#Ali altay merak etme sen müzik dinle

Kasamam - Dönüşemem Yağmura 03:37

Kasamam - Dönüşemem Yağmura

Dönüşemem Yağmura şarkı sözleri ile Bahar'ın ilk dokunuşunda doğaya Ben bulut olsam sen gökyüzü Toprak hasret kalır inan suya Ayrılamam senden dönüşemem yağmura Senden öncemi düşünüyorum Senden sonrası için kor..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya 02:50

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya

Sonsuz Rüya şarkı sözleri ile Ellerim soğuk üşüyorum Boşluğun yoruyor gözlerimi Gözlerim dolu bakıyorum Sanki duymuyorsun beni Işıklar kapalı, sen gelene kadar Karanlığın içinde nefes almak zor Elimi uzatsam, çeksen ..

Merve Özbey - Çilingir 03:37

Merve Özbey - Çilingir

Çilingir şarkı sözleri ile Gün batarken bu şehirde Senden bir sürü belirir gökyüzünde. Derdimi çok iyi bilir sakiler. Tüm yıldızlar bu gece masamda benim. Sen girmeyen eve rakı girer. Birlikte girseniz, ah ne güzel bu..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Mustafa Durmuş - Annem 03:39

Mustafa Durmuş - Annem

Annem şarkı sözleri ile Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum Yine yoksun yanimda Özlüyorum Bir kaldim gidince sen Gündüzümle gecem Doğduğumdaki ilk hecem Nerdesin annem Nerdesin annem Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum ..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Serdar Örnek - Caney 02:43

Serdar Örnek - Caney

Caney şarkı sözleri ile Sen bana gel dediğinde gelmez miyim caney Sen bana öl dedin de ölmez miyim caney Düğünü Mardin’de yapmaz mıyım caney Ellerine kınalar yakmaz mıyım caney Keçe delale çav şinamı caney Cane cane d..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası 04:23

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız. Tufanları gösteren tarihlerin yâdıyız. Kanla irfanla kurduk biz bu cumhuriyeti... Cehennemler kudursa, ölmez* nigehbanıyız. Yaşa var ol Harbiye, yıkılmaz satvetinle. Göklerden ge..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz 05:05

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayr..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vega - Ankara 05:22

Vega - Ankara

Yağmur dönerken kara Yavaşça süzüLenLer yoLa Araba doLusu bi tuhaf seven ŞarkıLar çaLan söyLeyen SevenLerden biri ben Arkada bıraktığım sen Kim olduğunu biLiyorsan SöyLesen Ah yağmur dönerken kara ŞarkıLar var..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Joker (Mete Erpek) & O Ses Türkiye Performansı 11:08

Joker (Mete Erpek) & O Ses Türkiye Performansı

JOK BABA -MERAK EDENLER İÇİN- HADİSEYİ SEÇTİ. BAZI DÜŞMANLARINA (ANIL PİYANCI, ELLERAN ELVİS, İNFAZ, FLOWART GİBİ) LAF VERMİŞ OLSADA GAYET BAŞARILIYDI.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlker Dinç - Dilsiz 04:41

İlker Dinç - Dilsiz

İlker Dinç - Dilsiz Dinle Söz: Fikret Erim Müzik: İlker Dinç Düzenleme: Ali Osman Erbaşı, Tarık Ağansoy Yönetmen: Levent Kaplan..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Buğra Kertmen - Mecnun 04:30

Buğra Kertmen - Mecnun

Buğra Kertmen - Mecnun Dinle Söz: H. Ali Kertmen Müzik: Buğra Kertmen Yönetmen: Recep Yılmaz Kurgu: Berk Dalyan..

Yağız - Yaşayamam (Ben Seni Çok Sevdim) 04:34

Yağız - Yaşayamam (Ben Seni Çok Sevdim)

Yağız - Yaşayamam (Ben Seni Çok Sevdim) Dinle Söz & Müzik: Mustafa Küçük Düzenleme: Kenan İlgen Yönetmen: Ali Seydi Işıklıgil..

Samida - Evlerine Varagele Usandım 03:03

Samida - Evlerine Varagele Usandım

Samida - Evlerine Varagele Usandım Dinle Evlerine varagele usandım Ayağıma diken battı gül sandım Oy gül sandım aman Evlerinin önü gül ve dikendir Gül kıymeti bilen sevda çekendir Oy çekendir aman Evlerine varagele yo..

Samida - Bahçalarda Kestane 02:26

Samida - Bahçalarda Kestane

Samida - Bahçalarda Kestane Dinle Bahçelerde kestane Dökülür tane tane Amanım, civanım gel yanıma İncileri takayım boynuna Bahçelerde meyvelik Bu ne kadar sevdalık Amanım, civanım gel yanıma Kızıl güller sereyim yoluna..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seva - Deli Kızım 03:10

Seva - Deli Kızım

Seva - Deli Kızım Dinle Deli Kızım şarkı sözleri ile Kime dedim kime dedim, öyle bakma çok beklersin Emri vaki gelmez bana, o hayatı sevemedim Dedikodu yalan sözler, çok uzak dursunlar benden Boşverdim özüm belli, an..

Atabey Aydın - Gece Sensiz 05:17

Atabey Aydın - Gece Sensiz

Atabey Aydın - Gece Sensiz Dinle ''Gece Sensiz şarkı sözleri ile Gece sensiz erken gelir Erken gelir son günlerde Uyku girmez gözlerime Sabah olmaz son günlerde Penceremde kuşlar ötmez Sazımdaki teller susmaz Bahçem..

Samida - Uçtu Uçtu Baba 03:39

Samida - Uçtu Uçtu Baba

Samida - Uçtu Uçtu Baba Dinle Müzik Düzenleme: Ali Kazım AKDAĞ Vokal Düzenleme: Samida Uçtu uçtu baba kızın evden uçtu Kızın evden uçtu baba o çapkına kaçtı Uçtu uçtu baba kızın evden uçtu Kızın evden uçtu baba ellere ..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Yıldırım Bekçi - Annem (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği) 05:03

Yıldırım Bekçi - Annem (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği)

Söz/Güfte-Beste: Alaeddin Pakyüz Canından özü verdin Yürekten sözü verdin Her derdimi çözü verdin Canım gülüm anneciğim Öptün kokladın sevdin okşadın Bin bir derdini benden sakladın Yedirdin sen yemeden İçirdin sen iç..

Aşkın Nur Yengi - Hadi Git Canlı Performans 03:56

Aşkın Nur Yengi - Hadi Git Canlı Performans

Gözlerinden saklanmış yalanlar dolanlar Aslında ben değil sen aldanıyorsun Birgün mutlaka ortaya çıkar bütün olanlar Sen sadece zaman kazanıyorsun Hadi git, hadi git Hadi kendini ellere ver Ne olursa olacak bitsin..

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu 03:36

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu

İlle Bize Bi Lazım İlle Bir Kavga Mı Çıkmalı Sen Ne Kadar Olmaz Desen De Arada Bir Yalnız Kalmalı Seviyor Muyum? Evet, Evet Birdaha Söyleyim Evet, Evet Küçük Bir Mola İçin Kime Şikayet Benim Burada Sen Devam Et Aradığını..

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam 04:00

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..