#Alexis adlı ögrenci

O Ses Türkiye-Yansı Dilan Özçolpan - Kim Ne Derse Desin 05:45

O Ses Türkiye-Yansı Dilan Özçolpan - Kim Ne Derse Desin

Yansı Dilan Özçolpan, Kim Ne Derse Desin adlı parçayı seslendirdi. Tüm jürileri döndürmeyi başaran Yansı Dilan, seçimini Murat Boz yönünde kullandı..

  • ANKA tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

Pilot Osman 01:41

Pilot Osman

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

Neşeli Günler Filmi Gerçek Oldu 04:15

Neşeli Günler Filmi Gerçek Oldu

Amasya’da salepçi çift, yaşadıkları anlaşmazlık üzerine tıpkı Yeşilçam’ın unutulmaz yapıtlarından olan Neşeli Günler adlı filmdeki turşucu çift gibi yollarını ayırıp açtıkları salepçi dükkanlarıyla birbirlerine rakip o..

Daha Topa Değmeden 7 Saniyede Kırmızı Kart Görmek 01:25

Daha Topa Değmeden 7 Saniyede Kırmızı Kart Görmek

Arjantin’deki bir futbol karşılaşması futbol tarihinin en hızlı kırmızı kartlarından birine sahne oldu. Nestor Martin Alegre adlı oyuncu maça girdikten 7 saniye sonra ikinci sarı karttan ihraç olmayı başararak tarihe geç..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem 01:44

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem

Avrupa Birliği terörle mücadele konusunda üye ülkelere yönelik öneri paketi sundu. Amaç kamu alanlarını korumak, teröristlerin hareket alanını daraltmak ve AB’nin sınır dışı faaliyetlerini güçlendirmek. Brüksel’de terör ..

12 Strong Orijinal Fragmanı 02:44

12 Strong Orijinal Fragmanı

12 Strong Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Chris Hemsworth ve Oscar adayı Michael Shannon, Alcon Entertainment, Black Label Media ve Jerry Bruckheimer Films'in oynadığı güçlü yeni savaş draması 12 STRONG'da oynuyor. 9/11 ..

Japonya'nın Canlı Sanat Stili 01:04

Japonya'nın Canlı Sanat Stili

Minori adlı sanatçı 8 sene önce Shironuri adı verilen ve beyaza boyanmış anlamına gelen pirinç makyajıyla vintage kıyafetleri birleştirerek yeni bir stil yarattı. 26 yaşında Tokyo da yaşayan Sanatçı , Japonya da beyaz ma..

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten 03:13

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten

Tunceli’nin Nazımiye ilçesi kırsalında yapılan operasyonda sağ ele geçirilen yaralı kadın teröriste ilk müdahaleyi askerler yaptı.Kadın teröristin Sema kod adlı Besna Kartal olduğu ve 300 bin lira ödüllü gri listede ye..

Köpeği Takip Eden Koyun Sürüsü 01:07

Köpeği Takip Eden Koyun Sürüsü

İngiltere Gamlingay şehrinde bulunan 29 yaşındaki Michael Jobson'a ait bir çiftlikte Tom adlı çoban köpeğinin koyun sürüsüne liderlik etmesini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çamlıca Televizyon Radyo Kulesi İnşaatında Korkunç Ölüm 04:19

Çamlıca Televizyon Radyo Kulesi İnşaatında Korkunç Ölüm

Çamlıca Televizyon Radyo Kulesi inşaatında çalışan Vehbi Kara yaklaşık 220 metrelik yükseklikten düşerek hayatını kaybetti. Kara'nın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alındı...

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması 00:42

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması

Galatasaray Fenerbahçe maçında taraftarların açtığı Rocky Balboa pankartına yönelik açılan ‘FETÖ’ soruşturması Türkiye dışında da yankı uyandırdı. Başbakan Binali Yıldırım Galatasaray tribününde açılan pankarta yönelik ..

Metro 2033 #2 18:35

Metro 2033 #2

Metro 2033, Rus yazar Dmitry Glukhovsky'nin Metro 2033 adlı romanından uyarlanan birinci şahıs nişancı tipinde hayatta kalma-korku video oyunudu..

Cüneyt Arkın'dan Hayat Nefesi Sahnesi 01:07

Cüneyt Arkın'dan Hayat Nefesi Sahnesi

Üç Sevgilim adlı Türk Filminden Cüneyt abimizden hayat nefesi nasıl verilir öğreniyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini 2 Saat Kemerle Dövdü 01:10

Eşini 2 Saat Kemerle Dövdü

Adana'da uyuşturucu bağımlısı bir kişi iş bul çalış diyen 1.5 yıllık eşini kucağında 3 aylık bebeği olmasına rağmen bir odaya kapatıp 2 saat boyunca kemerle dövdü. Kocasının elinden kurtulup polisi arayan genç kadın ad..

Şalvar Davası Şener Şen Müjde Ar Türk Filmi İzle 1:14:33

Şalvar Davası Şener Şen Müjde Ar Türk Filmi İzle

Şalvar Davası (1983 - 75 Dk) Aristofanes'in Lysistrata adlı oyununun sinema uyarlamasıdır. Şener Şen'in kötü köy ağası, Müjde Ar'ın da feminist kahraman olduğu filmlerden biri. Arada bazı yörelerde kadınlar bir sebepten..

  • PengoTV tarafından
  • 6.817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günün Sakarları 02:43

Günün Sakarları

Evet yine sakar insanlar adlı videomuzla karşı karşıyayız . İyi gülmeler...

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle 1:12:15

Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle

Filmin Konusu: Film, afrodizyak etkili bir parfüm yüzünden başı derde giren iki kimyacının yaşadıklarını konu edinir. Gazinocular kralı Hasan, batmak üzere olan Kozmetik Cemal adlı bir firmayı satın alarak kozmetik sektö..

  • PengoTV tarafından
  • 14.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maidenin Altın Günü Fragmanı 02:43

Maidenin Altın Günü Fragmanı

Maide'nin Altın Günü 8 Aralık'ta sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır..

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

Dört Çitanın Dişi Çitaya Saldırması 01:38

Dört Çitanın Dişi Çitaya Saldırması

Afrika bulunan Kgalagadi Transfrontier Park'ında safari yapan Ria Van Greunen adlı adam 4 çitanın bölgelerine giren dişi çitaya saldırmasını böyle görüntülemiş...

  • JET TV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bi̇rkan Sokullu Kafa Karıştırdı Yüz Yüze Di̇zi̇si̇ Neden Bi̇tti̇ 01:32

Bi̇rkan Sokullu Kafa Karıştırdı Yüz Yüze Di̇zi̇si̇ Neden Bi̇tti̇

Birkan Sokullu dün akşam Arnavutköy’de görüntülendi. Biten dizisi hakkında konuşan Sokullu olayların perde arkasını anlattı. Sinem Kobal ile birlikte başrolünü paylaştığı ‘Yüz Yüze’ adlı dizinin yayından kaldırılması ha..

  • BETA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülay Yıldız Sorsalar Hepiniz Seversiniz Demiğğğğğğ 00:46

Gülay Yıldız Sorsalar Hepiniz Seversiniz Demiğğğğğğ

Evet arkadaşlar gün geçmesin ki bir mallık ile karşılaşmayalım. sıradaki videomuz gülay yıldız adlı apaçi kızımızdan geliyor. sorsalar severdiniz demiiiıığğğğ...

  • JET TV tarafından
  • 2.374 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çatlak Şanzel'in Beyin Yakan Şarkı Performansı 06:57

Çatlak Şanzel'in Beyin Yakan Şarkı Performansı

Gece alemlerinin çılgın şarkıcısı Çatlak Şanzel Vatan Tv kanalına konuk olmuş ve neredesin adlı şarkıyı ilginç bir performans ile canlı söylemiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce