#Aliyor!

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Şeyler Fragman 23 Haziranda Sinemalarda 02:26

Tatlı Şeyler Fragman 23 Haziranda Sinemalarda

İki modacı arkadaş; defilelerine yetişme telaşıyla yola çıkmaları sırasında, arabalarında sevimli mi sevimli bir bebekle beraber para dolu bir çanta bulurlar. Bu andan itibaren, yolculuğun seyri hem bebeğin ailesi hem de..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Göksel Gümüşdağ Açıkladı! Clichy Geliyor mu ? 04:30

Göksel Gümüşdağ Açıkladı! Clichy Geliyor mu ?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Gael Clichy, Medipol Başakşehir'in de transfer gündeminde yer alıyor. Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, telefonla bağlanarak transferler ile ilgili a..

  • OFSAYT tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Türkiye'nin Farkı! Katar'da Yeni Akım Başladı 00:50

İşte Türkiye'nin Farkı! Katar'da Yeni Akım Başladı

10 ülke tarafından tecrit edilen Katar'da, geride kalan bir haftada Türkiye başrol oyuncusu oldu. Katarlıların sosyal medyada Türkçe öğrenmeye başladığı bildiriliyor. Paylaşılan görsellerde süt ve yumurta gibi kelimeler..

Adı Efsane -  Takım Şampiyon! 05:59

Adı Efsane - Takım Şampiyon!

Adı Efsane 20. Bölüm'de; Uzun zamandır beklenen final maçı gerçekleşiyor ve Yalıköy Lisesi kupayı alıyor...

  • ANKA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı - Yıldızdan Faryalıya Duygusal Veda! 04:00

Bodrum Masalı - Yıldızdan Faryalıya Duygusal Veda!

Bodrum Masalı 41. Bölüm'de; Faryalı ve Maya arasında kendisini engel olarak gören Yıldız, Faryalı'dan ayrılma kararı alıyor...

  • ANKA tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırılma Noktası Film İzle 1:53:50

Kırılma Noktası Film İzle

Film 1991 yapımı Patrick Swayze ve Keanu Reeves gibi oyuncuların ol aldığı Point Break adli filmin günümüz şartlarında tekrar çekilmiştir. FBI ajanı olan Johnny kimliğini gizleyip içlerine sızdığı hırsızlık çetesinin suç..

  • Tv Series tarafından
  • 11.624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölene Kadar  11. Bölüm  Fragman 00:52

Ölene Kadar 11. Bölüm Fragman

Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Ölene Kadar son bölümde neler yaşandı? (Ölene Kadar 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!)23.03.2017 - 09:37 | Son Güncelleme: 24.03.2017-7:56 Ölene Kadar son bölümde neler yaşandı? (Ölen..

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji 03:03

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji

Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Günahlarım dizilip bir bir yarşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yüreğimden zincire vurulmuşum Anılar her halkayı birbirine bağlıyor Ben duygularımın e..

Ölümcül Deney_ Dejavu - Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Ölümcül Deney_ Dejavu - Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup üniversite öğrencisi klinik bir ilaç denemesinde yer alır. Deney beklenmedik bir yan etkisi ortaya çıkar ve kendilerine ölenlerin vahşi görüntülerini gösterir. Beklenmedik yan etki dolayısıyla nasıl öldürülecekl..

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Bilal_ A New Breed of Hero - Orijinal Fragman 02:30

Bilal_ A New Breed of Hero - Orijinal Fragman

Bilâl-i Habeşî'nin çocukluğundan itibaren yaşadığı hayatı anlatan animasyon film, epik bir kahramanlık hikayesi. Bin yıl önce yaşayan küçük bir çocuk ile başlayan hikayede bu küçük çocuğun en büyük hayali dünyanın gelmiş..

Mucize Film İzle 2:16:23

Mucize Film İzle

Yönetmenliğini,senaristliğini ve oyunculuğunu Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Mucize filmi sinemada büyük ses getirmiştir.İzleyici tarafından oldukça beğenilen filmin dğer başröl oyuncuları Mücahit Avci, Cezmi Baskin,Yildiz..

  • Tv Series tarafından
  • 58.288 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyü 2 (2017) Fragman 02:05

Büyü 2 (2017) Fragman

Film, üniversitede psikoloji okuyan bir grup gencin, hocaları tarafından doğa üstü varlıkların etkisi altındaki köy halkını ziyarete gitmeleriyle başlayan korku ve macera dolu hikayeyi konu alıyor...

İsimsizler 13. Bölüm Fragmanı ( Sezon Finali ) 01:00

İsimsizler 13. Bölüm Fragmanı ( Sezon Finali )

Fatih ve Dayı, Fuat'ı bildiklerini anlatması için helikopterle Ankara'ya götürmeye karar veriyor ancak Savcı Zeki bu duruma engel olmaya çalışıyor! Örgüt, içlerindeki hainin Afran olduğunu öğreniyor. Afran'ın ifşa olmas..

Sahil Güvenlik Altyazılı Fragman 01:27

Sahil Güvenlik Altyazılı Fragman

Mitch Buchannon kendini işine adamış, cesur ve sorumluluk sahibi bir cankurtarandır. Sorumlu olduğu koyu korumak onun için her şeyden önce gelmektedir. Onunla birlikte çalışan ekibiyle hiçbir sorunu yoktur ve ekip görevl..

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman 02:05

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman

Liz Jensen'ın çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan yapım bilim kurgu ile fantastik türlerinin sınırlarını genişletiyor. 9 yaşındaki Louis Drax'ı temel alan filmde 9 yaşına dek 8 ölümcül kazayı atlatmış olan küçük ..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Psikopat Karıncanın Başka Bir Karıncayı Masadan Aşağı Atması 00:30

Psikopat Karıncanın Başka Bir Karıncayı Masadan Aşağı Atması

İnsanlarda olduğu gibi hayvanlar aleminin de kendine has hesaplaşma yöntemleri vardır diye düşünüyorum. Helede bu videoyu izledikten sonra hiç şüphem kalmadı. Neden derseniz bu karınca diğer bir karıncadan intikam alıyor..

  • JET TV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın İlk Raysız Treni Saatte 70 Km Hıza Ulaşabilyor 01:04

Dünyanın İlk Raysız Treni Saatte 70 Km Hıza Ulaşabilyor

Çin'de üretilen tren hızı saatte 70 kilometre hıza ulaşabilen tren 32 metre uzunluğa sahip ve yol çizgilerini takip ederek yol alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumali Ceber - İlk Teaser (4 Ağustos'ta Sinemalarda) 00:42

Cumali Ceber - İlk Teaser (4 Ağustos'ta Sinemalarda)

Halil Söyletmez'in sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaşan karakteri Cumali Ceber'in başından geçen olayların konu edildiği 'Cumali Ceber: Allah Seni Alsın' filminden ilk teaser yayınlandı! 4 Ağustos'ta sinemasever..

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı 00:10

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Polis Özel Harekat(PÖH)'ta görevli Muhammet Ali Mevlüt Dündar'dan geriye atış talimleri görüntüleri kaldı. Hakkari'de dün gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan ça..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim 03:42

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim

Bir grup ABD askeri, gerçek M18A1 Claymore ile, eğitim istasyonundaki madeni istikrara kavuşturmak ve hedeflemek için Bic kalem yardımıyla eğitim görüyor. Bu video aynı zamanda, gerçek AT67 roketatarıyla gerçek M67 bomba..

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim 02:23

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim

Bagislayin beni sevdalarim Kendimi parçalara ayiramadim Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Hiçbir ayrilik yeniden yaratmiyor artik beni Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Ve bütün ayr..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

Ateşböceği 1. Bölüm - Aslıya İş Teklifi 08:09

Ateşböceği 1. Bölüm - Aslıya İş Teklifi

Çekimleri Kadırga ve Beykoz’da devam eden, Mia yapım imzalı sıcacık aşk hikayesi Ateşböceği'nin yönetmeni, Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş. Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyunc..

  • ANKA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Dernek 2 Sünnet - Şamama Klip 02:43

Düğün Dernek 2 Sünnet - Şamama Klip

İzleyici rekorları kıran Düğün Dernek macerası son sürat devam ediyor. İlk filmde oğlunu evlendiren İsmail, ikinci filmde torununu sünnet ettirme telaşına giriyor. Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara so..

  • PengoTV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce