#Ali altay merak etme sen müzik dinle

Ayben Rap Rap 03:21

Ayben Rap Rap

Ayben Rap Rap Dinle Hanimini hüppen Dezigi banna rap rap Kefeşte tayyuş İllede kıtmir rap rap Alavere dalavere Kim alada kim vere rap rap Köşeleri möşeleri Dön baba dönelim rap rap Raptiye rap rap Zaptiye zap zap rap rap..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömer Danis - Manolya 05:36

Ömer Danis - Manolya

Bir tutam sevginin bedeli nedir El dokunur yakar zulüm tenedir Sinem örselendi bunca benedir Ferhat sustu dağlar andı manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli uta..

  • Osman Taş tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet 02:26

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet

Şahsiyet şarkı sözleri ile Yalan değil bir zamanlar sevmişliğim var seni Kalbimde şimdi yeni bir aşk hayır ya merak edersen beni Bir düşün bakalım dilimden dökülen neyin ahıydı günahıydı Hatırlıyorum giderken bana attı..

Koray Avcı -  Kim Bilir 03:17

Koray Avcı - Kim Bilir

Koray Avcı Kim Bilir Müzik Dinle Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz: Mehmet Duyar Müzik: Cengiz Özşeker Düzenleme: Alper Atakan Mix & Mastering: Tarık Ceran Trombon: Hasan Gözetlik Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Ali Yılmaz Ka..

Diyarbakır Gaffar Okkan'ı Neden Mi Bağrına Bastı İzle Gör 23:20

Diyarbakır Gaffar Okkan'ı Neden Mi Bağrına Bastı İzle Gör

Diyarbakır Gaffar Okkan'ı neden mi bağrına bastı İzle gör Sen Halksın, Yaşayacaksın! Ali Gaffar Okkan Belgeseli Doğum Tarihi: 24.02.1952-Ölümsüzlük Tarihi:24.01.2001..

İzmir Barosu'ndan Skandal Video 05:54

İzmir Barosu'ndan Skandal Video

Hukukçu kimliğini bir tarafa bırakıp 'Hayır' cephesinde saf tutan İzmir Barosu büyük bir skandala imza attı. HZ. Adem ve Havva Ana'yı yarı çıplak şekilde tasvir eden bir propaganda videosu hazırlatan baro yönetimine tepk..

Yeşilçam Ünlülerinin Öncesi Sonrası Çok Şaşırıcaksınız 10:02

Yeşilçam Ünlülerinin Öncesi Sonrası Çok Şaşırıcaksınız

Ünlülerin değişimleri.Adile Naşit,Ahmet Mekin,Ali Şen,Ahu Tuğba,Bahar Öztan,Cüneyt Arkın,İlyas Salman,Orhan Gencebay.....

Kara Gözlüm Türkan Şoray 1:34:19

Kara Gözlüm Türkan Şoray

Kara Gözlüm, 1970 Türkiye yapımı romantik-dramatik filmdir. Senaryosunu Bülent Oran'ın yazdığı filmin, Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği ve İrfan Ünal'ında yapımcısı olduğu, Önemli başrollerde Türkân Şoray, Kadir ..

Cilvelenme Kız Kemal Sunal 02:48

Cilvelenme Kız Kemal Sunal

Kemal Sunal Aziz Nesin'in kitabından uyarlanan Zübük filminde bugünleri hatırlatan bir siyasetçi portresi çiziyor. Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: Atıf Yılmaz Oyuncular: Kemal Sunal, Nevra Serezli, Al..

Zübük Mecliste 00:42

Zübük Mecliste

Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: Atıf Yılmaz Oyuncular: Kemal Sunal, Nevra Serezli, Ali Şen, Bülent Kayabaş, Kadir Savun Yapım: Erler Filmi Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1980..

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası 01:18

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası

Alman profesör (Ali Şen), buluşu zaman makinesini Türkiye'de dener. Bizans hazinelerinin yerini bulurlar. Herkesin gözü bu makinededir; Süpermen dedektif Murat'ın (Cüneyt Arkın), ona kazık atan Atak'la Matrak'ın, mafya l..

Altın Bir Defalıktır Bakanlık Ömür Boyu Gelirdir 00:42

Altın Bir Defalıktır Bakanlık Ömür Boyu Gelirdir

Kemal Sunal, Nevra Serezli, Ali Şen, Bülent Kayabaş, Kadir Savun..

Ama Bu Zaman Namussuz Zamanı 01:27

Ama Bu Zaman Namussuz Zamanı

Oyuncular: Kemal Sunal, Nevra Serezli, Ali Şen, Bülent Kayabaş, Kadir Savun Yapım: Erler Filmi Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1980..

Turizm Alafranga Kenef Demek 00:48

Turizm Alafranga Kenef Demek

Kemal Sunal, Nevra Serezli, Ali Şen, Bülent Kayabaş..

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir 01:04

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ha Bando Ha Banda 01:04

Ha Bando Ha Banda

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Boyunun Ölçüsünü Alayım 01:22

Boyunun Ölçüsünü Alayım

Filmin Adı: Keriz Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin Oyuncular: Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan Yapım: Erler Film..

Kusura Bakma Hemşerim Benim Avrada Benzettim 00:53

Kusura Bakma Hemşerim Benim Avrada Benzettim

Filmin Adı: Keriz Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin Oyuncular: Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan..

Yapma Huylanıyorum 01:15

Yapma Huylanıyorum

Oyuncular: Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan..

Zülfü ile Zülfüye 01:07

Zülfü ile Zülfüye

Filmin Adı: Keriz Oyuncular: Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan..

Tak Şunu Beline Tak Tak 00:49

Tak Şunu Beline Tak Tak

Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan ......

İyi Ayıyım Ama Di Mi 01:01

İyi Ayıyım Ama Di Mi

Filmin Adı: Keriz Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin Oyuncular: Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan Yapım Yılı: 1985..

Dolap Beygiri  Ateş Bastı Ulan 03:07

Dolap Beygiri Ateş Bastı Ulan

Yerde Yüklü Miktarda Para Bulan Ali'nin Parayı Polise Teslim Edicez Demesiyle Şener Şen'in Kızgın Tepkisi İzle..

Ünlü Anne Babaların Ünlü Çocukları 02:33

Ünlü Anne Babaların Ünlü Çocukları

İşte anne babasının izinden giden ,dünün çocukları bugün'ün büyükleri...

  • GülRa tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tokatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:18:13

Tokatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Tokatçı izle, Tokatçı full izle, Tokatçı hd izle, 10 Mart 1983 gösterimli merhum kemal sunal filmlerinden tokatçı ile devam ediyoruz. Hasan ağanın kızını yangın bir şekilde aşık olan saf ve temiz huylu osman kızı alamayı..

  • PengoTV tarafından
  • 17.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Sunal Yedi Bela Hüsnü Replik 01:49

Kemal Sunal Yedi Bela Hüsnü Replik

Armudu bomba sanıp yerken ödü kopan ali şen korku anı, keyifli seyirler...