#Ali kundilli 1 hd tek parça İzle

Arif v 216 Hd İzle 2:00:31

Arif v 216 Hd İzle

Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatin..

Ölümlü Dünya Hd İzle 1:42:20

Ölümlü Dünya Hd İzle

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Yok Artık 1 Hd İzle 1:32:54

Yok Artık 1 Hd İzle

‘Taksici Fikret’ bir sabah her zamanki gibi işe gitmek için evden çıkarken ayağını merdivenlerde burkar. Seke seke taksi durağında, arkadaşlarının yanına gider. Müşteri gelmeden önce laflarken muhabbet muhabbeti açar ve ..

Yok Artık 2 Hd İzle 1:20:33

Yok Artık 2 Hd İzle

İlki bir takside geçen serinin 2. filmi ise bir berber dükkanını temel alıyor. Berber Adnan mahallenin dedikodu kazanıdır. Mahalledeki müşterileri hakkında her şeyi bilmektedir. Adnan, işten kovulacağını öğrenince işin..

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Görevimiz Tatil Hd İzle 1:37:53

Görevimiz Tatil Hd İzle

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle 2:12:24

Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle

Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonra..

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle 1:03:54

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öküz almak için İstanbul’a para kazanmaya gelen bir köylünün farkında olmadan kanunsuz işlere karışmasını konu edinir. Ali ile Emine, köyde yaşayan yoksul bir çifttir. Ali, belli bir miktar mahsul karşılı..

Kuralsız  – Insurgent  Film İzle 1:59:17

Kuralsız – Insurgent Film İzle

Hiyerarşik bir düzen ve beşe ayrılmış topluluklardan ibaret bir yaşam görmek isteyenler Kuralsız full izleyebilirler, bu düzene uyarlanmış bir test aşamasından geçerek ait olduğu yerde yaşamaya devam eden çocuklar. Tüm b..

  • Tv Series tarafından
  • 34.944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

Doğu Ekspresinde Cinayet Türkçe Dublaj İzle 1:53:55

Doğu Ekspresinde Cinayet Türkçe Dublaj İzle

Doğu Ekspresinde Cinayet filmi istanbul ve paris arasında sefer yapan bir tren içerisinde geçen konuları anlatmaktadır. 1930'lu yıllarda ulaşımın olduka zor olduğu zamanlarda bir yerden bir yere en hızlı ulaşım aracı tre..

Bıçkın Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:21:09

Bıçkın Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Ninesiyle birlikte yaşayan Ali arkadaşı Osman ile hırsızlık yapmaktadır. Ali Mahallelerinde oturan Kemal Sunal hayranı Zehra'dan hoşlanmakta ancak karşılık bulamamaktadır. Çünkü Zehra'nın hayalinde hep hay..

  • PengoTV tarafından
  • 7.485 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadece Sen Film İzle 1:40:58

Sadece Sen Film İzle

Ali, yaşamında oldukça zor bir dönemden geçmektedir. Nasıl başa çıkacağını düşündüğü bir sırada, sessiz sakin bir hayat sürmekte olan Hazal ile tanışır. Hazal, Ali'nin ketum ve durgun ruhuna büyük heyecan katacak, kalbi ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızgın Güneş 1971  Cihangir Gaffari  Eva Bender Türk Filmi İzle 1:04:33

Kızgın Güneş 1971 Cihangir Gaffari Eva Bender Türk Filmi İzle

Filmde, polis baskınına uğrayan bir uyuşturucu sevkiyatında yüklü miktarda para ile kaçan Ali’nin başına gelenler anlatılır. Ali, parayı vererek uyuşturucuları alıp Panter’e getirecektir. Fakat alışverişe uzaktan şahit o..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle 1:30:18

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, çocuklarını birer birer kaybeden bir babanın öyküsü anlatılır. Ali Rıza Bey, emekli olduktan sonra beş çocuğuyla beraber İstanbul’a yerleşir. Eskiden öğrencisi olan Muzaffer Bey’in yanında bir iş bulara..

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle 1:25:23

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Karadenizli iki aile olan Fındıkoğulları ile Kumcular arasında yıllardır süren bir kan davası vardır. Olayların başlangıcındaki isim küçük Ali yıllar önce İstanbul’a kaçırılıp, adı değiştirilmiştir. Fındıkoğull..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle 1:33:30

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle 2:39:15

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle 2:42:53

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle

Turgut, Bamsı ve Artuk Bey, Emir Saadettin ve Altunaba tarafından kalenin başına atanan Günalp’le karşı karşıya geldi. Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı..

John Wick 2 Türkçe Dublaj İzle 2:02:22

John Wick 2 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:30

Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Şeytani ruha sahip Kayako'yu durdurabilecek tek kişi genç bir Japon kadındır. Elinde onu durdurabilecek bilgilerle Chicago'ya, şeytani ruh tarafından lanetlenen ailenin dairesine giden kadın, onları koruma ve g..

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle 2:21:25

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm özeti: Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karş..

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle 1:26:08

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan Sürgünde 1992 Full Tek Parça Sansürsüz - Kadir İnanır, Hayati Hamzaoğlu - Yeşilçam Türk Filmi Filmde, kaldığı hapishanedeki haksızlıklara karşı çıkan bir mahkûmun yaşadıkları anlatılır. Tatar Ramazan bulun..

  • KAPALI SET tarafından
  • 16.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Meleğim 1970 Türkan Şoray & Ediz Hun Türk Filmi İzle 1:27:29

Tatlı Meleğim 1970 Türkan Şoray & Ediz Hun Türk Filmi İzle

Tatlı Meleğim, 1970 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Ediz Hun'un paylaştığı yeşilçam filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Film, bir kadının sevdiği adamdan intikam almasını konu edinir. Sekreterlik yapan Le..

  • PengoTV tarafından
  • 9.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce