#Allah canımı alsada kurtulsam

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak 00:12

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak

Hepimizin korkulu rüyasıdır misafir çocuğu bilgisayarımıza oyuncaklarımıza yemeğimize hatta sevgilimize bile sulanabilirler Allah bütün evlerden uzak etsin pislikleri buradada ufak bir çocuk gelmiş kardeşimizin evine hıa..

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
O tam bir sabır ve vefa örneği 05:28

O tam bir sabır ve vefa örneği

Afyonkarahisar’da 17 yaşındayken eşinin hastalığını bilmeden evlenen 41 yaşındaki kadın, 22 yıldan bu yana şizofreni hastası kocası ile spastik engelli oğluna ve çene kanseri olan kayınvalidesine bakıyor. Vefakar kadın ö..

Bakan Soylu'dan HDP'li Vekilleri Zora Sokan Çağrı 02:08

Bakan Soylu'dan HDP'li Vekilleri Zora Sokan Çağrı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan PKK’yı terör örgütü olarak nitelendirmeyen HDP’ye sert tepki geldi. Soylu, HDP’li vekillere “Bu PKK’nın Allah belasını versin deyin” çağrısında bulundu...

Şempanze ile Birlikte Çıldıran Adam 00:17

Şempanze ile Birlikte Çıldıran Adam

Şempanze sahibi adam kamera karşısına geçip bağıran şempanzesine eşlik etmiş. Allah akıl fikir versin.....

  • PengoTV tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Sen nasıl babasın! 02:08

Sen nasıl babasın!

TÜRKİYE ZONGULDAK'TA YAŞANAN VAHŞETLE SARSILMIŞTI... BİR BABA 16 YAŞINDAKİ OĞLUNU ENSESİNDEN BIÇAKLAMIŞ, SONRA DA 'ALLAH YOLUNDA KURBAN ETTİM'' DİYEREK SUÇUNU İTİRAF ETMİŞTİ. OLAY YERİNE BU KEZ POLİSLE GİTTİ. HALA YAPTIĞ..

Römorku hurdacıya satmış! 01:41

Römorku hurdacıya satmış!

ALLAH EVLADIN DA HAYIRLISINI VERSİN DER BÜYÜKLER... SIRADAKİ HABER DE ÖYLE DEDİRTEN CİNSTEN... İŞTE OĞLUNUN, BABA YADİGARI RÖMORKU HURDACIYA SATTIĞINI ÖĞRENEN BABANIN HAYAL KIRIKLIĞI.....

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da 01:48

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da

Türkiye’nin Rusya ile birlikte arabuluculuk yapacağı Astana görüşmeleri bugün başlıyor. Suriye hükümeti ve muhalefetinden temsilcilerin bir araya geleceği Kazakistan’ın başkenti Astana’daki toplantılarda öncelikli hedef..

Dilan - Dom Dom Kurşunu - (Official Video) 02:53

Dilan - Dom Dom Kurşunu - (Official Video)

DOM DOM KURŞUNU Kaşların Arasından Domdom Kurşunu Değdi Bir Avcı Vurdu Beni Bin Avcı Beni Yedi Ah Dedim Ağladım Yaremi Bağladım Eğdi Yar Boynun Eğdi Allah Kerimsin Dedi Hançer Yarası Değil Domdom Kurşunu Değdi Gel Gel..

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Mt - Gesi Bağları Trap 04:40

Mt - Gesi Bağları Trap

(Of) Gesi Bağları'nda dolanıyorum Yitirdiğim yarimi aman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallerimi söyleyim Halimden bilmiyor ben o yari neyleyim (Of) Gesi Bağları'ndan gelsin geçilsin Kurulsun..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Sanki kazayı geçiren o değildi! 01:29

Sanki kazayı geçiren o değildi!

MOTOSİKLETİNE ARAÇ ÇARPTI, AYAĞI KIRILDI AMA ÖYLESİNE SOĞUKKANLIYDI Kİ, DİĞER SÜRÜCÜYE ALLAH BAŞKA KAZA VERMESİN DEDİ... ONA ÇARPAN SÜRÜCÜYÜ BİLE O SAKİNLEŞTİRDİ.....

Deprem Tetiklenir mi? Doğal Afetlerden Almamız Gereken İlahi Mesajlar 2:00:24

Deprem Tetiklenir mi? Doğal Afetlerden Almamız Gereken İlahi Mesajlar

Deprem nedir? Yaşananlar sadece kader mi? Depremde hangi saatler önemlidir? Nasıl yardım edilmeli? Küllerinden doğmayı biliriz Allah kuluna gazap gönderir mi? Çocukların özel koruması mı var? Bu kadar keskin sınırlar k..

  • STUDIO AS tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

BÜYÜK PLANI ANLATTI! Altını Fiziki Elinizde Tutun Yeni Bir Göç Dalgası Geliyor Yerinizi Terk Etmeyin 41:43

BÜYÜK PLANI ANLATTI! Altını Fiziki Elinizde Tutun Yeni Bir Göç Dalgası

02:53 Karşı Karşıya Olduğumuz Tehditler! 06:06 İklim Tezgahına Karşı Ne Yapmalıyız? 09:59 Roma İşgali Asıl Plan! 13:04 Türkiye Roma İşgaliyle Karşı Karşıya mı? 28:16 Ülkelerde Yaptıkları Deneyler! 33:28 Allah'a Açılmış B..

  • STUDIO AS tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Ali Kınık - Koca Reis 05:10

Ali Kınık - Koca Reis

Hani derdik; hayat yalan Ölüm bize oyuncaktı Dünyada tek kalsak bile Asla yılmak olmayacaktı Biz ne günler gördük Reis Ne kavgalar verdik Reis Gelen vurdu yıkılmadık Bu da geçer hey koca Reis Şehitleri düşün Re..

Suavi - Çökertme (Bitez Yalısı) 05:24

Suavi - Çökertme (Bitez Yalısı)

Çökertme'den Çıktım Halil'im Muğla/Bodrum-Rüştü Gür-Muzaffer Sarısözen Çökertme'den Çıktım (Da Halil'im Aman) Başım Selâmet, Bitez De Yalısına Varmadan (Halil'im Aman) Koptu Kıyamet. Arkadaşım İbram Çavuş Al..

  • PengoTV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

gülseven medar - çarşambayı sel aldı 04:58

gülseven medar - çarşambayı sel aldı

Çarşambayı Sel Aldı Samsun/Çarşamba-Yöre Ekibi-Nejat Buhara Çarşamba’yı Sel Aldı, Bir Yar Sevdim El Aldı (Aman Aman) Keşke Sevmez Olaydım, Elim Koynumda Kaldı (Aman Aman) Oy Ne İmiş Ne İmiş (Aman Aman) K..

  • PengoTV tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Taylan Özgür Ölmez - Dostum Dostum 05:24

Taylan Özgür Ölmez - Dostum Dostum

Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme (Oy) Gayet Şirin Geldi Dillerin Dostum (Oy) Varıp Yad Ellere Meyil Verirsen (Oy) Gış Ola Bağlana Yolların Dostum (Oy) Dostum Dostum Dostum Gelsene Canım (Oy) İlahi Olmaya Yardan Ayıran..

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Biber Görünümlü Limon 01:45

Biber Görünümlü Limon

Mersin'in Silifke ilçesinde limon ağacında bulunan “biber görünümlü limon” görenleri hayrete düşürdü. Silifke’de yaşayan ve çiftçilik yapan Erhan Nizamoğlu, limon bahçesinde limon toplarken ağaçtaki limonların yanında b..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..