#Ali tekin gitme müzik dinle

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda 02:21

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz'ın, Mod Records etiketiyle yayınlanan Veda isimli tekli çalışması, Veda şarkı sözleri ile Sen geldin doldu defterim Öyle sustu dilim Kağıda ağladı ellerim Seni bana veren Allaha yalv..

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O) 02:16

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O)

Şarkı sözleri: Kendine güven ver önce alıştır sonra da gel geçmişimi araştır Yüzüme vur diyemi benimlesin? git önce kendi geçmişini karıştır , Seni çok seviyorum demeyle olmuyor seviyorsan ailenle tanıştır , Made..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası 03:48

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası

Ekin Uzunlar - İrem Güral (YOK ELVEDASI) Söz&Müzik: Beytullah Kılıç Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç ..

Ekin Uzunlar & Bilal Hancı - Gelin Ettiler Yari 03:58

Ekin Uzunlar & Bilal Hancı - Gelin Ettiler Yari

Söz: Mustafa Korkmaz Müzik: Tahsin Terzi Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar..

Ekin Uzunlar & Selçuk Balcı - Kör Olsun 03:30

Ekin Uzunlar & Selçuk Balcı - Kör Olsun

Söz&Müzik: Mustafa Korkmaz Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Ayd..

Ekin Uzunlar & Irmak Arıcı - Ayletme Beni 05:10

Ekin Uzunlar & Irmak Arıcı - Ayletme Beni

Söz & Müzik: Anonim Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın Rodi:..

Ekin Uzunlar & Mustafa Ceceli - Bahar 04:19

Ekin Uzunlar & Mustafa Ceceli - Bahar

Söz & Müzik: Çağın Bodur Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Gökalp Gökmen Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın..

Ekin Uzunlar - Çaykara'ya Uğradım 03:03

Ekin Uzunlar - Çaykara'ya Uğradım

Söz & Müzik: Anonim Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Gökalp Gökmen Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın Rodi..

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız 01:59

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız

Söz : Ali Metin , Minyas , Onur Bayraktar Müzik : Ali Metin Aranje : Cem Coşkun, Erdal Toprak Bağlama : Can Kahraman Klarnet : Alaattin Kabacı Mix&Mastering : Hakan Türhal Klip Yönetmeni : Yiğit Çavuş Görüntü Yönetmeni..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tan Taşçı - Dur (Official Video) 03:31

Tan Taşçı - Dur (Official Video)

DUR BEN HEP BURDAYDIM SEN BAKMADIN BAKAMADIN DAVRANİŞLARIN BAMBAŞKAYDI ÇÖZÜM BULDUN FIRSAT VERMEDİN ERTELEDİN TERKEDİŞLERİN ALÇAKCAYDI İYİLEŞTİR KOLLARINDA YİNE BU YALVARMALAR SON BULSUN SÖZ VERDİM İÇİMDEN GEÇEN SESE KA..

Gökhan Türkmen - Çatı Katı 03:44

Gökhan Türkmen - Çatı Katı

Şimdi çatı katında inziva vakti Nerede aranacak haklının hakkı? Dinlemeliydim vaktinde aklı Seni unutmaya çalışmak da varmış ...maalesef Bana bıraktıklarınla teselli avında Demek ki elleri boş dönmek de varmış Bugünler..

Tan Taşçı - Dur 04:41

Tan Taşçı - Dur

Ben hep buradaydım sen bakmadın, bakamadın Davranışların bambaşkaydı Çözüm buldum fırsat vermedim, erteledin Terkedeşlerin alçakçaydı İyileştir kollarında yine Bu yalvarmalar son bulsun Söz verdim içimden geçen sese Kad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi) 1:09:35

Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi)

00:08 Anlatacak dil kalmadi 04:52 Beni birakip gitme 09:35 Eller Aldi (Sarkiyi söyleyen Bergen'dir - Bahri Demirel'e tesekkürler) 13:13 Gözümde Tütüyorsun 17:06 Sen Olmasaydin 21:43 Bu Sehrin Geceleri 26:34 Biri Va..

Beyaz Güvercin Timur Selçuk 03:44

Beyaz Güvercin Timur Selçuk

süzülüp mavi göklerden yere doğru omuzuma bir beyaz güvercin kondu aldım elime usul usul okşadım sevdim, gençliğimi yeniden yaşadım bembeyazdı tüyleri öyle parlaktı açsam ellerimi birden uçacaktı eğildim kulağına d..

Bilal SONSES - Cennetten Çiçek (Akustik) 02:41

Bilal SONSES - Cennetten Çiçek (Akustik)

Söz, Müzik: Koray Albayrak, Enes Yıldırım Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Buzuki: Eren Aker Video; Klavye: Davut Samet Sarıhan Cajon: Oka..

Fikret Dedeoğlu - Keşke 03:48

Fikret Dedeoğlu - Keşke

KEŞKE Bi dur de bana Gitme de ne olur Gidersem bu sefer Sonumuz olur Git bi gör bi bak Nasıl aşk dışarlarda Anlatılanlar inan hep masallarda Kalırsın İnşallah sen de yalanlarla Kimse sevmesin seni Bensizlik sonun olsu..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Zara - Bir Gülü Sevdim 04:42

Zara - Bir Gülü Sevdim

Zara - Bir Gülü Sevdim Şarkı Sözleri Bu son buluşmamız Bu son görüşmemiz Kimbilir bir daha karşılaşmayız Belki de bir daha görüşmeyiz Ayrılmalıyız... ayrılmalıyız..... Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..

Çelik - Ateşteyim 04:16

Çelik - Ateşteyim

Gitme gelme yapma etme derken Bir sıkımlık aşkımız da bitti Gönlüm şimdi yeni bir kızda Kurban olmalı mı yeni aşka Gitsem gidemem kalsam kalamam Sevsem sevemem şaştım bu işe Hayır mı şer mi bilmem ama Ateşteyim b..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZLEŞTİRME,DİNSİZLEŞTİRME Planı 2:01:29

BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZ

01:36 Yeni Kitap; MAHFUZ 05:27 Dinle Dinsizleştirme 17:29 Kimseyi Allah İle Aranıza Sokmayın! 19:45 BUNLAR ŞEYTANIN TA KENDİSİ 25:50 Yeni Roma'nın Kuruluşu ve Büyük Ortadoğu Projesi 40:58 ŞOK EDİCİ SIRLAR! 46:52 Expo İçi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZLEŞTİRME,DİNSİZLEŞTİRME Planı 2:01:29

BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZ

05:27 Dinle Dinsizleştirme 17:29 Kimseyi Allah İle Aranıza Sokmayın! 19:45 BUNLAR ŞEYTANIN TA KENDİSİ 25:50 Yeni Roma'nın Kuruluşu ve Büyük Ortadoğu Projesi 40:58 ŞOK EDİCİ SIRLAR! 46:52 Expo İçin Seçilen Şehirlerin Sırl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce