#Ali ihsan

Bir Millet Uyanıyor  O Köye Ayak Basamazsınız 11:10

Bir Millet Uyanıyor O Köye Ayak Basamazsınız

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Bir Millet Uyanıyor Yunanlılara Baskın 07:46

Bir Millet Uyanıyor Yunanlılara Baskın

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Bir Millet Uyanıyor  Yunan Türk'ü Esir Almış 07:23

Bir Millet Uyanıyor Yunan Türk'ü Esir Almış

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Baraj 1977 Türkan Şoray  Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:32:17

Baraj 1977 Türkan Şoray Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmde, bir ustabaşının genelev çalışanıyla olan aşkı anlatılır.Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım ile genelev güzeli Aysel gönül postası aracılığıyla mektuplaşmaya başlarlar. Kendini tanıtmaya utanan Nazım, ..

Candan Erçetin - Zeytin Yağlı Yiyemem Aman 03:18

Candan Erçetin - Zeytin Yağlı Yiyemem Aman

Zeytinyağlı Yiyemem Bursa-İhsan Kaplayan-Muzaffer Sarısözen Zeytin Yağlı Yiyemem Aman, Basma Da Fistan Giyemem Aman. Senin Gibi Cahile, Ben Efendim Diyemem Aman. Kaldım Domaniç Dağlarında, Sevgili Yarim Nerelerde. ..

  • PengoTV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle 1:26:24

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya lideri Erol ile savcı kızı Nevin’in aşkını anlatır. Erol, şartlı salıverilmiş eski bir mahkûmdur. Hapisten çıktıktan sonra dikkat çekmemek için taksici rolüne girer. Nevin, Erol’un hapse girmesine n..

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle 1:37:26

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir iftira sonucu evlenmek zorunda kalan iki gencin öyküsünü konu alır. İş adamı İhsan Bey, aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu oğlu Ümit’i evlatlıktan reddeder. Ümit bunun üzerine şehrin civarındaki ..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
KELOĞLAN - HD Türk Filmi 1:30:54

KELOĞLAN - HD Türk Filmi

Keloğlan, Rüştü Asyalı ve Birtane Güngör oynadığı 1971 yıl yapımı Türk Filmidir. Filmin diğer oyuncuları; Hulusi Kentmen, Kayhan Yıldızoğlu, Suna Pekuysal, Aydın Babaoğlu, İhsan Yüce, Arap Celal'dir. Keloğlan filmimini..

  • LAZHBO tarafından
  • 4.382 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 02:31

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

Söz : Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Müzik: Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Aranje : Onur Aşar(Opirus Music) Kayıt-Mix : Onur Aşar(Opirus Music) Mastering : Buğra Kunt Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Yönetmen : Sed..

Serkan Kaya - Kaçak 04:16

Serkan Kaya - Kaçak

Söz : Sezen Aksu Müzik : Bülent Özdemir Düzenleme : Selim Çaldıran Yönetmen: Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Klip Yapım: Başak Gündoğdu, Bahattin Canhoroz, Sun Film Production Prodüksiyon & Sanat Ekibi: Heli..

Onlar Öndeler 08:07

Onlar Öndeler

Onlar Öndeler Dursun Ali Erzincanlı..

  • Dini Mubin tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nerdesin Yarasulallah Güzel Bir İlahi 07:04

Nerdesin Yarasulallah Güzel Bir İlahi

Nerdesin Yarasulallah Güzel Bir İlahi Dursun Ali Erzincanlı Dursun Ali Erzincanlı Türk sanatçı ve şair. Vikipedi Doğum: 1969, Erzurum Çalıştığı müzik şirketi: Marmara Müzik Ebeveynleri: Osman Erzincanlı, Meliha Erzincan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ziynet sali - deli 03:48

ziynet sali - deli

Söz: Irshad Kamil, Shaukat Ali Türkçe Söz: Sıla Müzik: Pritam Chakroborty, Shaukat Ali Düzenleme: Ozan Doğulu..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Haşimi Rafsancani hayatını kaybetti 01:05

Haşimi Rafsancani hayatını kaybetti

Eski İran Cumhurbaşkanı ve Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Başkanı Rafsancani, kalp krizi nedeniyle 82 yaşında hayatını kaybetti. Ali Ekber Haşimi Rafsancani, İranlı din ve devlet adamı. 1989-1997 arasında İran İslam..

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde 01:23

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde

Esra Erol'un damat adayları Caner, Ferdi, Efkan, Ali Haydar, Nakşibendi tarikatı sohbetine katıldı. Caner'in instagram sayfasından paylaştığı videoda görüldüğü kadarıyla Caner'in yanında Ferdi, Efkan ve Ali Haydar'da bul..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müşteriyi Azarlayarak Müşteri Çekmek 01:44

Müşteriyi Azarlayarak Müşteri Çekmek

Sirkeci Büyük Postanenin Karşı Sokağında Çiğköfteci Ali Usta adında iş yeri olan kişinin çok konuşup müşteri çekmesi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tek Kişilik Milli Takım 01:09

Tek Kişilik Milli Takım

Milli sporcu Muhammed Ali Bedir, Erzurum'da düzenlenecek 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde kayakla atlama branşında Türkiye'nin tek temsilcisi olacak...

Merakla Beklenen İnternet Dizisi Masum'a Selda Bağcan'lı Jenerik Müziği 01:29

Merakla Beklenen İnternet Dizisi Masum'a Selda Bağcan'lı Jenerik Müziğ

Güçlü kadrosu ile dikkat çeken Masum, Türkiye'nin yüksek bütçeli ilk internet dizisi olmasıyla da öne çıkıyor. Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan gibi isim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dumanlı Gösteri 01:36

Dumanlı Gösteri

Ali Kubba isimli adam dansçılarla birlikte duman bombası kullanarak rengarenk bir gösteri sergiledi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızım Sana Emanet! - Bu Şehir Arkandan Gelecek 02:28

Kızım Sana Emanet! - Bu Şehir Arkandan Gelecek

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Derin'in babasının Ali'ye beklenmedik sözleri, kızının sevdiği adamı şaşkınlığa sürüklerKızının hayatı için endişelenen Tekin’in etrafında güvenebileceği tek kişi vardır; ezeli düşman..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 7.Bölüm 15:14

İstanbul Muhafızları 7.Bölüm

Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif... Onlar ‘İstanbul Muhafızları’… Gürgen ve Azmi ise tarihi eserlere zarar verme peşinde. Yıllarca tarih dersinden geçememiş Gürgen, tarihe ve tarihi eserlere düşman kesilir. İstanbul’un tüm ta..

İstanbul Muhafızları 5.Bölüm 14:11

İstanbul Muhafızları 5.Bölüm

İstanbul’u ne kadar tanıyorsun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var?İşte sana eğlenceli bir fırsat. Mehmet, Zeynep, Elif ve Ali ile birlikte İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının y..

İstanbul Muhafızları 23. Bölüm 13:31

İstanbul Muhafızları 23. Bölüm

Gürgen yeni roket fırlatma üssü olarak Tarihi Moda İskelesini kullanmak ister. Bir taraftan amacı iskeleyi ortadan kaldırmaktır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif bakalım Gürgen'in planlarına nasıl engel olacaklar...

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm 13:34

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm

Gürgen'in yeni hedefi İstanbul'daki tarihi çınarlardır. Kahramanlarımız bu planı engellemek için büyük mücadele içine giriyorlar. Atletik ve girişken Mehmet, araştırmacı ve bilgili Zeynep, ürkek ama hayalci Ali ve sport..

İstanbul Muhafızları 29. Bölüm 13:08

İstanbul Muhafızları 29. Bölüm

Mehmet, Zeynep, Elif ve Ali ile birlikte İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının yaşattığı problemleri çözeceksin...

Murat Belet'in Erdoğan Şarkısı 04:16

Murat Belet'in Erdoğan Şarkısı

Sözlerini Dursun Ali Erzincanlı'nın yazdığı, beste ve yorumunu Murat Belet'in üstlendiği Erdoğan şarkısı sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor....

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..