#Aliyor!

Direniş Karatay Teaser 00:34

Direniş Karatay Teaser

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

Tohum Otizm Vakfı Otizmli Öğrencilere Nasıl Eğitimler Veriyor 00:58

Tohum Otizm Vakfı Otizmli Öğrencilere Nasıl Eğitimler Veriyor

Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Okulu, Princeton Çocuk Gelişim Enstitüsü'nün eğitim modelini kullanan örnek bir okul. 2008 yılında Princeton Çocuk Gelişim Enstitüsü'nün yaygınlaştırma kolu ünvanını kazanan bu okul, erken ç..

  • NABIZ tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8. Gün Yeni Dizi Teaser 01:06

8. Gün Yeni Dizi Teaser

Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi “8. Gün” yakında ATV'de! “8. Gün” ün kadrosunda Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş yer alıyor. Yönetmenliğini Ç..

Kızların Instagram Adresini Almak 14:12

Kızların Instagram Adresini Almak

Ünlü fenomen olan Hayrettin bu seferde genç kızların ınstagram adreslerini alıyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen'in Avukatı Seren Serengil'i Suçladı; Kendi Çıkarınız İçin Başkasına Çamur Atamazsınız 15:12

Gülben Ergen'in Avukatı Seren Serengil'i Suçladı; Kendi Çıkarınız İçin

Aleyna Tilki Annesinden Kaç Lira Harçlık Alıyor ? Tarkan ile Düet Yapmak İstiyor, Mütevazi Kişiliğini Konuşturdu..

  • BETA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:03:18

Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Ocak Cumartesi Fox'ta ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicini..

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

ABD'nin Teröristlere Verdiği Uçaksavar Cindeyres'te Ele Geçirildi 00:17

ABD'nin Teröristlere Verdiği Uçaksavar Cindeyres'te Ele Geçirildi

Zeytin Dalı Harekâtı'nın 12. gününde TSK-ÖSO ittifakı, Cindeyres bölgesinde ABD'nin PKK/PYD'ye verdiği uçaksavar ele geçirdi. DEAŞ bahanesi PKK'ya verilen silahlar arasında en dikkat silahlar arasında tanksavar ve uçaksa..

İnsan Yüzünü Anımsatan Tuhaf Taşlar Müzesi 03:18

İnsan Yüzünü Anımsatan Tuhaf Taşlar Müzesi

Japonya'da bulunan Chichibu müzesi. İsmi meraklı kayalar anlamına gelen Chinsekikan olan müzede sadece sergilen doğal taşlar yer alıyor. Bu taşların özelliği ise bir insan yüzüne benzemesi..

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Zırhlıları İhracata Yürüdü 02:10

Türk Zırhlıları İhracata Yürüdü

Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden Nurol Makina, zırhlı muharebe aracı Ejder Yalçın 4x4 ile yurt içi ve yurt dışı pazarlarda hızla yol alıyor...

Yaban Domuzunun Terör Saçtığı Anlar 01:08

Yaban Domuzunun Terör Saçtığı Anlar

Yaban domuzu önce bir genç'in pestilini çıkartıyor daha sonrada bir genç bayanı hedef alıyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dundee The Son of a Legend Returns Home Fragmanı 02:15

Dundee The Son of a Legend Returns Home Fragmanı

Vahşi ormanların sert ve bir o kadar da sempatik sakini Timsah Dundee geri döndü. Aslında o bir süredir kayıptı. Yabanda kaybolan Dundee’yi bulabilecek ise sadece bir kişi vardır; o da kimsenin varlığından haberdar olmad..

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı 01:05

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı yayında! Hüma'nın böbrekleri iflas ediyor, kızlar için zor bir sınav daha başlıyor! Kızlarım İçin yeni bölüm fragmanında, Hüma'nın sağlık sorunu herkesi tedirgin ediyor. Öte yandan Sumr..

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı 00:24

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı

Sinema kariyerinde Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim gibi seriye dönüşen filmler yer alan yönetmen Arkın Aktaç ve son yılların senaryoları en fazla sinemaya uyarlanan senaristi Murat Toktamışoğlu’nu yeniden bir araya getir..

Seni Gidi Seni Film - Fragman 02:29

Seni Gidi Seni Film - Fragman

İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin dolandırıl..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!) 02:52

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!)

Aile Arasında sinemalarda! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 5. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 5. Bölüm 1. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, çok büyük yara alıyor! Selin, ceza evine giderken; Mesut onu takip ediyor! Mahkeme tarafından Selin, suçlu bulunur ve tutuklanmaktan kurtulamaz. Tüm ekip, Selin için kara..

Gringo Fragmanı 02:49

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:25

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

Mission : Impossible 6 Yansımalar Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Mission : Impossible 6 Yansımalar Türkçe Dublaj Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

Ceylan Değişime Doymuyor Bu Kez Nasıl Bir Yenilik Yaptı 02:08

Ceylan Değişime Doymuyor Bu Kez Nasıl Bir Yenilik Yaptı

Estetik operasyon geçirenler kervanına katılan Ceylan, özel hayatı ve imaj değişikliğiyle ilgili merak edilenleri cevapladı. Son günlerde bazı sanatçılar yaptırdıkları estetik operasyonlarla gündemden düşmüyor... Tanınma..

  • BETA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahnede Kadını Yere Atan Adam 00:09

Sahnede Kadını Yere Atan Adam

Sahnede şarkı söyleyen kadını ilk önce kucağını alıyor ve sebebini bilmediğimiz bir neden dolayı kalabalığın içinde yere sertçe atıyor ...

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BBC Arşivlerinden 57 Yıl Sonra Çıkan İstanbul Belgeseli 07:49

BBC Arşivlerinden 57 Yıl Sonra Çıkan İstanbul Belgeseli

TV sunucusu Johnny Moris'in 1961 yılında hazırladığı 'Ticket to Turkey' (Türkiye Bileti) belgeseli 57 yıl sonra gün yüzüne çıkıyor. İki bölüm halinde yayınlanacak belgeselin ilk bölümü geldi. Londra'dan başlayarak İstanb..

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dubai'de Üretilen 1 Milyon Dolarlık Düğün Pastası 03:34

Dubai'de Üretilen 1 Milyon Dolarlık Düğün Pastası

Gelin fuarı için üretilen düğün pastası 1 milyon dolarlık fiyatıyla dikkat çekti. Pasta yenilebilir olarak tanıtılırken elmaslı yapısı nedeniyle fiyatını katlıyor. Üzerinde 5 adet elmas olan pastada ayrıca inciler de yer..

  • JET TV tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğüm Salonu Teaser 01:25

Düğüm Salonu Teaser

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitme..