#Allah cc

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi 02:02

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi

Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'te barındıkları Kutupalong Kampı'nı ziyaret ederek yardım dağıttı. Erdoğan, İnsan olarak etkilenmemek mümkün değil. Allah yardımcıları olsun. İnşall..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Bahçeli, Elbette Hükumetimizin Yanındayız 02:03

Bahçeli, Elbette Hükumetimizin Yanındayız

Isparta'da açılış töreninde konuşan Bahçeli, Biz dedikoduya, itham ve iftiralara pabuç bırakacak aciz, pısırık ve korkak bir hareket değiliz. Aksini düşünenleri ise Allah'ın izniyle alnını karışlar, heveslerini kursakla..

El Hamra’da 5 Asır Sonra İlk Kez Ezan Okundu 01:21

El Hamra’da 5 Asır Sonra İlk Kez Ezan Okundu

Endülüslü Müslümanlar tarafından İspanya'nın Granada kentinde yapılan El Hamra Sarayı'nın duvarları 5 asır sonra ilk kez ezan ile yankılandı. Duvarlarının Kur'an'dan ayetlerle ve Müslüman şairlerin şiirleriyle kaplı oldu..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Tavus Kuşunun Muhteşem Anları 00:58

Tavus Kuşunun Muhteşem Anları

Allah'ın mucizesi Tavus kuşunun muhteşem görüntüsünü seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçekçi Kaza Sahnesi 01:01

Gerçekçi Kaza Sahnesi

Bir oto tamircisiyle çadır tiyatrolarında şarkıcılık yapan morfinman bir kızın aşk öyküsünü anlatan Allah Bana Acısın filmden bir kaza sahnesini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi İstanbul Sancaktepe'de Hacı Fatma Fitnat Hanım Camii'nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını burada kıldı. Cumhu..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var 20:15

Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var

Ben Mehmet yıldız. Yıllardır hayalini kurduğumuz HAYALHANEM 4 katlı gençlik merkezimizin inşaatında sizleri gezdirmek istedik. Allah'ı anlatmak, islamı tebliğ etmek, müslümanlara irşad etmek için başladığımız inşaatımızı..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabe İmamı Sudeysi; Hamdolsun ABD İle Birlikte Liderlik Ediyoruz 00:36

Kabe İmamı Sudeysi; Hamdolsun ABD İle Birlikte Liderlik Ediyoruz

1984 yılından bu yana Kabe'de imamlık yapan Sudeysi, ABD'de katıldığı bir konferans sonrası sarf ettiği sözlerle İslam dünyasının tepkisine yol açtı. Sudeysi, Allah'a şükür bugün ABD ve Suudi Arabistan dünyaya birlikte ..

Berberde Ağdaya Aşırı Tepki Veren Abimiz 01:12

Berberde Ağdaya Aşırı Tepki Veren Abimiz

Güzel olmak için her şeye katlanılır abicim. Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık ) 03:01

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık )

Gel Artık Ne aklım kaldı benim, ne dinim, Ne kararım kaldı benim, ne sabrım, Gel ne olur, gel artık. Ne gönlümün derdini sor bana, Ne sararan yüzümü sor bana, Ne içimin ateşini sor bana, Gel gözünle gör, gel artık..

Edip Akbayram  Aldırma Gönül 04:50

Edip Akbayram Aldırma Gönül

Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gönül aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldırma Kurşun ata ata biter Yollar gide gi..

Ebru Gündeş - Sen Allahın Bir Lütfusun 04:42

Ebru Gündeş - Sen Allahın Bir Lütfusun

Sen Allah'ın bir lütfusun Gözlerimin nurusun Seni gören şifa bulur Gel de gönlüm şifa bulsun Seni seven aşkı bulur Gel de gönlüm aşka doysun Biliyorum yüreğin beni ister O zaman bu biçare niye bekler (Geliver de..

Harun Kolçak  Vermem 03:31

Harun Kolçak Vermem

Sevdirdin kendini bana hiç sorma Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım Seni hiç kimseler alamaz unutma Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım Bana göre sen benim olmalısın İçime nefes gibi dolmalısın Kaderime yön ver..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayacak 01:17

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine B

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçlardan elde edilecek bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını duyurdu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta meydana g..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Gönül Akkor  Bana Neler Vadettin 04:17

Gönül Akkor Bana Neler Vadettin

Perişan etdin beni yaktın bu genç Yaşımda mahşerde olsa bile iki elim Yakanda bana neler vaat etdin Herşeyimi kaybetdim adım kötüye Çıktı utan etdiklerinden nerden çıktın Karşıma nasıl inandım sana allah şaşırtsın Sen..

Ver Elini Aşk - Ayperiden Kızlara Altın Öğüt! 02:20

Ver Elini Aşk - Ayperiden Kızlara Altın Öğüt!

Ayperi, Kaan ile yaptığı anlaşmaların imam nikahına kadar gelmesinden dolayı çok öfkelidir! Ablası Kiraz, taze görümcesi Lalin ve bebek Sue'yu karşısına alır ve onlara öğüt verir. Erkeklere güvenmemeleri konusunda sert s..

  • ANKA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti 01:30

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karlov, Ankara’da katıldığı bir fotoğraf sergisinde konuşurken silahlı saldırıya uğradı. Kameralara yansıyan olay anında, tak..

Güçlü Soydemir  Yeminim Var 04:57

Güçlü Soydemir Yeminim Var

Hasretin tutuşup yanar bedende Yanımdan bir adım öte gidende Gülden de güzelsin menekşeden de Senden başka bir çiçeğim yok benim Yeminim var Allah canımı alsa Seviyorum seni herşeyden fazla İki değil inan dört gö..

Müezzinlik Yapan Bebek 00:28

Müezzinlik Yapan Bebek

Allah Kabul Etsin..

  • JET TV tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..