#Alexis adlı ögrenci

Kalp Masajı Yapan Köpek 00:40

Kalp Masajı Yapan Köpek

İspanya’nın başkenti Madrid’te polis ekibinin bir üyesi olan ve kalp masajı yapan Pancho adlı köpek gönülleri fethetti...

Katarlı İş Adamı Erdoğan'ın Zaferi İçin Araba Hediye Etti 01:00

Katarlı İş Adamı Erdoğan'ın Zaferi İçin Araba Hediye Etti

Katar'da her yıl deve yarışmalarını düzenleyen iş adamları bu yıl geleneği değiştirdi. Türkiye'de yapılan seçimler öncesinde Erdoğan kazanırsa 3 otomobil hediye sözü veren Katarlı bir iş adamı, zafer sonrası sözünü tut..

Fatmanur Öztekin Benimle Düğüne Hazırlanın Makyaj Ve Kıyafet 15:49

Fatmanur Öztekin Benimle Düğüne Hazırlanın Makyaj Ve Kıyafet

Herkese merhaba bugün sizlerle Benimle Düğüne Hazırlanın adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Tamamen Bronze Makyaj 23:19

Fatmanur Öztekin Tamamen Bronze Makyaj

Herkese merhaba bugün sizlerle Tamamen Bronze Makyaj adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Zalim 1970 Türk Filmi İzle 1:08:49

Zalim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babalarının intikamını almak isteyen siyam ikizi kardeşlerin öyküsünü konu edinir. Bizans tekfuru, Türklere vergi vermemek için Rus çarıyla anlaşır. Zalim’in öncülüğündeki Ruslar Amuryon şehrine saldırırl..

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Dört Köşeli Üçgen Teaser 01:31

Dört Köşeli Üçgen Teaser

Bir tütün deposunda bekçilik yapan bir adam etrafındakiler tarafından “Gözlemci” olarak adlandırılır. Ona bu ismin verilmesinin nedeni hemen hemen herkesi ve her şeyi görüş izlemesi, tüm ayrıntılarını öğrenmeye çalışması..

Transit Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:49

Transit Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alman askerleri Paris’in hemen dışındadır. Gerog, Weidel adlı bir yazarın eşyalarını ulaştırmak için yola çıkar ve Marsilya’ya ulaşır. Fakat şehre geldiğinde Weidel’in işkence korkusundan intihar ettiğini öğrenir. Artık ..

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı 03:25

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı

Samsun'da bir hastanede doktorun yüzüne tekme atma anı ve güvenlik görevlisine saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, Samsun'un Atakum ilçesindeki özel bir hastanede bayramın birinci günü me..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Bahar Makyajı 15:23

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Bahar Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle yeni ürünlerle bahar makyajı adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Safari Turundaki Turistlere Aslandan Sevgi Gösterisi 01:57

Safari Turundaki Turistlere Aslandan Sevgi Gösterisi

Rusya'nın 2014'te ilhak ettiği Kırım'da turistler safari turuna çıktı. Safari parkının gözde üyelerinden Lola adlı aslan, bir anda arabaya sıçrayarak turistleri kucakladı, uzun uzun kendini sevdirtti. Cesur tavırlar serg..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uydu Fırlatma Aracının Testi Geçememesi - Japonya 01:38

Uydu Fırlatma Aracının Testi Geçememesi - Japonya

Efenim Japonya'da özel bir şirket tarafından geliştirilen momo-2 adlı uydu fırlatma aracı başarısız bir test gerçekleştirmiş.Büyük geçmiş olsun diyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayılarla Doğa Yürüyüşü 02:21

Ayılarla Doğa Yürüyüşü

Hiking olarak da bilinen doğa yürüyüşü adlı sporu ayılarla gerçekleştiren ve çok yakın mesafeden onları kameraya alan bu cesur arkadaşımızı tebrik ediyoruz. İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk 47:05

Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk

Daha önceki vakalarımızda olduğu gibi, bu vakadada Instagram üzerinden bizlere ulaşan birisinin köyüne gidiyoruz.Büyücü bir kadının ve kız kardeşinin başına gelenleri ele alıyoruz.Bize ulaşan kişi Mikail abi ise, Mihriba..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hapşırınca Ödünüzü Koparan Tavuk 00:47

Hapşırınca Ödünüzü Koparan Tavuk

Avustralya, Brisbane'de hapşırırken etrafındakilerin ödünü koparan Squek adlı bir tavuk görüntülendi. Hapşırığını kontrol edemeyen tavuğun her 5 dakikada bir bu korkunç sesi çıkarttığı belirtiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak 01:54

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak

Gülperi adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay'ın bölüm başına alacağı iddia edilen ücret dudak uçuklattı. Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen 1 yıl aradan sonra yine birlikte ekrana dönüyor. Show TV'de baş..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Almanya'da Türk İş Yerine Silahlı Saldırı 00:26

Almanya'da Türk İş Yerine Silahlı Saldırı

Almanya'da Türk iş yerine silahlı saldırı Almanya'da Türklere ait iş yerine silahlı saldırıda bulunuldu. Heilbronn kentindeki Alper Yıldırmaz'a ait ''Stefans'' adlı fırına sabah saatlerinde kimliği belirlenemeyen bir kiş..

Eren'in Katillerinin Öldürülme Anları 01:11

Eren'in Katillerinin Öldürülme Anları

Gümüşhane 'de önceki gün gerçekleştirilen operasyonda, Eren Bülbül'ü şehit eden teröristlerden kırmızı listede aranan PKK'nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu Mehmet Yakışır'ın ve Rodi' kod adlı Levent Dayan'ın öldürüldüğ..

  Grup Nefes - Şanlı Operasyon [söz] 01:03

Grup Nefes - Şanlı Operasyon [söz]

5 Tem 2018 - Grup Nefesin Türk Ordusunu anlatan “Nefes” adlı şarkısı, şarkı sözleri ve video klibi ile birlikte yayınlandı. Şarkı hakkında yorumlarınızı yorum 10 Tem 2018 - Listen to Şanlı Operasyon by Grup Nefes on Dee..

  • Osama ayad tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Terörist Cenazesine Katılan Hdp'li Vekiller Hakkında Soruşturma 00:35

Terörist Cenazesine Katılan Hdp'li Vekiller Hakkında Soruşturma

Terörist cenazesine katılan HDP'li vekiller hakkında soruşturma HDP Batman milletvekilleri Feleknas Uca ve Mehmet Rüştü Tiryaki hakkında Hakkari'de etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Simko Kerboran kod adlı Devran ..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Kahreden Olay: 'Şimdi Ne Diyeceğim' 01:16

Kahreden Olay: 'Şimdi Ne Diyeceğim'

Erzurum'da oğlunu YKS sınavına bırakan 54 yaşındaki Remedan Kutan trafik kazasında hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik çemberine aldığı sırada hayatını kaybeden Kutan'ın cep telefonu çaldı. Görevli po..

Gaziantepte'ki Şapkalı Kapkaççıları Marka Ele Verdi 00:14

Gaziantepte'ki Şapkalı Kapkaççıları Marka Ele Verdi

Gaziantep'te kendileri şapka ile kamufle eden kapkaççıları şapkanın markası yakalattı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde meydana gelen k..

İbrahim Tatlıses Albümü Erol Köse'ye Pahalıya Patladı 02:16

İbrahim Tatlıses Albümü Erol Köse'ye Pahalıya Patladı

Prodüktör Erol Köse, İbrahim Tatlıses'in eski eserlerinden oluşan 'Tatlıses Klasiği' adlı albümü kendisinden izin almadan piyasaya sürdüğü için Tatlıses ile mahkemelik oldu. Kendisinden izin alınmadan eski türkülerin..

  • BETA tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Ilıcalı Hadise'nin Annesi Haberini Duyuran Nur Yerlitaş'a Sert Çıktı 02:36

Acun Ilıcalı Hadise'nin Annesi Haberini Duyuran Nur Yerlitaş'a Sert Çı

Şarkıcı Hadise dün bir televizyon programında annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiğini söyleyen Nur Yerlitaş'a sosyal medya hesabı üzerinden adeta ateş püskürmüştü. Bugün TV8'deki Gel Konuşalım adlı magazin progra..

  • BETA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uzun Kabus -  Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman 01:01

Uzun Kabus - Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman

İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imz..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adnan Oktar'ın Yanından Kaçtı Itiraf Etti Grup Sekse Gözleriyle Şahit Olmuş 08:30

Adnan Oktar'ın Yanından Kaçtı Itiraf Etti Grup Sekse Gözleriyle Şahit

Adnan Oktar ve grubu içinde yaklaşık 8 yıl kaldıktan sonra mağdur olarak ayrılarak şikayetçi olduğunu belirten Oktar Babuna'nın yeğeni Emre Yaşar Ertüzün, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında..

  • BETA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört Köşeli Üçgen Fragman 01:31

Dört Köşeli Üçgen Fragman

Bir tütün deposunda çalışan Gözlemci , hemen hemen herkesi ve her şeyi görüp izlemeyi, bütün ayrıntıları öğrenmeyi kendine ilke edinmiştir. Aslında işi bekçilik yapmak olsa da, herkes tarafından Gözlemci diye çağırılm..