#Allah canımı alsada kurtulsam

Cüneyt Yalmaz - Aşkım Sende Kalsın 03:51

Cüneyt Yalmaz - Aşkım Sende Kalsın

Sen ilacım olmuştun susuz yuttuğum Yüksek doz aşk alıp kalbinde boğulduğum Sevmek çok kişiye değerde ayrılığa değer mi Çekip gittiğinde yüreğini deler mi Senden öncede yoktum senden sonrada yokum Meğer sensiz dünya boşmu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezo - Saf Kalbim 03:56

Ezo - Saf Kalbim

Gününü görecek mi? Acıdan ölecek mi? Kadere küsecek mi? Küsmez… Sesimi duyacak mı? Yerimi bulacak mı? Yine de susacak mı? Konuşmaz… Canımı yakacak mı? Uzaktan bakacak mı? Sözünü tutacak mı? Tutmaz… Birini bulacak mı? ..

Elvan Günaydın - Niye 04:39

Elvan Günaydın - Niye

Bakarken gözlerine korkuyorum Sözlerin acıtır canımı Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Sen benim korkularım Sen benim hatalarım Gözümden akan yağmurların seb..

Müslüm Gürses - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım 03:32

Müslüm Gürses - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım

İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bıraktı ah ile zarda Ötmek istiyorum viran bağlarda ..

Nusret Doğru - Yalan 02:42

Nusret Doğru - Yalan

Nusret Doğru - Yalan Dinle sözler Sessiz gemiler gibi kaldım, Limanım yok çaresizim anladım, Bittim tükendim artık, Ben senin gözlerine kandım... Yalan, hepsi yalan! Sende yalan dolan olup, biten aşkları talan ettin!..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özlem Kaya Aşan - Mektuplar 04:37

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar

Mektuplar Şarkı Sözleri İle Anam gibi kimse derdim bilemez... Akar gözyaşlarım hiçmi hiç dinmez . Çektiğim çilenin hesabı yokmu Beni bu derdimden kurtaran yokmu... Mektupları al git uğurlar olsun. Belki sende kendi..

Belma Sera - Geri Dönmem 05:37

Belma Sera - Geri Dönmem

Geri Dönmem Belma Sera Sevda, aşk acısı bu Kalp ağrısı bu Can acısı bu Canımı acıttın, kapımı kapattın Güneşi görmedim dünyamı kararttın Ah sen beni öldürdün Hayatımı söndürdün Geri dönmem Canım oldun Kanım oldun Sonum..

Tan Taşçı - Sevda (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:25

Tan Taşçı - Sevda (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Hep canımı yakar yüzüme bakar En çirkin haliyle önüme çıkar yalnızlık Bende kara bir talih bunca yıl geçti Gelmedin üstüme zalim mutluluk Sevda, bunca yıl bekletip bir gün elbet dönecek mi Sevda, bu büyük yalnızlığın he..

Kadir Kalkancı - Son Kararım 02:39

Kadir Kalkancı - Son Kararım

Son Kararım şarkı sözleri ile Yüreğimdeki gizli duyguları Kapatamıyorum eski sayfaları Hatırlamak canımı çok yakıyor Atamadim içimden kaygıları Doyamadım aşkına can damarım Bu resmine son diye bakmalarım Yaşadığım her..

Mustafa Kılıç - Gönlüm Bir Güzele Düştü Erenler 02:55

Mustafa Kılıç - Gönlüm Bir Güzele Düştü Erenler

Gönlüm Bir Güzele Düştü Erenler şarkı sözleri ile Gönlüm bir güzele düştü erenler, Ömrüm ardı sıra eridi gitti, Aşık oldum onun güzelliğine, Beni arkasından sürüdü gitti. Bir sevdaya bağlandım ben erenler, Ömrüm o güze..

Aynur Polat - Latif Doğan - Sensiz Olmuyor 04:35

Aynur Polat - Latif Doğan - Sensiz Olmuyor

Sensiz Olmuyor şarkı sözleri ile Adın geçiyor bazen Gözlerim hemen doluyor Kim ne derse desin canım sensizlik çok zor oluyor Her zaman sen aklımdasın Düşlerim sensiz geçmiyor Al canımı kurtulayım Vallahi yaşanılmıyo..

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim 05:56

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim

Ibrahim Tatlises - Canim Dediklerim Canim dediklerim canimi aldilar gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman..

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler... 02:19

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler...

herkesin bildigi bir şarkidir bu.. şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.417 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım 05:48

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım

Hiçbiriniz bilmezsiniz Görmezsiniz karanlık yanımı Kaç suçtan, cezadan sanık Saklandığımı Çok eski tarihlerden Bütün insanlık günahlarını İşlemişim, hala işliyorum Kopara kopara canımı Geldim defalarca Gittim defala..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım 04:37

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım

benim yanmam uzun sürer onun günahını aldım çektikleri yüzünden cehennemi kapattım yazıklar olsun ki bana aşkın tadını kaçırdım hiç sebepler uğruna onu elden kıskandım tutun benim elimden yanardağlara atın yakın yakın ak..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri 03:37

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller acan dal..

Tülay Özer  İkimiz Bir Fidanız 03:37

Tülay Özer İkimiz Bir Fidanız

Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Sakın bana ümit verme Seveceksen başkasını Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam çok karanlık Benim senden daha fazla Sevecek kimsem yok artık İkimiz bir fidanın Güller açan dalıy..

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan 03:50

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan

Çekilin Başımdan Çok uğraştınız beni kendinize benzetmek için, Güzel sözlerinizin içine zehir kattınız, Dürüstlük diye oyunlar oynadınız hep bana, Aşk adı altında canımı yaktınız, Hangi tutku, hangi sevgi örter ger..

Kara Güneş - Koyma Beni 02:38

Kara Güneş - Koyma Beni

bir garip gezginim dalına kuzgunum ben senin yazgınım aşk yolunda koyma beni kuzgunu sevmezler sevmeyi bilmezler canımı koymazlar kaçalım dağlara şimdi aman aman aman yüreğine kurban gülüşüne hayran azlı yarim koyma be..

İbrahim Tatlıses - Vur Gitsin Beni 2016 03:39

İbrahim Tatlıses - Vur Gitsin Beni 2016

Benden sevgi değil canımı istesen Boynum kıldan ince vur gitsin beni Ömrüm hep kış oldu bahar ne gezer Soldu çiçeklerim kır gitsin beni Soldu çiçeklerim yol gitsin beni Kimler bırakıpta beni terk etmedi ki Sende bir ken..

  • Candy tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Mor ve Ötesi Küçük Sevgilim 04:14

Mor ve Ötesi Küçük Sevgilim

benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın böldün parça parça onlar bilmez onlar bilmez bakarlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın kırdın defalarca onlar bilmez on..

Yalın - Keşke 04:51

Yalın - Keşke

Bırak saygından kuşkum yok Hatrımdan kalıyorsan hiç kalma bırak Sensiz olmaya itirazım var Canımı çok yakacak,izlerin bana yeter Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram b..

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:05

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var 03:56

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var

Haydi çabuk seni beklediğim zaman Her saniye bin asır El ele göz göze dizlerine yattığım Zaman her şey benim Senle benim arama girecek olanın Ölümü yakındır Kendi canın isterse gidersin Ama benim canımı çok acıtır..

Harun Kolçak  İstersen 04:25

Harun Kolçak İstersen

Gecelere sığmaz oldu düşler, nede gündüzlere Doldum taşdım bak şu halime Bir sen varsın ki benden daha içeri Kavuruyor ateş gibi içimi Farketmek zordur beni göstermem kendimi Kalbinden giriveririm içeri Her an hey..

Fatih Kısaparmak  Yazık Olur Ömrüme 05:30

Fatih Kısaparmak Yazık Olur Ömrüme

Güngelirde Benden Bikar mi Bilmem Giderken Sondefa Bakarmi Bilmem Egilmez Boynumu Bükermi Bilmem. Yazık Olur Ömrüme,Yazık Olur Ömrüme Batarmi Bilmem Satarmi Bilmem Bahtimin Günesi Batarmi Bilmem Bualem ikimizi…Yutarmi ..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce