#Allah canımı alsada kurtulsam

Hakki Bulut  İkimiz Bir Fidanız 03:30

Hakki Bulut İkimiz Bir Fidanız

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller..

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:11

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..

Seyfi Doğanay - Sen Geleydin 05:28

Seyfi Doğanay - Sen Geleydin

[Kızı Eda Doğanay] Kaç gün oldu gözüm yolda bekledim ki sen gelesin Yaralıyam yaram derin istedim ki sen gelesin Yaralıyam yaram derin bekledim ki sen gelesin [Seyfi Doğanay] Sen geleydin sen bileydin sen göreydin halım..

Sancak - Bırak 04:16

Sancak - Bırak

Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz & Müzik: #Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Emre Kıral Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Sura İskəndərli - Gelme Artık 03:10

Sura İskəndərli - Gelme Artık

Sura İskəndərli - Gelme Artık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Emr et kendimi yitireğim, Alıp canımı burdan götüreyim. Hadi anlat nasıl ettin? Ben de senin gibi bitireyim. Kaderim kara yazdı yazılarımı, Hayatta sevda gibi ac..

Sancak - Bırak ( Klip ) 04:16

Sancak - Bırak ( Klip )

Sancak - Bırak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne kadar diye sorulur mu? Yanımda değilsin o zaman kim var ..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Emre Kaya - Nefes 03:25

Emre Kaya - Nefes

Söz&Müzik: Emre Kaya Aranje: Alican Ozbuğutu, Özkan Meydan Mix-Masterıng: Dijital Meydan Nefes Şarkı Sözleri Kirletsem mi sindirsem mi? Yoksa elime bir kılıç alıp İkiye bölsem mi ? Canımı acıtana çöksem mi? Şeytan ge..

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp 02:56

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp

Söz & Müzik: Mustafa Sandal Düzenleme: Erhan Bayrak Stüdyo: Bayrak Records Kayıt: Orçun Çatar Editing: Orçun Çatar - Özgür Yurtoğlu Mix: Bülent Aris Mastering : Tarık Ceran Klavyeler: Erhan Bayrak Bağlama: Mustafa İ..

Feride Hilal Akın - Tutku 03:03

Feride Hilal Akın - Tutku

Söz & Müzik: Feride Hilal Akın Düzenleme: Tanerman Mix & Mastering: Christian Auerbacher / 298 Studios Yönetmen: Hasan Kuyucu Tutku şarkı sözleri ile Bakıyorum yine burdasın Lütfen içinde kuşku kalmasın Her şeyini dö..

Tan Taşçı - Eski Sevgilim (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:05

Tan Taşçı - Eski Sevgilim (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Neden yüzüme bakamıyorsun? Yine ne saklıyorsun? İnan bir tek sende gizli kalmayacak İnsaf canımı yakıyorsun Neyine yapıyorsun Durdur intikamım ikimizide yakacak Saygımdan sevgimden biraz değer verdiysen Yaşadıysam bir ..

Seçil Gür feat. Serdar Ortaç - Sebepsiz Çiçek 03:26

Seçil Gür feat. Serdar Ortaç - Sebepsiz Çiçek

Sebepsiz Çiçek şarkı sözleri ile Yok olsun hayatımdan Vurupta kapıyı çıkan Gelmesin aklıma Hergün canımı yakan Unutmasında benden ona kalan Ah bile değil hepsi yalan dolan Gerisi sadece ah falan filan Atmas..

Sura İskenderli - Dinle 02:48

Sura İskenderli - Dinle

'Sura İskenderli - Dinle Şarkı Sözleri; Dilerim aşktan alacağın olsun Yine mi baştan? Bi gözün doysun! Aklın beş karış havada, Sen deniz ben karada, Canımı acıtıyon çekil bi oradan! Ya bi dinle dinle dinle beni Ya bi ..

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım 04:14

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım

AŞIK MAHZUNİ ŞERİF'E SEVGİ VE SAYGI İLE... ÇEŞMİ SİYAHIM İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni..

Demet Evgar - Nanay 04:00

Demet Evgar - Nanay

Nanay şarkı sözleri ile İNSAN İSTEMİYOR KİMSEYİ BAZEN İNSAN ÇEKEMİYOR KİMSEYİ BAZEN EN AZ BİR METREKARE YERİ OLMALI HERKESİN YALNIZLIĞIN DA HAKKINI YEMEYELİM O DA BÜYÜK BİR AŞK ZATEN AMA O DA OLMUYOR AMA BU DA OLMUYO..

Evren Adam - Yanacaksın 02:55

Evren Adam - Yanacaksın

Yanacaksın şarkı sözleri ile Nerdeydi bugüne kadar Hiç çalışmayan o aklın Bak bak bak sen, pişmanmış Hadi bi' uza, boy ver bakalım Olaya senin tarafından da baktım Maalesef ki yine ben haklıydım Belki bir umut, empat..

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 02:54

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

Söz: Mertkan Erkan, Buray Müzik: Buray, Arem Ozguc, Arman Aydin Düzenleme: Arem Ozguc, Arman Aydin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kiral Yönetmen: Omid Saghafi Sanat Direktörü: Tuğçe Akış Işık - Teknik Destek: Ercan Şe..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

Hande Ünsal - Gönder Gelsin 02:47

Hande Ünsal - Gönder Gelsin

Söz - Müzik : Murat Güneş Düzenleme : Serkan Balkan Yönetmen: Ecem Gündoğdu Mix - Mastering : Emre Kiral Gitarlar : Selahattin Güzelel Vokaller : Fatih Ertür , Yücel Girgin , Serkan Balkan Stüdyo : Studio Voice Gönder..

Cem Adrian - Zaman 04:32

Cem Adrian - Zaman

Beni bırak, beni düşünme... Her şey geçer günü gelince... Son yaprağın yere düşünce... Geçecek... Geçecek... Geçecek... Bizi bırak, bizi düşünme... Aşk ölüyor sözler bitince... O bize sırtını dönünce... Bitecek... Bitec..

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video) 03:05

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video)

BEN YOKUM Bulursan kendini yasta Şakın suçu bana atma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Pişmanlıklar asla Fayda etmez unutma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Canımı mı acıtmaya çalışıyosun Ba..

Bi' Tek Ben Anlarım Akustik Zeynep Bastık Köfn 03:25

Bi' Tek Ben Anlarım Akustik Zeynep Bastık Köfn

Bi' Tek Ben Anlarım’ sözleriyle; Teninin üzerinden kayan bi buzdur Uzak bakışlarım Hiç izlememiş olsaydım bu filmi Canımı acıtırdı Ama seni bilmek Seni bilmek Seni bilmek Beynimde bi kurşun Seni bilmek Seni bil..

Pervin Chakar  Ertan Tekin  Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im 04:56

Pervin Chakar Ertan Tekin Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im

Qani Vur Djan Im şarkı sözleri ile Քանի վուր ջան իմ, Յա՜ր, քի ղուրբան իմ. Աբա ի՛նչ անիմ. Արտասունք անիմ, Շատ հոքուց հանիմ, Յա՛ր, ղադեդ տանիմ. Հաքիլ իս ատլաս, Թուրլու զար ու խաս՝ Սալբու դալ բովուն. Զեռիդ ունիս թաս, Լըցն..

1. Fatiha Süresi Türkçe Meali 00:38

1. Fatiha Süresi Türkçe Meali

1. Fatiha Suresi Türkçe Meali hd izle dinle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaradan Rabbini Bil 01:54

Yaradan Rabbini Bil

Kainata Nasıl Bakıyorsun, Kendine Nasıl Bakıyorsun...

  • İSTANBUL tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
27 Dakika Kesintisiz Ninni - Dandini Dandini Dastana ve Fış Fış Kayıkçı 26:56

27 Dakika Kesintisiz Ninni - Dandini Dandini Dastana ve Fış Fış Kayıkç

Ninniler Sizlerle Tatlı Rüyalar Allah Rahatlık Versin..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce