#Aliyor!

Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek 01:36

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Deva

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek Gözaltına alınan ve tutuklanan HDP'li milletvekilleri HDP'li milletvekilleri özlük haklarını kullanabilecek ve maaşlarını alabilecekler Ter..

Fazilet Hanım ve Kızları 2. Tanıtım 01:01

Fazilet Hanım ve Kızları 2. Tanıtım

Star Tv’de yayınlanmak üzere yeni dizi ekranlara gelmek için gün sayıyor. Fazilet Hanım ve Kızları isimli drama dizisinin senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise daha önce Karagül dizisinin de y..

İşte Benim Stilim 98.Bölüm Fragman 01:18

İşte Benim Stilim 98.Bölüm Fragman

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak..

  • ANKA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Ömer Küçük - Nefes 05:08

Ömer Küçük - Nefes

Canım yanıyor Kalbim ağrıyor Hayat ne verdiyse geri alıyor Yaşamak şansa kaldı Hayaller kapıda alacaklı Nerelere gitsem, nasıl yapsam Aklım ermiyor İnsan, hayata yaşamaya gelir Madem nefesler sayılı, bu çektiği nedir B..

Japonya'da Denizin 10 Metre Altında Bulunan Posta Kutusu 00:34

Japonya'da Denizin 10 Metre Altında Bulunan Posta Kutusu

Japonya'nın Susami Kasabası'nda dünyanın en ilginç posta kutularından birisi yer alıyor. Denizin 10 metre altında yer alan bu posta kutusundan bugüne kadar 50 binin üzerinde mektubun gönderildiği söyleniyor. Posta kutusu..

İşte Benim Stilim 100.Bölüm Fragmanı 01:25

İşte Benim Stilim 100.Bölüm Fragmanı

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Berbat Atıcıya Bile Her Atışında 12'den Vurduracak Akıllı Dart 06:36

En Berbat Atıcıya Bile Her Atışında 12'den Vurduracak Akıllı Dart

3 yıllık bir hayalin ürünü olan otomatik dart, en kötü atıcının dahi bullseye yapmasını sağlıyor. Ortama yerleştirilen kameralar sayesinde dart okunun yolunu gözlemleyen sistem dart okunun nereye düşeceğini belirleyerek ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

Kısmetse Olur - Gamzeye İhtar Aldıran Kavga! 02:54

Kısmetse Olur - Gamzeye İhtar Aldıran Kavga!

Kısmetse Olur 23 Mart Perşembe yeni bölümde, Gamze ve Sevgican arasında çıkan temizlik tartışması büyüyor, Gamze ihtar alıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyonlar Ligi Tarihinin En Efsane Geri Dönüşleri 10:36

Şampiyonlar Ligi Tarihinin En Efsane Geri Dönüşleri

Tivibuspor'un Hazırladığı Bu İçerikte Şampiyonlar Ligi Tarihinin En Efsane Geri Dönüşleri Yer Alıyor. Keyifli Seyirler....

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.430 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur 391.Bölüm Fragmanı 02:08

Kısmetse Olur 391.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 24 Mart Cuma yeni bölüm fragmanında, Onur, Aycan'ın köpeğinin ölmesi üzerine ona yeni bir köpek alıyor! Onur ve Aycan aşkı yeniden alevleniyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Kore'de Sewol Feribotu Denizin Dibinden Gün Yüzüne Çıkartıldı 01:12

Güney Kore'de Sewol Feribotu Denizin Dibinden Gün Yüzüne Çıkartıldı

Güney Kore'den 2014 yılında batan ve çoğunluğu öğrenci 304 kişiye mezar olan Sewol feribotu gün yüzüne çıkartıldı. Jindo Adası açıklarındaki enkazın denizin 40 metre altından çıkartılması için mühendisler çok özel bir t..

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Ekmek Kızartma Makinesi ????  05:15

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Ekmek Kızartma Makinesi ????

Eğitici çizgi film - Leo Junior ve ekmek kızartma makinesi. Leo Junior ekmek kızartma makinesi getirmiş. Ama onun için ekmek gerekiyor. Leo ekmeği Lifti`den alıyor ve onu kızartma ekmeği denemeye davet ediyor. Ekskavatör..

Öğrencileriyle Farklı Şekilde Selamlaşan Öğretmen (Yerli Versiyon) 01:49

Öğrencileriyle Farklı Şekilde Selamlaşan Öğretmen (Yerli Versiyon)

Berry White isimli Amerikalı bi öğretmenin başlattığı, sınıfa girerken her öğrenciyle selamlaşma akımına çok sayıda öğretmen eşlik etti. Mehmet hoca da öğrencileriyle 'çak' yapıp onları kucaklayarak yerini alıyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araba Okulu 3 Yeni Bölüm! İtfaiye Araçları 07:08

Araba Okulu 3 Yeni Bölüm! İtfaiye Araçları

İtfaiye araçları araba okulunda ders alıyor.Maria arabalara 4 yeni görevler veriyor.Arabaların bu görevlerin üstesinden nasıl geldiklerini merak ediyor musunuz?Araba okulu 3 çizgi filmini izleyerek öğrenelim...

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Araba Okulu 4. Bölüm İtfaiye Araçları Görev Başında 05:39

Araba Okulu 4. Bölüm İtfaiye Araçları Görev Başında

İtfaiye arabaları yangın söndürme dersi alıyor...

İşte Benim Stilim 103.Bölüm Fragmanı 01:57

İşte Benim Stilim 103.Bölüm Fragmanı

27 mart pazartesi yayınlanacak işte benim stilim 103.bölüm tanıtımı. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Ottoman Lieutenant - Fragman 01:11

The Ottoman Lieutenant - Fragman

I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor...

Toz - Fragman 02:24

Toz - Fragman

Azra’nın, ailesinin sır dolu geçmişinin izini sürerken; savaşın insanların kaderi üzerindeki etkilerini ve Afganistan’da yalnız bir kadın olarak çıktığı yolculuğu anlatan dram filmi Toz'un çekimleri İstanbul ve Afganista..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Anadolu'nun Büyük Kanyon'u- Levent Vadisi 01:10

Anadolu'nun Büyük Kanyon'u- Levent Vadisi

ABD'deki Büyük Kanyon'a benzetilen ve 65 milyon yıl kadar öncesine dayanan kaya oluşumlarının bulunduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Levent Vadisi,yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 28 kilometre uzunluğun..

  • Cowboy tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi... 01:15

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi...

New York'ta Eylül ayında güvenlik görevlilerinin dikkatsizliğinden yararlanarak 1,6 milyon dolar değerinde bir kova altın çalan hırsız hala yakalanamadı. Polis, hırsızlık anının görüntülerini yayınladı. Polis tarafından ..

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce