#Alkol satşını protesto etmek almanya

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Şampiyon 3. Bölüm 2:12:07

Şampiyon 3. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnSuna’nın başvurusuyla Güneş’in devlet korumasına alınması ihtimali gündeme gelmiştir. Sosyal hizmetler yetkilileri ve polisler çocuğun durumunu ve yaşam koşullarını yerinde de..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 33.Bölüm 2:17:46

Söz | 33.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 33’üncü bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD ve Taliban gizli anlaşma mı yaptı 02:01

ABD ve Taliban gizli anlaşma mı yaptı

CNN International, ABD'nin Kabil'deki vatandaşlarını tahliye etmek için Taliban ile gizli bir anlaşma imzaladığını yazdı. Pentagon yetkililerine dayandırılan habere göre ABD Özel Harekat Güçleri, havalimanında Gizli bir..

New York’n DNA Test Kamyonu ' Baban Kim olduğunu öğrenmek istermisiniz ? 04:42

New York’n DNA Test Kamyonu ' Baban Kim olduğunu öğrenmek istermisiniz

A New Yorker herkes için DNA testinin erişilebilirliğini devrim bir göreve atanır. Jared Rosenthal, 47, Sağlık Sokak kurmak ve başlatılan 'Baban kim? wh's your daddy ?' 2010 yılında mobil DNA test merkezi.Başlangıçta iş..

  • PengoTV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine 01:33

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine "Çocuk Gelinliği" Protestosu

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine Çocuk Gelinliği Protestosu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, cinsel istismar önergesini protesto etmek için çocuk gelinliği ve damatlıkla kürsüde konuşma yapma..

Vatandaştan Polise İkram 01:46

Vatandaştan Polise İkram

Varto'da bir grup kadın, İstanbul'daki terör saldırısını protesto etmek için, AK Parti İlçe Teşkilatının organizasyonuyla, çeşitli yemekler hazırlayarak, yol kontrolü yapan polislere ikram etti...

Hollanda Polisine Mehter Marşı Dinletmek 00:29

Hollanda Polisine Mehter Marşı Dinletmek

Hollanda'nın bakanımıza karşı uyguladığı çirkin tutumunu protesto etmek isteyen bir vatandaşımız hollanda polis teşkilatını arayarak mehter marşı dinletti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.755 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sultanahmet Mitingi Ve Halide Edip Adıvar'ın Konuşması izle 02:14

Sultanahmet Mitingi Ve Halide Edip Adıvar'ın Konuşması izle

İzmir'in işgalini protesto etmek için düzenlenen Sultanahmet Mitingi'nden görüntüler..

Adanalı Profesörden Onur Air'e tepkisi 06:47

Adanalı Profesörden Onur Air'e tepkisi

Atatürk Havalimanı bir kez daha ilginç bir olaya ev sahipliği yapıyor. Uçağını kaçıran Profesör Doktor Öner Samanlı Onur Air'ı protesto etmek için iç hatlar gidiş katındaki Onur Air bilet satış ofisi önünde üzerine mağdu..

  • JET TV tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Binlerce Kişi Kudüs İçin Yenikapı'da 01:49

Binlerce Kişi Kudüs İçin Yenikapı'da

Yenikapı'da, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek için “Kudüs İslam'ındır Mitingi” yapılıyor. Mitinge, ellerinde Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı taşıyan çok sayıda vatandaş katıldı...

İsrail’in Casus ‘Gözleri’ 01:00

İsrail’in Casus ‘Gözleri’

İsrail, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek isteyen Filistinlilerin düzenledikleri gösterilerin merkezi haline gelen işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescidi Aksa'nın Şam Kapısı çevresini yaklaşık 60 kamerayla izl..

Sivaslı Berberin Veresiye Tıraş Olacaklar İçin İstediği Belgeler 03:59

Sivaslı Berberin Veresiye Tıraş Olacaklar İçin İstediği Belgeler

Sivas'ta erkek kuaförü Samet Totaş'ın (26) dükkânının camına veresiye tıraş olmak isteyenler için astığı liste görenleri şaşırttı. Veresiye tıraş için birçok evrak isteyen Totaş, amacının bu tür teklifle gelenleri protes..

  • JET TV tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu 02:03

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı nı protesto etmek için geçtiğimiz pazar günü Kadıköy'de izinsiz gösteri yapmak isteyenlere tepki gösteren kafededeki..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rum Papazın Deliler Gibi Horon Tepmesi 02:22

Rum Papazın Deliler Gibi Horon Tepmesi

Selanik'te ansilie kilisesinde papazlık yapan Rum papaz Dimitri Papipiliduis ortadoks kilisesi ile maaş konusunda anlaşamadığı için kilise baş rahipleri olmak üzere tüm diyanet çalışanlarını protesto etmek için deliler g..

  • JET TV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti 01:18

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti

Filistinliler, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını ve İsrail'in kuruluş yıl dönümü olan Nekbe'nin (Büyük Felaket) 70. yılını protesto etmek için Batı Şeria ile Kudüs arasındaki Kalendiya askeri kontrol noktası yakın..

Poşet Parası Vermemek İçin Markete Eşekle Giren Vatandaş 01:18

Poşet Parası Vermemek İçin Markete Eşekle Giren Vatandaş

Niğde'de yaşayan bir vatandaş 25 kuruş poşet parasını protesto etmek için eşekle markete girip alışveriş yapmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Yunanlılar Selanik'te polisle çatışmaya girdi 01:52

Yunanlılar Selanik'te polisle çatışmaya girdi

Göstericiler, Kovid karşıtı son tedbirleri protesto etmek için Yunanistan'ın Selanik kentinde yürüyüş yaptı. Göstericiler göz yaşartıcı gazla karşılık veren polise taş ve boya bombası attı...

Konya’dan Filistin’e destek konvoyu 03:15

Konya’dan Filistin’e destek konvoyu

Konya'da, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistin’de sivillere sürdürdüğü yönelik saldırıları protesto etmek amacıyla açıklama yapılarak konvoy oluşturuldu...

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar! 04:39

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar!

Manisa’da kendilerini çevreci olarak niteleyen bir grup, ağaç bulunmayan alanda ‘ağaç kesilecek’ iddiası ile Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak otoparkı protesto etmek için Büyükşehir Belediye Meclisi önün..

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..