#Alexis adlı ögrenci

Ankara 2.Bölüm İzle 41:40

Ankara 2.Bölüm İzle

Belgeselin Tepedeki Karargah adlı 2. bölümünde; Kurtuluş Savaşı'ndaki Ankara konu edilmektedir...

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Ankara 3.Bölüm İzle 34:09

Ankara 3.Bölüm İzle

Belgeselin Büyük Doğuş adlı 3. bölümünde; Cumhuriyetin ilanından sonra Ankara'da yaşanan gelişmeler konu edilmektedir...

Ankara 4.Bölüm İzle 36:52

Ankara 4.Bölüm İzle

Belgeselin Plan adlı 4. bölümünde; Ankara'da Cumhuriyetin ilanından sonra yaşanan mimari gelişmeler, Herman Jansen'in imar planı ve Türkiye'de yapılan inkılaplar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara 5.Bölüm İzle 41:26

Ankara 5.Bölüm İzle

Belgeselin Bir Güneş Battı adlı 5. bölümünde; Cumhuriyetin 10. ve 14. yıl kutlamaları, ilk havacılık faaliyetleri, ilk fabrikalar, Soyadı Kanunu, 1 Ocak'ın resmi tatil olması, halkevlerinin kuruluşu ve Mustafa Kemal At..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığını Bıraktı 01:02

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığın

Akıllı cep telefonları marifetiyle internet üzerinden alternatif taksi hizmeti sunan dünyanın en büyük şirketlerinden Uber’in kurucu CEO’su Travis Kalanick, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın ekonomi kon..

Ankara 6.Bölüm İzle 43:03

Ankara 6.Bölüm İzle

Belgeselin Ateş Çemberi adlı 6. bölümünde; 1938 - 1942 yıllarında Türkiye'de ve dünyada yaşanan olaylar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara 7.Bölüm İzle 37:06

Ankara 7.Bölüm İzle

Belgeselin “Savaş ve Ötesi adlı 7.bölümünde; 2. Dünya Savaşı sırasında Türkiye'de ve dünyada yaşanan olaylar konu edilmektedir...

Ankara 8.Bölüm İzle 45:14

Ankara 8.Bölüm İzle

Belgeselin Demokrasiye Doğru adlı 8. bölümünde; 1945 - 1950 yıllarında ülkede yaşanan siyasi, sosyal, ekonomik ve askeri olaylar konu edilmektedir...

Ankara 9.Bölüm İzle 46:10

Ankara 9.Bölüm İzle

Belgeselin Ve Demokrası adlı 9. bölümünde; 1950 - 1957 yıllarında ülkede yaşanan sosyal, siyasal, ekonomik ve askeri gelişmeler konu edilmektedir...

The Walking Dead Yeşilçam 02:02

The Walking Dead Yeşilçam

Bir turist rehberiyle, babası ve annesi öldürülen bir genç kızın öyküsünü anlatan 1977 yapımı Kuşku adlı Yeşilçam filmindeki zombi sahnesi popüler yabancı dizi The Walking Dead'i akıllara getiriyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Rüşveti Al Mührü 01:20

Ver Rüşveti Al Mührü

Zübük, Aziz Nesin'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanmış, yönetmenliğini Kartal Tibet'in, senaristliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı Erler Film'in 1980 yapımı filmi...

Türk Ve Müslümanım Adım Kara Murat 02:23

Türk Ve Müslümanım Adım Kara Murat

Kara Murat (Cüneyt Arkın) Ömer ve Cafer adlı iki askerle Bizans’a gider. İmparator Konstantinis (Kayhan Yıldızoğlu) Sultan 2.Murat ölünce şehzade Orhan’ı (Bülent Kayabaş) Osmanlı hükümdarı yapacaktır...

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor 00:45

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor

İspanya’daki kötü hava koşulları nedeniyle İngiltere’de sebze krizi yaşanıyor. Ülkedeki bazı süpermarketler başta göbek marul ve brokoli olmak üzere birçok sebzenin satışını sınırlandırdı. Tesco adlı süpermarket zinciri..

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri Meclisten Kovuldu 01:15

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri M

Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Jacob Zuma’nın parlamentodaki yıllık halka sesleniş konuşması muhalif milletvekillerinin tepkisiyle karşılandı. Zuma’nın konuşmasını sık sık kesen Ekonomik Özgürlük Savaşçıları (E..

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü 01:09

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü

Irak’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlıları Yüksek Seçim Komiserliği üyelerinin değiştirilmesi talebiyle başkent Bağdat’ta gösteri düzenledi. Göstericilerin korunaklı Yeşil Bölge’ye yürümek istemeleri üzerine..

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Sunal 01:18

Kemal Sunal

Aziz Nesin'in aynı adlı kitabından uyarlanan Zübük filminde Kemal Sunal uyanık bir siyasetçi portresini canlandırıyor. Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal..

 İşte Benim Stilimde Yıldız Tilbe Performansı 09:20

İşte Benim Stilimde Yıldız Tilbe Performansı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Yıldız Tilbe bir kez daha podyuma çıktı ve Oynat adlı şarkısıyla herkesi oynattı. Yıldız Tilbe kızlar yeterince oynamadı diyerek bu sefer de ..

  • ANKA tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özbey Listeleri Alt Üst Edecek Bir Parça İle Geliyoruz 03:29

Merve Özbey Listeleri Alt Üst Edecek Bir Parça İle Geliyoruz

Daha önce bu konularda mutevazi olduğunu dile getiren Merve Özbey bu şarkı da olmayacağını Boynumun Borcu adlı parça ile yaza damga vuracağını söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Obez Kadın İzleyenleri Şaşırttı 02:24

Obez Kadın İzleyenleri Şaşırttı

Yetenek Sizsiniz İngiltere'de yarışan Emma Haslam adlı kadın, jüriye direk dansı yapacağını söylediğinde kimse bu performansı beklemiyordu. Danstan sonra tüm jüri üyelerinden evet oyu alan kadın, daha adından çok söz ett..

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki Şimdi De Yönetmen Ouyor 01:00

Aleyna Tilki Şimdi De Yönetmen Ouyor

Cevapsız Çınlama' adlı şarkısıyla kısa sürede milyonlarca izlenme oranına ulaşan Aleyna Tilki, sadece müzikal anlamda elde ettiği başarıyla değil 18 yaşından küçük sahneye çıktığı için de magazin gündeminin ilk sıraların..

  • ANKA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017) 02:02

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017)

Fransız komedi bir köy siyah esmer doktor gerekir görünüyor ve ailesi kırsal Fransa'da 1970'li yıllarda tanınmaya. Bir köyün Eylem siyah görünüyor bir köy Kongo yerlisi, taze doktor kendi köyünde berabere mezun olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Ağzıyla Sakıza Falso Veren Kadın 00:39

Ağzıyla Sakıza Falso Veren Kadın

Anna Bella adlı bu kadının ilginç bir yeteneği var. Ağzından fırlattığı sakızı döndürerek tekrar ağzına sokuyor. Evet çok gereksiz bir hareket kabul ediyoruz ama Anna, bu hareketiyle 1994 yılındaki 'Stupid Human Trick' p..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ata Nadya ile Karşılıklı Dans Etti! 01:38

Ata Nadya ile Karşılıklı Dans Etti!

Show Tv de yayınlanan Evleneceksen Gel adlı Seda Sayan'lı evlendirme programında Ata Nadya ile karşılıklı dans etti...

  • ANKA tarafından
  • 1.554 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın Doğuyor 00:39

Emel Sayın Doğuyor

Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) de vardır...

Emel Sayın Sevgilisi İçin Söylüyor 02:15

Emel Sayın Sevgilisi İçin Söylüyor

Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir...