#Alexis adlı ögrenci

Londra'da Suriye Yürüyüşü Yapıldı 01:13

Londra'da Suriye Yürüyüşü Yapıldı

Merkezi İngiltere'de bulunan Suriye Dayanışması adlı sivil toplum örgütü, Suriye'de Mart 2011'de başlayan iç savaşın 6. yılında Londra’da yürüyüş düzenlendi...

Floyd Mayweather Otel Odasında Kaplan Gezdirdi 01:26

Floyd Mayweather Otel Odasında Kaplan Gezdirdi

Dünyanın en çok kazanan sporcusu Floyd Mayweather yine olay yarattı. Mr adam plant adlı instagram hesabından paylaşılan bir videoda ünlü dövüşçünün otel odasında kaplanıyla oynadığı görülüyor.Dünya turnesinde olan Maywea..

  • PITIRCIK tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Bitməz Həyat, Gəlməz Ölüm Şiiri 02:52

Bitməz Həyat, Gəlməz Ölüm Şiiri

Bitməz həyat, gəlməz ölüm. Kipriyimlə qor götürüb, Həsrət dolu baxışımla taleyimə yol çəkirəm. Kədər adlı zəhrimarı ciyərimə bol çəkirəm. Qədərimlə barışırıam, itaətə qol çəkirəm Bu nə həyat, bu nə zülüm, Bitməz həyat..

  • Cowboy tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Türkiye Güzeli' Ecem Uzgör İlk Klibini Çekti 00:33

'Türkiye Güzeli' Ecem Uzgör İlk Klibini Çekti

Geçtiğimiz yıl Top Model of the World yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Ecem Uzgör ilk klibini yayınladı. Sözü ve bestesi kendisine ait olan Sorma adlı şarkının klibini Londra ve İspanya'da çeken Ecem'in geçtiğimiz yıl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
One Of Those Tuesdays - Stupidly Swatting Away  Season 1 Ep 12 00:25

One Of Those Tuesdays - Stupidly Swatting Away Season 1 Ep 12

Mickey, The Wolf adlı yeni bölümde Chip'e geri döndü...

Dört Bacak Ve İki Omurgalı Bebek Sağlığına Kavuştu 00:29

Dört Bacak Ve İki Omurgalı Bebek Sağlığına Kavuştu

Fildişi Sahili'nde anne karnında tam gelişmemiş ikizinin bazı organları kendisine yapışık halde doğan bebek başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Dominique adlı bebek dört bacak ve iki omurgayla dünyaya gelmişti. A..

Zürafadan Aslana Uçan Tekme 00:44

Zürafadan Aslana Uçan Tekme

Planet Earth II belgeselinin son bölümünde yayınlanan bir görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntüler bir aslanın zürafayı avlama çabalarını ve zürafanın sert cevabını gösteriyor. Bir avlanma mücadelesinde z..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

4000 Metreden Paraşütsüz Atlayan Çılgın Adam 02:24

4000 Metreden Paraşütsüz Atlayan Çılgın Adam

Antti Pendikainen Adlı Çılgın Dublör İnanılmaz Bir Gösteriye İmza Attı. 4 Bin Metre Yükseklikteki Balondan Paraşütü Olmadan Atladı...

Yeşil  Mahmut Yıldırım Kimdir? 10:00

Yeşil Mahmut Yıldırım Kimdir?

Susurluk kazasının ardından ondan haber alan olmadı. Birçok faili meçhul cinayetin tetikçisi olarak gösterildi. 1996'dan beri haber alınamayan JİTEM tetikçisi 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım, derin devletin kara kutusu..

Yetkin Dikinciler Kimdir? 06:22

Yetkin Dikinciler Kimdir?

Yetkin Dikinciler Biyografisi. Babam ve Oğlum filmindeki rolüyle tanındı. Biket İlhan'ın yönettiği Mavi Gözlü Dev adlı filmde Nazım Hikmet Ran'ı canlandırdı. Yetkin Dikinciler, 15 Ağustos 1969 tarihinde İstanbul'da ailes..

Serenay Sarıkaya Kimdir? 03:25

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Güzel oyuncu ve model Serenay Sarıkaya 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı...

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı 00:52

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı

Mardin´in Derik ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk davasında mahkemeye çıkarılan faillerden 7’si tutuklandı. Sabah saatlerinde Mardin Adliyesi’ne sevk edilen 29 kişiden 17 kişi savcıl..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Murat Cemcir Kimdir? 01:07

Murat Cemcir Kimdir?

(d. 30 Kasım 1976, Niksar), Türk oyuncudur. Çalgı Çengi, İşler Güçler, Düğün Dernek, Düğün Dernek 2, Kardeş Payı adlı dizi ve filmlerindeki partneri Ahmet Kural ile baş rolü paylaşmıştır...

Preview - Cops And Robots  Season 1 Ep 9  00:20

Preview - Cops And Robots Season 1 Ep 9

Gideon, Yeni Trenle Avrupa'ya adlı yeni bölümde şirketini aratabilecek ya da parçalayabilecek bir karar verir...

Iron Fist Trailer (Demir Adam) Fragman 02:17

Iron Fist Trailer (Demir Adam) Fragman

Genç bir adam, inanılmaz dövüş sanatları becerileri ve Demir Yıvar adlı esrarengiz bir güçle donatılmıştır...

Onur Büyüktopçu Kimdir? 00:51

Onur Büyüktopçu Kimdir?

İngiltere 'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı..

Yunus Günçe Kimdir? 01:36

Yunus Günçe Kimdir?

(d.1976 Almanya), Türk sinema-dizi oyuncusu, sunucu, DJ ve komedyen. Aslen Trabzonludur. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yap..

Assassins Creed Film İzle 1:55:31

Assassins Creed Film İzle

hikayenin ana karakteri olan Desmond, sıradan bir barmendir ve bir gün bilinmeyen bir şekilde kaçırılarak ortadan kaybolur. Desmond’u kaçıran büyük bir şirkettir ve Desmond’u üstün bir teknoloji ürünü olan Animus adlı bi..

  • Tv Series tarafından
  • 7.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf 00:54

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf

Uyuşturucuyla mücadelede sert ve sıra dışı yöntemleriyle tanınan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte yine şaşırttı. Duterte, iş dünyasından liderlere hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı yaptığı yıllarda ..

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam 04:23

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam

Amerikalı genç adam, en yakın arkadaşının eşek şakasının kurbanı oldu. Youtube yayıncısı Ryan, bir randevulaşma sitesi üzerinden en yakın arkadaşıyla temasa geçmesi için bir aktris ile anlaştı. Aktris, eşek şakası kurban..

  • PengoTV tarafından
  • 2.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanlı Adliyeye Girdik Kâtibin Laneti 3 Harfliler 20:19

Kanlı Adliyeye Girdik Kâtibin Laneti 3 Harfliler

'' Kanlı Adliye '' adlı mekana girdik.Bu mekan yıllar önce terkedilmiş ve her yer yanmış ve yıkık halde bulunmaktadır.İçerisin de 3 harflilerin de yaşandığı söylenmektedir.Daha fazla bu tarz videolardan gelsin diyorsanız..

  • ZULMA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü 00:45

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Paraçinar kentinde Şiileri hedef alan bombalı saldırıda en az 22 kişi hayatını kaybetti. Aşiretler Bölgesi Kurram'ın başkentinde bir Şii camisi yakınlarında Cuma namazı sırasında düzenlenen s..

İstanbul Muhafızları 36. Bölüm 13:46

İstanbul Muhafızları 36. Bölüm

Mecit seslendiren Ebru Çapraz.Kahve saçlı ve kahve kazaklı biridir. Vefa lisesinde okuyup genç mucitler yarışmasına radar icadıyla katılıp finalde gürgenin ultra mini 2015 adlı icadını yenip en iyi mucit olmuştur...

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Londra Sokakları Karıştı 04:23

Londra Sokakları Karıştı

Londra'daki terör saldırısı aşırı sağcı ve milliyetçi gruplar tarafından protesto ediliyor. Londra polisinin sıkı güvenlik önlemi aldığı protestoda zaman zaman polisle çatışmalar yaşanıyor. Gelişmeleri A Haber muhabiri ..