#Aliyor!

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mükemmel annelik olgusuna karşı çıkarak, onlardan beklenen sorumluluk ve istekleri karşılamayan üç anne, kendi aileleri için güzel bir Noel düzenlemeye karar veririler. Aynı zamanda kendi annelerini de ağırlamak zorundad..

Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:22

Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Bursa'da iş yerlerinden hırsızlık güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ilçesindeki 9 iş yerinden 10 pantolon, 3 deri ceket, 30 kazak, 17 k..

Sihirbazlik Okulunda Bir Türk Film İzle 1:30:11

Sihirbazlik Okulunda Bir Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Okuldaki Manav İyilik Saçıyor 02:19

Okuldaki Manav İyilik Saçıyor

Harçlıklarından ayırdıkları paralarla pazardan aldıkları meyveleri, okulda kurulan İyilik Manavı nda satışa sunan Fatih'teki Vedide Baha Pars Ortaokulu öğrencileri, hem vitamin alıyor hem de kazandıkları parayla yardım ..

  • JET TV tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filistinli Çocuktan En Samimi 'İsrail' Boykotu 01:00

Filistinli Çocuktan En Samimi 'İsrail' Boykotu

Kudüs'te yaşayan Filistinli küçük bir çocuk, markette alışveriş yaparken babasının şaşırtmacasına rağmen İsrail üretimi ürünleri almıyor. İsrail ürünlerini boykot eden sevimli çocuk, “Hayır o İsrail malı” diyerek diğer ü..

Hadi Be Oğlum Tanıtım Fragmanı 01:01

Hadi Be Oğlum Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Bora Egemen'in üstlendiği Hadi Be Oğlum filminin başrollerine Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi yer alıyor. Vizyon tarihi: 16 Şubat 2018 Yönetmen: Bora Egemen Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Ali..

Hipnoz Nedir 04:26

Hipnoz Nedir

Hipnoz Nedir? Sözle, bakışla, telkinle sağlanan bir tür uyku durumu, hipnotizma. Bilinçaltı kısa yolu, hackenirseniz yandınız. Şaka şaka. Sanılanın aksine hipnoz, bilinci tam olarak kapatmaz. Reklam ya da seçim kampanyal..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Aman Doktor Altyazılı Fragmanı 01:39

Aman Doktor Altyazılı Fragmanı

Kakourgos, Yunanistan’da yaşayan eski bir denizcidir. Tekneleri için yedek parça almak için yeğeni Djam’ı İstanbul’a gönderir. Djam burada Avril ile tanışır. Avril, insani yardım gönüllüsü olarak çalışan, parasız ve kims..

Kosova’da hava kirliliği sağlığı tehdit ediyor 03:17

Kosova’da hava kirliliği sağlığı tehdit ediyor

Kosova’nın bir çok şehrinde kış aylarında ciddi hava kirliliği yaşanıyor. Bu şehirlerin başında gelen başkent Priştine, sadece Kosova’da değil hava kirliliğinin tehlikeli boyutlara ulaştığı Balkan şehirleri arasında ön s..

Feci kaza kamerada! Kontrolden çıkan araç takla attı ve... 00:27

Feci kaza kamerada! Kontrolden çıkan araç takla attı ve...

Ümraniye'de sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen aşırı hızlı aracın kontrolden çıkarak takla attığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, başka bir araca çarparak takla atan aracın caddede yürüyen bir kişiy..

Çayını İçebilmek İçin Vinçten Yardım Alan İnşaat İşçisi 00:28

Çayını İçebilmek İçin Vinçten Yardım Alan İnşaat İşçisi

İnşaat işçisi, vinç operatöründen tahtayı indirmesini istiyor ve tahtanın üzerindeki çayı alıyor. İnşaat işçisinin değmeyin keyfine.....

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte 23:01

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte

2017'nin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, sinemaseverler gözlerini gelecek yıl çıkacak olan filmlere dikti. Gelecek yıl Amerika'da vizyona girecek olan filmlerin IMDb sayfalarının görüntüleme sayılarına göre oluşturu..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti 00:30

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını geri çekmesi talebini içeren Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na sunulan “Kudüs tasarısı” kabul edildi. Oylamaya katılan 172 ülkenin 128’i kabul oyu kullanırken 9 ret, 35 çekims..

Muay Thai Sporcusuna Atar Yapmanın Sonu 00:09

Muay Thai Sporcusuna Atar Yapmanın Sonu

Kavga hiçbir şeyin çözümü değildir desek de her yerde sürekli kavga eden birilerini görüyoruz. Muhtemelen Muat Thai sporu yaptığını bilmediği kişinin üzerinde yürüyen bu arkadaşımız da kavgadan nasibini alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Foxtrot Türkçe Altyazılı Teaser 00:36

Foxtrot Türkçe Altyazılı Teaser

Filmde askerdeki oğlunun ölüm haberi ile yıkılan bir babanın hayatı konu ediliyor. Acılı yas süresinde akrabalar ve ordu yetkililerinden bunalarak öfke nöbetine tutulan baba kendini, hayatın gerçekleriyle yüzleşirken bul..

Dünyanın Teknoloji Devinde Kadınlar Yönetimde 08:26

Dünyanın Teknoloji Devinde Kadınlar Yönetimde

Japon kadınları yönetici pozisyonlarına yükselirken, giderek daha fazla şirket çocuk bakım masraflarını sübvanse ediyor ve esnek çalışma saatleriyle kadın çalışanlarına kolaylık sağlıyor. Spotlight’ın bu bölümü Japonya’d..

Neden Snapchat 03:13

Neden Snapchat

Neden'in bu eğlenceli videosunda Hilal Şefkatli, Snapchat uygulamasını ele alıyor. Soruyor, sorguluyor Neden Snapchat diye. Anı yaşamanın, sorumluluğu en aza indirmenin ve kekli börekli altın günü paylaşan akrabalardan..

Neden İşe Girince Herkes Bi' Havaya Girer 02:55

Neden İşe Girince Herkes Bi' Havaya Girer

Şık bir plaza, minimal ofisler, herkesin kıyafeti jilet, toplantılar, mailler, dedikodular, şakalaşmalar, komiklikler, happy hourlar, tekrar toplantılar, mobbingler, çekişmeler, bilgisayarlar, dosyalar, kaybolan veriler,..

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı 02:44

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı

Bizim Köyün Şarkısı 26 Ocak’ta Sinemalarda! İstanbul’da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeş..

Yılmaz Vural Aşkını Anlatıyor Arkadaşım Canlandırıyor TOLGSHOW 4. Bölüm 04:03

Yılmaz Vural Aşkını Anlatıyor Arkadaşım Canlandırıyor TOLGSHOW 4. Bölü

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangi Besinlerin Alerjiye Neden Olma Potansiyeli Yüksektir 01:09

Hangi Besinlerin Alerjiye Neden Olma Potansiyeli Yüksektir

Her besinin alerji yapma potansiyeli var. En çok alerji yapan besinlerin başında süt geliyor. Yumurta, buğday, çerezler, balık ve deniz mahsülleri alerji potansiyeli yüksek besinler arasında yer alıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Huzursuz Bacak Sendromunun Nedenleri Nelerdir 01:37

Huzursuz Bacak Sendromunun Nedenleri Nelerdir

Huzursuz bacak sendromu nedenleri bilinmeyen hastalıklar arasında yer alıyor. Huzursuz bacak sendromu, şeker hastalarında, böbrek yetmezliğinde, hamilelerde daha sık görülür. Huzursuz bacak sendromunun nedenleri arasında..

  • NABIZ tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fibromiyaljinin Nedenleri Nelerdir 02:37

Fibromiyaljinin Nedenleri Nelerdir

Fibromiyalji nedeni tam olarak bilinmeyen hastalılar grubunda yer alıyor. Stres, kaygı, üzüntü, travmalar, yoğun çalışma temposu, bazı virüsler ve toksinler fibromiyaljiye neden olur. Fibromiyalji hastalarının öykülerind..

  • NABIZ tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı 01:01

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

TOLGSHOW 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 2. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:50

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Akademi Ödülü sahibi Martin McDonagh'ın kara mizah türündeki filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan..