#Alkol satşını protesto etmek almanya

Hotel Transilvanya Film İzle 1:31:31

Hotel Transilvanya Film İzle

Dracula'nın (Adam Sandler) zengin canavarların ve ailenin yaşayabileceği, kendilerini rahatsız etmek için insanın olmadığı canavarlara maruz kalabileceği, beş yüzlü tatil beldesi olan Hotel Transylvania'ya hoş geldiniz. ..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de  Kayıtsız Üsttekine İtaat Var 01:11

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de Kayıtsız Üsttekine İtaat Var

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın- Kayıtsız Üsttekine İtaat Var Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın, FETÖ'nün nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Aydın, FETÖ'de kayıtsız şartsız üsttekine itaat var. Çünkü beyinde bu şekilde alg..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

İki Yalancı - Duygu ve Serkandan Muhteşem Dans! 05:43

İki Yalancı - Duygu ve Serkandan Muhteşem Dans!

Yardım derneği adına düzenlenen gecede Serkan ve Duygu, birlikte dans etmek zorunda kalıyorlar! Yardım derneği gecesi için tango dersleri alan çiftler, bu özel geceye büyük bir hazırlık yaparlar. Alp, aldığı telefonla ho..

  • ANKA tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı  Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- 00:21

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fra

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- Şırnak'ta yakalanan 2 YPG'li terörist, Çek vatandaşı çıktı. Teröristler, Fransız lejyon kamplarında ve Alman Özel Kuvvetleri'nde öze..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Sahiplerini Yiyen 5 Evcil Hayvan 04:41

Sahiplerini Yiyen 5 Evcil Hayvan

nsan ve hayvan arasındaki ilişki, tarihin başlangıcından beri varolmuştur. At gibi bazı hayvanlar, fiziksel görevlerde bize yardım etmek için kullanılırken, köpek gibi diğer hayvanlar ise koruma sağladı. Bu hayvanlar her..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var 20:15

Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var

Ben Mehmet yıldız. Yıllardır hayalini kurduğumuz HAYALHANEM 4 katlı gençlik merkezimizin inşaatında sizleri gezdirmek istedik. Allah'ı anlatmak, islamı tebliğ etmek, müslümanlara irşad etmek için başladığımız inşaatımızı..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu 00:32

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu

Şanlıurfa'da sürücüsünün park etmek istediği otomobil evin çatısına uçtu. Kazada sürücü yaralandı. Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde ismi öğrenilemeyen bir sürücü 06 AC 8953 plakalı otomobilini park etm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6) 04:07

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6)

Kutsi - Aşk Kitabı Şarkı Sözleri Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert..

  • PITIRCIK tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Borderline Kişilik Bozukluğu İlişkileri Nasıl Etkiler 02:41

Borderline Kişilik Bozukluğu İlişkileri Nasıl Etkiler

Borderline kişilik bozukluğu olan kişiler, ilişkilerin başında sorunsuz ve keyifli zaman geçirirler. Hayatlarındaki kişiyi kısa sürede iyi tanıyıp nasıl mutlu edebileceklerini keşfederler. Ancak bir süre sonra mutlu etme..

  • NABIZ tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle 21:35

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle

New Girl, genç kadrosuyla taze ve çirkin modern kadın/erkek ilişkisi görüntüsünü içeren Liz Meriwether (No Strings Attached)?den yeni komedi dizisi. Jess Day (Zooey Deschanel, ?(500) Days of Summer?), kötü bir ayrılıştan..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Meryem Uzerli'yi Hastalandıran Soru 01:31

Meryem Uzerli'yi Hastalandıran Soru

Meryem Uzerli, “Türkiye’yi terk ediyor” haberlerine açıklık getirdi. “Ben o haberlerle ilgilenmiyorum. Ben neden Türkiye’yi terk edeyim? Kim yazıyor bunları?” Yarın yeni projeler için görüşme yapacağını söyleyen güzel ..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..