#Ali altay merak etme sen müzik dinle

32. Gün-1986 Sirte Körfezi Krizi İzle 11:03

32. Gün-1986 Sirte Körfezi Krizi İzle

ABD ve Libya arasında 1986 yılında yaşanan Sirte Körfezi krizi. Ronald Reagan ve Muammer Kaddafi'nin karşılıklı demeçleri. Ali Kırca'nın Mehmet Ali Birand ile Libya'dan yaptığı canlı bağlantı...

Ayvayı Yemek Bitirimler Sosyetede 01:36

Ayvayı Yemek Bitirimler Sosyetede

Bitirim Sosyetede, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı 1973 yapımı macera ve komedi sinema filmi. Veli (Kartal Tibet) ile Ali (Kadir İnanır) birbirlerinden tümüyle farklı karakterlere sahip iki kardeştir. Fırıldak Ali ç..

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De 00:49

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Erkekler Ağlamaz 01:37

Erkekler Ağlamaz

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Bazen Önemsiz Görülen Detaylar Bir Başkasının Hayatını Değiştirebilir! 05:29

Bazen Önemsiz Görülen Detaylar Bir Başkasının Hayatını Değiştirebilir!

37 yaşında olan ve 12 yıldır omurilik felçli olan Ali Konuk, günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek için başkasının yardımına ihtiyaç duyuyor. Zor bir hayata sahip olan Ali abi, Siri'den yardım alıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Erdoğan Fedakar Baba ile Görüştü 01:17

Erdoğan Fedakar Baba ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da protez ayaklı kızının daha rahat yürüyebilmesi için evine düzenek yapan baba Ali İhsan Yıldırım'ı telefon arayarak görüştü...

Deve Ömer Ve Piç Rıza'nın Selamı Var Deyin 00:54

Deve Ömer Ve Piç Rıza'nın Selamı Var Deyin

Üç Kağıtçılar. Horoz Ali (Cüneyt Arkın), Deve Ömer (Rıza Fazeli) ve Piç Rıza (Robert Widmark), cezalarını yeni tamamlayıp hapisten çıkmışlardır. Üç kafadar namuslu bir yaşam sürdürmek için aralarında karar verirler. Horo..

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm 00:34

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

 Bu Şehir Arkandan Gelecek 17 Bölüm -Çok Kötüsün Baba! 04:30

Bu Şehir Arkandan Gelecek 17 Bölüm -Çok Kötüsün Baba!

Çok kötüsün baba! - Bu Şehir Arkandan Gelecek 17 Bölüm - atv Oyuncular: KEREM BÜRSİN (ALİ), LEYLA LYDİA TUĞUTLU (DERİN), GÜRKAN UYGUN (ŞAHİN), OSMAN ALKAŞ (RAUF), DEFNE KAYALAR, NİLPERİ ŞAHİNKAYA, ALİ YÖRENÇ, BURAK TAMDO..

  • ANKA tarafından
  • 1.443 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evleri Yanınca Balkonda Yaşamaya Başlayan Yaşlı Çiftten Yardım Çığlığı 00:57

Evleri Yanınca Balkonda Yaşamaya Başlayan Yaşlı Çiftten Yardım Çığlığı

Antalya’da geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evleri kül olan Durmuş Ali Güzel ile eşi Şerife Güzel yanan evlerinin balkon boşluğunda yaşıyor. Kanser tedavisi gören, yiyecek ekmek dahi bulamayan Durmuş Ali Güzel kendiler..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 59.Bölüm 28:34

Cumhuriyete Kanat Gerenler 59.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 59. bölümünde; Orhan Kızıldemir ve Ali Rıza Berkem konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Orhan Kızıldemir ve Ali Rıza Berkem ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntülere..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezel Kerpeten Alinin Müşterisinin Arabasını Çizme Sahnesi 01:56

Ezel Kerpeten Alinin Müşterisinin Arabasını Çizme Sahnesi

evet efenim bir dönem gönlümüzde taht kuran ezel dizisinde kerpeten ali müşterisinin arabasını çiziyor seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga Sarıtaş Kimdir ? 02:42

Tolga Sarıtaş Kimdir ?

Kaledeki Yalnızlık'ın Feyyaz'ı, Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Cihangir'i, Güneşin Kızları'ın Ali'si, Selin'in mavişi... Son günlerde oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren Tolga Sarıtaş'ın hayran kitlesi her geçen dakika ..

  • GülRa tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk Fragmanı 01:11

Ver Elini Aşk Fragmanı

Ver Elini Aşk Fragmanı yayında! Başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci, Köksal Engür, Asuman Dabak'ın olduğu ve Kaan (Ali İl) ile Ayperi (Sevda Erginci) arasında gelişecek aşka, komik olaylara şahit olacağımız dizi Ver Eli..

Fenerbahçe - Trabzonspor Mühtemel 11'ler 02:24

Fenerbahçe - Trabzonspor Mühtemel 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında bu akşam Trabzonspor'u konuk edecek., FENERBAHÇE - TRABZONSPOR STAT: Ülker HAKEM: Ali Palabıyık SAAT: 21:45 YAYIN: beIN SPORTS 1 FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Ha..

  • OFSAYT tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show - Bana Da Mı Zil! 01:42

Beyaz Show - Bana Da Mı Zil!

Beyaz, Dedemin Fişi filmi ile ilgili güzel cümle kurmaya çalışırken Aziz Hoca'nın (Ali Sunal) oyunu kesen ziline maruz kaldı... Beyaz'ın Bana da mı zil? cümlesi ve Ali Sunal ile aralarında geçen tatlı atışmalar stüdy..

  • ANKA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin - İnsanın İçi Titreyecek Sevdiğiyle! 05:22

Vatanım Sensin - İnsanın İçi Titreyecek Sevdiğiyle!

Yıldız'ın odasında ağladığını gören Ali Kemal, bunun nedenini öğrenmek için Yıldız ile konuşmak ister.Yaşadıkları durumdan korkan Yıldız, Leon'a onu sevdiğine dair bir mektup yazar. Leon'dan gelen cevap, Yıldız için üzüc..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
17 Sene Önce Bugün Hagi'nin Monaco'ya Attığı O Unutulmaz Gol 00:58

17 Sene Önce Bugün Hagi'nin Monaco'ya Attığı O Unutulmaz Gol

Gheorghe Hagi'nin eski Ali Sami Yen Stadı'nda Monaco filelerine gönderdiği o efsane gol Galatasaray resmi Twiter hesabından paylaşıldı...

Kamera Şakası Çekerken Böyle Tutuklandı! 03:48

Kamera Şakası Çekerken Böyle Tutuklandı!

Çektiği kamera şakaları ilgiyle takip edilen youtuber Ali Muhsin Atam bu kez baltayı taşa vurdu. İşte karakolda biten kamera şakası....

Ağzında Sigara İle Muazzam Performansını Sergileyen Dayı 04:27

Ağzında Sigara İle Muazzam Performansını Sergileyen Dayı

Genel olarak düğünlerde boy gösteren Ali Dayıyus, çoğunlukla başkaları tarafından ağzına sıkıştırılan sigarasıyla sanatsal dans performansını gerçekleştirir. Ara sıra da başın aldığı karpuz ise onun beka olduğunun simges..

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan 03:01

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, güzel ezan okuma uzmanı olduğu da öğrenildi. Erbaş, 1987 yılında İstanbul Haseki Eğitim Merkezi'nde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 3 aylık Ezanı ve Kur'an'ı Güzel..

Vali Atik Operasyon Bölgesinde 03:21

Vali Atik Operasyon Bölgesinde

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, terör örgütü PKK’nın Akmeşe grubu olarak bilinen 12 teröristin öldürüldüğü operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Başbakanı Kayre ile Görüştü 00:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Başbakanı Kayre ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ile görüştü. Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'nin New York kentine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili görüşmeler..

Ağaoğlu’ndan, Ampute Milli Futbol Takımı'na Büyük Jest 05:17

Ağaoğlu’ndan, Ampute Milli Futbol Takımı'na Büyük Jest

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı'na, Çekmeköy'deki projesinden daire hediye etti...

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi 03:08

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’da düzenlenen nikah töreni ile yeniden dünya evine girdi...

Gelini Düğünden Önce Maça Götürdü 00:35

Gelini Düğünden Önce Maça Götürdü

TFF 1. Lig'de, MKE Ankaragücü ile Boluspor Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmayı, geçtiğimiz çarşamba günü Kızılcahamam'da Ankaragücü formaları ile nikah masasına oturan ve düğün kıyafetleri ile stada gelen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Başbakanı Hayri'yi Kabul Etti 00:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Başbakanı Hayri'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Başbakanı Hasan Ali Hayri'yi kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, 50 dakika sürdü...

Kemal Sunal’ı Kaybettiğimiz O An 06:07

Kemal Sunal’ı Kaybettiğimiz O An

3 temmuz 2000, Sabahın ilk saatleriydi. Ali Kemal Sunal koca bir ülkenin tüm kalbiyle sevdiği adam,karısı Gül Sunal’la vedalaştı. ve Balalayka fillminin çekimi için oğlu Ali Sunal’la beraber Atatürk Havalimanı’na gitmek..

Elvis Presley'e Benzettiler Bir Şarkı Daha İstediler O Ses Türkiye 06:00

Elvis Presley'e Benzettiler Bir Şarkı Daha İstediler O Ses Türkiye

Mehmet Ali Dumlu, O Ses Türkiye sahnesinde sergilediği performansla beğeni topladı. Jüri, Mehmet Ali'nin tarzını dünyaca ünlü şarkıcı Elvis Presley'e benzetti ve şarkı daha söylemesini istedi. Artık bu kanalda her şey o..

  • BETA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pakistanlı Gencin Doğum Gününde Yanması 01:24

Pakistanlı Gencin Doğum Gününde Yanması

Pakistan'ın Haydarabad kentinde yaşayan 21 yaşındaki Fayaz Ali Memon doğum günü kutlamasında arkadaşları üzerine kar köpüğü sıkmış. Kar köpüğünün alev alması sonucu yüzünde yanıklar oluşan adam hastaneye kaldırılarak ted..

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce