#Aliyor!

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 02:22

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Arka Sokaklar 479. Bölüm Fragmanı 00:48

Arka Sokaklar 479. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 479. Bölüm Fragmanı yayında! Ali, çocukluk arkadaşı olarak bildiği Veli'nin ihanetine uğruyor! Kiraz'ı kurtarmak isteyen Veli, gizlice Ali'nin evine girerek Pınar'ı ve çocuğunu rehin alıyor. Ekip ve Ali, P..

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek'İn yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek'e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdi..

İçimdeki Hazine Fragman 02:25

İçimdeki Hazine Fragman

Ayda ailesinin son ferdi olan Sema, babasının ölümü üzerine yıkılır. Cenaze için İstanbul’a dönen genç kadın merasimden sonra aile konağına yerleşir. Sema’nın hayatı kendisine gönderilen bir belgeden sonra bambaşka bir h..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Second Act Orijinal Fragman 02:37

Second Act Orijinal Fragman

40 yaşında bir kadın olan Maya, hayal kırıklıklarıyla boğmaktadır. Hayatını yeniden keşfetmeye çalışan Maya, yeni bir yaşam için hiçbir şeyin geç olmadığını ispat etmeye çalışır. Peter Segal’in yönetmen koltuğunda oturdu..

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur 10:02

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Eva Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Eva Türkçe Altyazılı Fragman

Oyun yazarlığı yapan bir adam, şiddetli bir kar fırtınasından kurtulmak için bir dağ evine sığınmak zorunda kalır ve burada gizemli bir kadınla tanışır. James Hadley Chase’in kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Be..

Hunter Killer Orijinal Fragman 02:27

Hunter Killer Orijinal Fragman

Amerikan Donanma komandoları, henüz testleri tamamlanmamış bir denizaltı ve onun kaptanı ile işbirliği yaparak kaçırılan Rusya başkanını kurtarmak için yola koyulur. Yönetmenliğini Donovan Marsh ve Karina Kostadinova iki..

Yusuf Yusuf Full Hd İzle 1:36:10

Yusuf Yusuf Full Hd İzle

Konusu : Hayata geçen film çocukluğundan bu yana otomobil tutkusu olan ve bir araba yarışçısı olmanın hayalleriyle yaşayan Yusuf'un hikayesini ele alıyor. Ancak şans Yusuf'a gülmez, gerçek hayat, hayalleri konusunda pek..

Kafes Hd İzle 1:53:57

Kafes Hd İzle

Kafes, 12 Eylül Darbesi döneminde geçiyor ve bu dönemde cezaevinde işkencelere maruz kalan gençlerin hayatını ele alıyor. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Nilay Duru, Fırat Şahin gibi isimlerin yer aldığı dram filmi Kafes'..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Sanat Eseri Gibi Karpuz Kesen Pazarcı 00:57

Sanat Eseri Gibi Karpuz Kesen Pazarcı

Gaziantep’te bir halk pazarında karpuzcu karpuzla sanat yapıyor dünya bir dakikalığına güzelleşiyor. Sıcak yaz aylarının ilacı karpuz daha güzel bir hal alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kendini Bekçi Köpeği Zanneden Wombat 02:25

Kendini Bekçi Köpeği Zanneden Wombat

Avustralya, NSW, Bathurst'ta bir adama yaklaşık olarak 2 dakikaya yakın bir süre köpek gibi saldıran wombat cinsi hayvan tarafından saldırıya uğrayıp ayağından darbe alıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sandalyeden Düşen Adam 00:29

Sandalyeden Düşen Adam

Mahallesindeki düğünü izlerken sandalyede oturan adam yayıldıkça yayılıyor ve bu durumda sandalyenin bacakları kırılıyor adam soluğu yerde alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çiftçi ateşten yok olan alanın, geri kalanını kurtarmaya çalışıyor 00:54

Çiftçi ateşten yok olan alanın, geri kalanını kurtarmaya çalışıyor

Ürün kaldırılmış zaten, buğdaydan sonra kalan anız ve anız yakılmış. Daha fazla yayılmaması için önlem alıyor. Anız yakmak doğal yaşama zarar verdiği için yasak ve cezası var...

  • PengoTV tarafından
  • 296 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Muayene 14:30

Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Muayene

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal,..

  • JET TV tarafından
  • 2.685 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ödüllü Kısa Filmler Türkçe Altyazılı Fragman 00:58

Ödüllü Kısa Filmler Türkçe Altyazılı Fragman

Ödülllü Kısa Filmler, birçok ödül kazanmış, Oscar adayı olan 5 kısa filmi seyirciyle buluşturuyor. Filmler arasında aşkın gücüne inanan bir adamın hikayesinin anlatıldığı Death Of A Shadow , çocuğunu kaybetme korkusu ya..

Sebile Ölmez - Aşık Olduğum Şeftali Gül Kurusu Mat Rujlar Uygun Fiyatlı 04:59

Sebile Ölmez - Aşık Olduğum Şeftali Gül Kurusu Mat Rujlar Uygun Fiyatl

En sevdiğimiz bayıldığımız şeylere aşık oldum lafını bir biz kızlar söyler biz anlarız. Emre bunu ilk duyduğunda Alışveriş söz konusu olduğunda illa herşeyi abartacaksınız değil mi demişti. O bilmez ki e anlar ilk gö..

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır 02:48

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır

Gelelim Yumuşacık poğaça nasıl yapılır? 1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı ılık süt, 1 paket yaş maya ve 4 yemek kaşığı şeker yoğurma kabına alınarak mayanın erimesi sağlanır. 1 su bardağı sıvı yağ, 1 adet yumurta, 2 tat..

Hadi Be Oğlum Hd İzle 1:46:44

Hadi Be Oğlum Hd İzle

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Tartışma Programı 12:25

Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Tartışma Programı

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal,..

  • JET TV tarafından
  • 550 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu 00:31

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu

Suriye'de Esed rejimine ait güçler, İdlib kentinde bir yeraltı hastanesini hedef aldı. Suriye'de gerginliği azaltma bölgesi ilan edilen İdlib'e saldırı düzenleyen rejim güçleri ve Rus kuvvetleri hastaneleri de hedef alıy..

Güldür Güldür Show 197.Bölüm - Assolist 22:39

Güldür Güldür Show 197.Bölüm - Assolist

den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, A..

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı yayında! Umut Bebeğin babası Asım, Mesut'un evine saldırıyor! Asım, Selin'in bebeği velayetine almasından sonra olayı kan davasına döndürüyor. Selin, Asım ile çıkabilecek sorundan endiş..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Güldür Güldür Show 198.Bölüm - Mahkeme 16:56

Güldür Güldür Show 198.Bölüm - Mahkeme

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal,..

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güldür Güldür Show 198.Bölüm - Yaralı Şov 23:54

Güldür Güldür Show 198.Bölüm - Yaralı Şov

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal,..

  • JET TV tarafından
  • 1.762 görüntüleme
  • 5 yıl önce