hareket etti. Bu sırada ba..

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kızlarının durumunu merak eden Yaşar, hapisten kaçıyor mu? Yaşar'ın bankaya olan borçlarından dolayı kızların büyük bir sorunu vardır. Evlerinden olan kızların, ne yapcakları hak..

Kanala Uçan Arabasında Sigara İçen Yurdum İnsanı 06:08

Kanala Uçan Arabasında Sigara İçen Yurdum İnsanı

Muğla Fethiye'de otomobiliyle kanala düşen sürücü, etrafındakiler onu kurtarma telaşındayken araçta oturup sigara içmesi dikkat çekti...

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce