#Alkolik olmanın hakkını veren rus

 Irina Shayk ile Bradley Cooper'ın Bebekleri İlk Kez Görüntülendi 00:47

Irina Shayk ile Bradley Cooper'ın Bebekleri İlk Kez Görüntülendi

Ünlü top model Irina Shayk ile yakışıklı oyuncu Bradley Cooper'ın kızları Lea ilk kez görüntülendi. Ünlü çiftin bebeklerin dünyanın en güzel bebeği adının hakkını verdi. 31 yaşındaki Rus model Irina Shayk, önceki gün L..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir 01:04

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ha Bando Ha Banda 01:04

Ha Bando Ha Banda

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Kadersiz Kullar 1987 Türk Filmi İzle 1:14:50

Kadersiz Kullar 1987 Türk Filmi İzle

Konusu: Köylü kızı Aysel, alkolik babasının baskısıyla başlık parası için yaşlı bir adamla evlendirilir. Genç kız mutlu olamadığı için evden kaçar. Bir süre sonra ise aklı başına gelen baba, kızını bu kötü adamdan kurtar..

Serum Torbasında Vodka İçen Motorlu 01:01

Serum Torbasında Vodka İçen Motorlu

Polislere yakalanmamak için alkollü içeceğini serum torbasına koyarak çevirmeye yakalanınca ''dedem hasta eczaneden serum aldım'' diyen alkolik motorluyu izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Happytime Murders Red Band Fragman 02:37

The Happytime Murders Red Band Fragman

Film, insanlar ve kuklaların birlikte yaşadığı bir dünyada geçiyor. Ancak bu dünyada kuklalar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyor. 1980'li yılların çocuk programı The Happytime Gang'in oyuncu kuklaları bir bir ölü bu..

Tekelcinin Alkolikle İmtihanı 02:03

Tekelcinin Alkolikle İmtihanı

Alkol sınırını oldukça aşan alkolik adam girdiği markette bitmeyen sarhoş muhabbeti yapınca, dükkan sahibi onu tatlı dille uyarıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nesrin & Hüseyin Kağıt - Kafam Bi' Milyon 04:58

Nesrin & Hüseyin Kağıt - Kafam Bi' Milyon

İçmeden Bir Sarhoş ayyaş olmuşum… Senin yokluğunda Kafam Bir Milyon Ben Alkolik değil Aşka düşmüşüm.. Senin yokluğunda kafam bir milyon ** İçmeden Bir Sarhoş ayyaş olmuşum… Senin yokluğunda Kafam Bir Milyon ..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:51

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu: Herkesin sadece kendini düşünmesi ve bu yüzden başka kimsenin bir sorunu ile uğraşmayan insanlar vardır elbet. Bu yüzden de hayatında kaybetti veya kaybedeceği değerli insanlar olacaktır. Bunun farkına kimileri ..

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece 48:44

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece

Köşke ilk taşınan ailenin 11 yaşında ufak bir kız çocuğu varmış.Aile bireylerinden anne büyü işleri, fal işleri ile uğraşırmış.Bir zaman sonra küçük kız evde farklı olaylar yaşamaya başlamış.Kendi odasında uyuyor, köşkün..

  • JET TV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

İşte Mahrem İmamlarla İlgili İlginç Detaylar 08:38

İşte Mahrem İmamlarla İlgili İlginç Detaylar

Yazboz programında Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel'e konuşan Nurettin Veren FETÖ'nün mahrem imamlarını anlattı. Adil Öksüz'ün bile üzerinde olan mahrem imamların hala yakalanmadığını belirten Veren, mahrem ima..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Minik Yetenekler 03:23

Minik Yetenekler

Aldıkları eğitimin hakkını veren minikler...

  • KAPALI SET tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dubai Nusret'te 1500 TL Hesap Ödemek - Orkun Işıtmak 10:14

Dubai Nusret'te 1500 TL Hesap Ödemek - Orkun Işıtmak

Bana göre gördüğüm işinin hakkını veren en iyi türk youtuberlardan biri olan Orkun Işıtmak kardeşimizin dubai'de çektiği bir vlog'da nusret'e gidiyor ve kazıklanıp geri geliyor. Çocuğun etini kesmeyen nusret'e ise diyece..

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğladan Otomatik Kapı 00:53

Tuğladan Otomatik Kapı

Görüntüde kaldığı yerin hakkını veren işçi adamın tuğlalardan otomatik kapı yaparak garip bir işe imza attı..

  • JET TV tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çizgi Filmlerdeki Annelerin Sesini Taklit Eden Kız 03:29

Çizgi Filmlerdeki Annelerin Sesini Taklit Eden Kız

Daha önce Family Guy ve South Park karakterlerinin seslerini taklit ederken gördüğümüz Brizzy, bu sefer çizgi filmlerdeki annelerin sesini taklit ediyor. Bu işin de hakkını veren hanım kızımızı izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dedektör Gibi Güvenlikçi 00:12

Dedektör Gibi Güvenlikçi

İşinin hakkını veren güvenlikçi dayı...

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motordan Kızı İndirip Gasp Eden Hırsıza Meydan Dayağı 02:04

Motordan Kızı İndirip Gasp Eden Hırsıza Meydan Dayağı

Gaspçı hırsıza hakkını veren esnaf..

  • JET TV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce