#Ali ihsan

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

Zübük Mecliste 00:42

Zübük Mecliste

Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: Atıf Yılmaz Oyuncular: Kemal Sunal, Nevra Serezli, Ali Şen, Bülent Kayabaş, Kadir Savun Yapım: Erler Filmi Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1980..

Sen Benden Daha Namussuzsun 00:11

Sen Benden Daha Namussuzsun

Şener Şen ve Ali Şen'in rol aldığı bir film.Gülmek garantidir...

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip e..

  • Dini Mubin tarafından
  • 5.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

İstanbul Muhafızları 32. Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 32. Bölüm

Gülhane Parkı'nın sokağında oturan 4 tane çocuğun saklambaç oynarken ortasındaki çınar ağacına dokunmasıyla maceraları başlar. Çocuklar ağacın içine girip çınar konuşur. ve çocuklar İstanbul'u kurtarma hizmeti alır...

İstanbul Muhafızları 33. Bölüm 13:04

İstanbul Muhafızları 33. Bölüm

Karakter Seslendiren Karakter Hayatı Mehmet Ebru Çapraz Oyun oynamayı sever ve agresif. arkadaşlarının baş lideridir..

İstanbul Muhafızları 35. Bölüm 13:38

İstanbul Muhafızları 35. Bölüm

İstanbul Muhafızları Jeneriği, Kuzey, Kemal ve Ege isimli çocuklar yapmıştır..

İstanbul Muhafızları 36. Bölüm 13:46

İstanbul Muhafızları 36. Bölüm

Mecit seslendiren Ebru Çapraz.Kahve saçlı ve kahve kazaklı biridir. Vefa lisesinde okuyup genç mucitler yarışmasına radar icadıyla katılıp finalde gürgenin ultra mini 2015 adlı icadını yenip en iyi mucit olmuştur...

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey) 46:59

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey)

RUM YANNİNİN MEYHANESİ Fasıl, keyif, hüzün, eğlence hepsi bu meyhanede sevenleriyle buluşuyor. Biribirinden güzel en sevilen fasıl gecelerinin vazgeçilmezi şarkılar, eskimeyen sanat müziği ezgileri keyfinize keyif katara..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

İstanbul Muhafızları 37. Bölüm 13:46

İstanbul Muhafızları 37. Bölüm

Gürgenin Öğretmeni seslendiren Selay Taşdöğen.Gürgen ve Hasan'ın okulunun öğretmenidir. Filmde sadece gürgene tarih dersi anlattığı görülmüştür. Gürgene bazen sorar, bazen anlatır ama gürgen boş boş oturduğu için gürgen ..

İstanbul Muhafızları 38. Bölüm 13:23

İstanbul Muhafızları 38. Bölüm

Hasan karakterini seslendiren Ebru Çapraz'dır.Çocuk ve gürgenin sıra arkadaşıdır. Gürgen'le hep konuşup lunaparka gider ve gürgen doğru bilemediğinde güler...

İstanbul Muhafızları 39. Bölüm 14:17

İstanbul Muhafızları 39. Bölüm

Azmi karakterini seslendiren Sait Çataldaş'dır.Kırmızı kazaklı, sakar ve masum bir çocuktur. Okula gittiği görülmemiştir ama Gürgen'e çok yardımcı olur...

İstanbul Muhafızları 40.Bölüm 14:48

İstanbul Muhafızları 40.Bölüm

Gürgen karakterini seslendiren Savaş Pat'dır.Karakterin Hayatı:30 yıldır okulu tarih dersi yüzünden bitiremeyen ve İstanbul'u kaldırmak isteyen yetişkin, En büyük hayali astronot olmaktır...

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı 00:43

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı FETÖ’nün darbe girişiminin bir numarası olarak gösterilen Adil Öksüz’ün iki baldızı ile tutuklanan kayın kayınbiraderinin eşi gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütü’..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Gençlik Marşı - TSK Armoni Mızıkası 01:09

Gençlik Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Gençlik Marşı Dağ başını duman almış, Gümüş dere durmaz akar. Güneş ufukta şimdi doğar... Yürüyelim arkadaşlar! Sesimizi yer gök su dinlesin, Sert adımlarla her yer inlesin! Bu gök deniz nerede var? Nerede bu dağlar ta..

Berk Cankat Kimdir? 01:05

Berk Cankat Kimdir?

Ekranlara iyice ısınan oyuncu 2014 yaz sezonunda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Güzel Köylü dizisinde Cemal karakterini canlandırdı. Dizide Berk Cankat , Gizem Karaca ve Mehmet Ali Nuroğlu ile birlikte ba..

12 Eylül Darbesini Hazırlayan Sebepler izle 15:18

12 Eylül Darbesini Hazırlayan Sebepler izle

27 Aralık 1979 Muhtırasının ardından istenen düzenin sağlanamaması, 24 Ocak 1980 Kararları, artan terör olayları ve 1980 cumhurbaşkanlığı seçim krizi. Konu hakkında yapılan röportajlar. Kurtul Altuğ Süleyman DemirelGüne..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1979 Yılı Abdi İpekçi Cinayeti izle 00:43

1979 Yılı Abdi İpekçi Cinayeti izle

Abdi İpekçi suikastı ile ilgili bilgiler ve görüntüler. Mehmet Ali Ağca'nın itirafı...

Türkiye'de Nükleer Enerji Çalışmaları izle 02:47

Türkiye'de Nükleer Enerji Çalışmaları izle

Ali Adnan Menderes hükümeti döneminde başlayan nükleer enerji çalışmaları...

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı 03:08

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Plevne Marşı veya Osman Paşa Marşı, Plevne Savunması'nda Osmanlı birliklerinin komutanlığını yapan Osman Paşa'yı konu alan marş. Makamı Kürdî, tonu Con tristezza'dır. Bu tonun adı İtalyanca..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..