#Alexis adlı ögrenci

Bülent Ersoy'a Sert Tepki 00:46

Bülent Ersoy'a Sert Tepki

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Pi nin Yaşamı Film İzle 2:06:59

Pi nin Yaşamı Film İzle

Konusu[kaynağı değiştir] Ülkelerinden ayrılan ve beraberlerinde hayvanat bahçesindeki hayvanlarını da götüren Pi ve ailesi gemi yolculuğu yaparken fırtınaya yakalanırlar ve bindikleri gemi batar. Sandalın hayatta kalmayı..

  • mathilda tarafından
  • 32.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Gerçeğe Çağrı Film İzle 1:53:26

Gerçeğe Çağrı Film İzle

Düşlerin gerçek anılara dönüştürüldüğü recall adlı bir iş yerinden hizmet alan adamın düşdüğü durumları izleyeceksiniz. Hayatta hiçbirşey istenildiği gibi gitmez. Tür: 2012 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmle..

  • Tv Series tarafından
  • 8.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptan Amerika İlk Yenilmez  Film İzle 2:15:54

Kaptan Amerika İlk Yenilmez Film İzle

Kaptan Amerika İlk Yenilmez Captain America The First Avenger Türkçe Dublaj Film İzle Askere katılmak isteyen fakat uygun görülmeyen Steve Rogers, umudunu bir takım deneylere bağlamıştır. Captain Amerika adlı bu gizli d..

  • Tv Series tarafından
  • 24.789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
LYS'ye Giremedi Ağlanacak Haline Güldü Günün Olayı! 01:04

LYS'ye Giremedi Ağlanacak Haline Güldü Günün Olayı!

2017 LYS-4 Sosyal Bilimler sınavı bugün yapıldı. Bu yıl ilk kez uygulanan 09:45 kuralı nedeniyle sınava giremeyen adaylar oldu. Haydarpaşa Hukuk Fakültesi’nde sınava girecek olan Ercan Albar adlı aday da bu kurala takıld..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vergini Verme Rüşvetini Ver 01:06

Vergini Verme Rüşvetini Ver

Meral (Ahu Tuğba) ünlü bir şov kızıdır; genç, güzel, zengin ama uyuşturucu bağımlısı. Yılmaz (Tarık Akan); çıkarları için gençleri zehirlemekten kaçınmayan kirli düzene ve uyuşturucu trafiğine karşı savaşan genç, gözüpek..

Başımın Tatlı Belası - İpek Mert 04:25

Başımın Tatlı Belası - İpek Mert

Büyük Usta Selami Şahin'in Başımın Tatlı Belası adlı eserinin İpek & Mert yorumudur. Biz seninle yıllar yılı Ne birleştik ne ayrıldık, Bazen güldük, mutlu olduk Bazen hiç yere darıldık Biz seninle bir bütünüz İstesek ..

  • Candy tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri 03:00

RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yâr vardır Yoktan da vardan da öte bir Var vard..

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır 02:10

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır Yoktan da vardan da ötede bir ..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Antalya Atlı Jandarma, Kemer Sahillerinde Güvenliği Sağlayacak 02:40

Antalya Atlı Jandarma, Kemer Sahillerinde Güvenliği Sağlayacak

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde sahillerde devriye gezerek güvenliği sağlayacak 3 at ve 2 biniciden oluşan atlı jandarma timi göreve başladı. Nevşehir Jandarma At Köpek Eğitim Komutanlığı'ndan Kemer'e gelen atlı jandarma ti..

Godzilla Film İzle 2:03:07

Godzilla Film İzle

Filmin sloganı: Dünyanın sonu, Godzilla'nın başlangıcı. Radyoaktif taşıyan devasa büyüklükteki Godzilla adlı canavar insanoğlunun ona yaptıklarının hesabını sormak için geri dönüyor. Ancak insanoğlu da direnecektir. Ba..

  • Tv Series tarafından
  • 11.686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarhoş Koca Şiddeti 01:10

Sarhoş Koca Şiddeti

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse 02:00

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Arka Sokaklar - Acar Muhabir Zeliş Rehin Alınıyor! 05:49

Arka Sokaklar - Acar Muhabir Zeliş Rehin Alınıyor!

Arka Sokaklar 439. Bölüm'de; Kuyumcu soygunu haberine giden Zeliş, soyguncu tarafından rehin alınıyor ve kaçırılıyor. Sevgilisine kavuşmak isteyen Maksut adlı genç, başlık parasını bulabilmek için kuyumcu soymaya karar v..

  • ANKA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!! 01:18

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!!

DARBE GİRİŞİMİNDEN 10 GÜN ÖNCE ŞÜKÜR VE KANTER İLE GÖRÜŞMÜŞ İddianamede ifadesine yer verilen Demirci, örgütün bankası olan Bank Asya'da hesabının olduğunu, 17-25 Aralık sürecinden sonra bu hesabında cüzi miktar bırakar..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parlamento Seçimlerinde Macron Rüzgarları 01:52

Parlamento Seçimlerinde Macron Rüzgarları

Fransa'da parlamento seçimlerinin ilk turundan Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un La République en marche (İlerleyen Cumhuriyet) adlı partisi zaferle çıktı. Sandık çıkışı anketlerine göre oyların yaklaşık yüzde 32'sini..

Poppy'e Türk Gençlerinden Tepki 12:39

Poppy'e Türk Gençlerinden Tepki

Ülkemizde fenomen haline gelen Poppy adlı kıza, gençlerin gösterdiği tepkiyi izliyoruz. İyi Seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırılma Noktası Film İzle 1:53:50

Kırılma Noktası Film İzle

Film 1991 yapımı Patrick Swayze ve Keanu Reeves gibi oyuncuların ol aldığı Point Break adli filmin günümüz şartlarında tekrar çekilmiştir. FBI ajanı olan Johnny kimliğini gizleyip içlerine sızdığı hırsızlık çetesinin suç..

  • Tv Series tarafından
  • 11.624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Ceylin Son Yolculuğuna Uğurlandı 03:17

Minik Ceylin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik, Adli Tıp'daki işlemlerinin tamamlanmasının ardından helallik alınmak üzere son kez baba evine getirildi..

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 1 Film İzle 1:57:08

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 1 Film İzle

ALACAKARANLIK 4 ŞAFAK VAKTİ 1 TÜRKÇE DUBLAJ FULL 720P HD İZLE Kristen Stewart ve Robert Pattinson’un başrolü paylaştığı, Edward adlı vampir ile Bella’nın aşkını rota tutan film, kurt adamlar ile vampirlerin mücadelesini ..

  • Tv Series tarafından
  • 167.957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı 00:54

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı

Ankara merkezli 81 ildeki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında Denizli'de gözaltına alınan 17 zanlıdan 15'i tutuklandı.'Mahrem imamlara' yönelik soruşturma kapsamı..

Fetö'nün  Mahrem Yapılanması Operasyonu  7 Kişi Tutuklandı 00:39

Fetö'nün Mahrem Yapılanması Operasyonu 7 Kişi Tutuklandı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin mahrem yapı..

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması 00:50

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, NTV’de katıldığı bir programda Wikipedia sitesine Türkiye’de getirilen erişim kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Türkiye, terör örgütü destekçisi olarak gö..

Pretty Little Liars 7. Sezon 19. Bölüm Fragmanı 00:49

Pretty Little Liars 7. Sezon 19. Bölüm Fragmanı

İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli genç kızın, birbirlerinden sakladıkları sırları vardır. Bu sırlar gün geçtikçe açığa çıkacak ve kızları zor..

Yavru Köpeklere İşkence Eden Hain 01:54

Yavru Köpeklere İşkence Eden Hain

Şırnak'ın İdil ilçesinde Hayri Malgaz adlı şahsın yavru köpeklere yaptığı eziyet kan dondurdu. Şahıs, 6 yavru köpeğin kulağını keserken, vahşet anlarını da sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce