#Alkollü taraftarın taklaya gelmesi

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne? 02:22

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Eylül'de Rusya'ya günü birlik bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, ziyaret öncesi Dayanışma gereği farklı yaklaşımlar bekliyorum mesajı verdi. Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme ..

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi 1:47:07

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi

Eğer bu videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olup bildirimleri açmayı ve like atmayı unutmayın. Böyle videoların devamının gelmesi için yorumlarda belirtebilirsiniz. Etiketler : yerli filmler yerli filmler 2019 yerli fi..

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi günü gerçekleşecek... 10:08

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi gün

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için ilki 1 Aralık'ta yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı bugün TİSK ev sahipliğinde yapıldı. Asgari ücret zam toplantısının ardından Çalışma ve ..

HZMEHDİ 17:36

HZMEHDİ

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: ÖZEL KURSLAR Hafta da bir Astral Seyahat Kursu Hafta da bir Numeroloji Kursu Hafta da bir Havas Kursu İşaret Dili Kursu Hafta da bir Özel Sırlı Dualar Videosu Hafta da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Deprem 51:08

Deprem

Hepimizin başı sağ olsun! TEK BİR SORUM var : TSK, Neden İlk ANDAN İtibaren ORADA DEĞİLDİ?! Helikopterleriyle, sahra hastaneleriyle,amfibi gemileriyle... Silahlı kuvvetler savaş zamanında bir harekata hazır olarak eğitil..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce