#Alex bırak gitsin müzik dinle

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap 03:48

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap Müzik Dinle Şarkı Sözleri ciddi olmak zorunda değilsin Dürüst olsan yeter Sızlanmayı bırak gelip gelip bana Mızzz mızlanma yeter Dünyada ki tek insan değilsin Sıran hemen geçer Boşuna ko..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa 03:35

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa

Farklıyım sananı herkesten Çıkamayıp kalanı ben merkezden Çok sıkıldım, yine ah kaç kezden Eh deyiverdim ben Zayıf bulup tartaklayandan Güçlüye yaltaklanandan Gözü sulu gönlü taklamakandan Ihh diye soğudum ben Bu..

DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar 04:03

Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar

Aşkın ateşine dağlar dayanmaz Aşkı bilmeyenler gönülden yanmaz Aşk bir hastalıktır tabip anlamaz Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş c..

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight 03:37

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight

Al Götür Beni (Make Me Yours Tonight) Ne olursa olsun, Tut, bırakma yerde ellerimi Akıp gitsin, varsın, kendi Bildiği gibi bu hayat .. Aşktan geçilir mi? Your deep blue eyes are the sea of love I made up my mind to to ..

Demir Demirkan - Kahpe 04:20

Demir Demirkan - Kahpe

İçimde bir boşluk var neyle doldursam Parayla mı aşkla mı hayaller kursam Alem oyuncu olmuş, sokaklar sahne Sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahpe x 2 [Nakarat] x 2 Yürüsün üstüme gelen gelsin Bırakıp ortama giden..

Kızının Jimnastik Hareketlerini Taklit Etmeye Çalışan Eğlenceli Baba (Çocuk Gibi Olmak ) çok Eğlenceli 01:48

Kızının Jimnastik Hareketlerini Taklit Etmeye Çalışan Eğlenceli Baba (

41 yaşındaki Ash 9 yaşındaki kızı Alex’in hareketlerini taklit etmeye çalışıyor. Biraz motivasyon biraz da eğlence amaçlı jimnastik hareketlerini yapmaya çalışan Ash ne yazık ki kızı kadar başarılı olamıyor. Ancak baba k..

  • Cowboy tarafından
  • 2.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağır Çekim Görüntüleriyle Yemek Yapmanın Büyüleyici Güzelliği 01:07

Ağır Çekim Görüntüleriyle Yemek Yapmanın Büyüleyici Güzelliği

Yemek yapmaktan hoşlanan insanlar, mutfakta vakit geçirmeye bayılırlar ve orada geçirdikleri zamanı daha da eğlenceli bir hale getirmek için çeşitli yöntemler, fikirler üretirler. Youtuber Alex, Kitchen Verb serisiyl..

  • Cowboy tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Star Wars ve Avengers'ı Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Mashup 03:34

Star Wars ve Avengers'ı Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Mashup

Youtuber Alex Luthor'dan muazzam fikir ve uygulama. Warner Bros.'un Star Wars'u Marvel'ın Avengers'ına karşı.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Marshmello - Summer 02:50

Marshmello - Summer

Director: Daniel Burke Creative Agency: 23FIFTN Executive Producer: Daniel Malikyar Producer: Karam Gill DP: Casey Stolberg Production Designer: Kendra Bradanini & Jake Collins UPM: Jack Winter Editor: Julian Conner & Al..

Timelapse Görüntülerle Gökyüzünün Adeta Bir Okyanusa Dönüşmesi 00:45

Timelapse Görüntülerle Gökyüzünün Adeta Bir Okyanusa Dönüşmesi

Gökyüzündeki hareketlilik timelapse olarak kaydedilince adeta bir okyanusa dönüşüyor. Görüntüler profesyonel fotoğrafçı Alex Schueth tarafından kaydedildi...

  • JokerS tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porto 0-2 Juventus (Geniş Özet - 22 Şubat 2017) 12:07

Porto 0-2 Juventus (Geniş Özet - 22 Şubat 2017)

Juventus tura göz kırptı! Şampiyonlar Ligi son 16 turu karşılaşmasında Porto sahasında Juventus ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmada Porto'dan Alex Telles, 25 ve 27. dakikalarda gördüğü sarı kartlar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arsenal 3-0 West Ham Maç Özeti 01:38

Arsenal 3-0 West Ham Maç Özeti

Arsenal 3-0 West Ham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 5.4.2017, Arsenal 3 – 0 West Ham United İngiltere Premier Lig’de Arsenal, West Ham United’ı ağırladı. Arsenal evinde Müthiş bir oyunla maçı 3-0’lık skorla kazandı. Goller ..

Star Wars ve Yüzüklerin Efendisi'ni Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Video 04:35

Star Wars ve Yüzüklerin Efendisi'ni Karşı Karşıya Getiren Muhteşem Vid

Marvel, DC ve Warner stüdyolarının karakterlerini sürekli olarak karşı karşıya getiren, yeniden düzenleyip güzel işler ortaya çıkartan Alex Luthor'un işlerine belki daha önce denk gelmişsinizdir. Kendisi şimdi de Star Wa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aziz Yıldırım Genç Fenerbahçelileri Rezil Etti 01:37

Aziz Yıldırım Genç Fenerbahçelileri Rezil Etti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Genç Fenerbahçelilere hakaret etti. (Video izle) Aziz Yıldırım taraftara hakaret etme videosunu izlemek için tıklayın. Fenerbahçe şampiyonluk kutlamalarında skandal. Aziz Yıldırım neden s..

Hacker Bilgisayar Korsanı Film İzle 2:12:55

Hacker Bilgisayar Korsanı Film İzle

Alex savaştan kaçan bir göçmendir hayatı sürekli bilgisayar başında geçen genç ailesine bakabilmek için birgisayar korsanlığı yaparak arkadaşından aldığı destek ile bunu paraya çevirerek geçinmektedir. Bu olaya farklı ki..

  • Tv Series tarafından
  • 1.976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazın Sıkılınca Yapılabilecek Şeyler? 10:08

Yazın Sıkılınca Yapılabilecek Şeyler?

Şarkılar: Carla Bruni- Quelqu’un m’a dit Damien Rice- Cheers Darling The Chainsmokers ft. Daya- Don’t Let Me Down Son Feci Bisiklet- Bu Kız Alex&Sierra- Little Do You Know Coldplay- The Scientist Yüksek Sadakat-Aşk Durd..

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Tarihimi Yazmak İstiyorum 01:23

Kendi Tarihimi Yazmak İstiyorum

İmza töreninde konuşan Brezilyalı oyuncu, Alex çok büyük bir oyuncuydu. Fenerbahçe'ye gelmeden önce de onunla konuştuk ve bana başarılar diledi. Onun burada bir idol olduğunu biliyorum dedi...

  • OFSAYT tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jungle 1.Fragmanı 01:59

Jungle 1.Fragmanı

Jungle 1.Fragmanı Yayınlandı. Daniel Radcliffe, Thomas Kretschmann ve Alex Russell'ın Başrollerini Oynadığı Film ilk Fragmanı Geldi İyi Seyirler...

Liverpool Maribor'u Dağıttı 7-0 02:46

Liverpool Maribor'u Dağıttı 7-0

Şampiyonlar Liginde Liverpool, deplasmanda karşılaştığı Maribor'u 7-0 mağlup etti, grupta puanını 5'e yükseltti. Liverpool'da Roberto Firmino ve Mohammed Salah 2, Philippe Coutinho, Alex-Oxlade Chamberlain ve Trent Alexa..

Evlilik Teklifini Sanal Gerçeklik Ortamında Yapan Eleman 01:49

Evlilik Teklifini Sanal Gerçeklik Ortamında Yapan Eleman

Elinde silahlarla zombi avlayabileceği bir sanal gerçeklik oyunu oynayacağınızı zanneden Kelly sevgilisi Alex'den tarafından ilginç bir evlilik teklifi almış...

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes Benz C-Sınıfı Cabrio  Portekiz'de Atlas Okyanusu Boyunca Bir Yol Gezisi 01:26

Mercedes Benz C-Sınıfı Cabrio Portekiz'de Atlas Okyanusu Boyunca Bir

Mercedes-Benz başka #MBvideocar bir bölüm sunuyor. Alman film yapımcısı Alex Qureitem, eski bir arkadaşının bir kartpostalından bir Mercedes-Benz C-Serisi Cabriolet'teki okyanusa yolculuğa çıkarak esin kaynağı oldu. Atla..

  • BETA tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce