#Allahümme salli ala seyyidina mustafa ala habibike nebiyyike mustafa

Takım Arkadaşlarını Kenarda Çıldırttı Duymuyorsun 80. Bölüm Survior 2018 03:57

Takım Arkadaşlarını Kenarda Çıldırttı Duymuyorsun 80. Bölüm Survior 20

Türkiye ödülü oyununun ikinci raundunda Anıl ile karşı karşıya gelen Mustafa Kemal'i atışlar sırasında uyaran takım arkadaşları, Mustafa Kemal'e tepki gösterdi...

  • BETA tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinem Gedik ile İntizar'ın mahrem görüntülerini internete sızdırdığı iddia edildi... 02:31

Sinem Gedik ile İntizar'ın mahrem görüntülerini internete sızdırdığı i

Magazin dünyası Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in İntizar'la aşk yaşadığı iddiası ile sarsıldı. Oğlunun velayetini almak isteyen Mustafa Ceceli'nin, eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar'ın mahrem görüntüleri..

Söz | 5.Bölüm 2:10:42

Söz | 5.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk d..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 473 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 6.Bölüm 2:24:39

Söz | 6.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' YAYIN GÜNÜ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 178 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 8.Bölüm 2:10:54

Söz | 8.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video) 02:53

Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcı: Hayrettin Güneş Söz - Müzik: Mustafa Arapoğlu Aranjör: Mustafa Arapoğlu, Mili B Tonemaster: Engin Ersoy Mix - Mastering: Engin Ersoy Süpervizör: İlhan Özer Keman: İstanbul Strings Guitar:..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 9 ay önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek 04:53

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek

Yeşil başlı gövel ördek Uçar gider göle karşı Eğricesin tel tel etmiş Döker gider yâre karşı Telli turnam sökün gelir İnci mercan yükün gelir Elvan elvan kokun gelir Yâr oturmuş yele karşı Şahinim var bazlarım var Tel ..

Türkçe'nin En Uzun Tekerlemesi  Zeki Müren 02:18

Türkçe'nin En Uzun Tekerlemesi Zeki Müren

şinik: ölçek kekere mekere: kuş yemi, bitki tohumu boz ala boz başlık:tarlayı darmadağını eden porsuk Türkçe'nin En Uzun Tekerlemesi, Zeki Müren'den TRT'nin siyah beyaz günlerinden ilginç bir hatıra..

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi 04:35

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi

Kivili İrmik kreması için: 2 su bardağı süt yarım su bardağı irmik yarım su bardağından biraz fazla tozşeker 3-4 adet olgunlaşmış tatlı kivi (hafif ekşimsi bir krema oluyor, seviyorsanız ne ala ama isterseniz bu adımı ge..

Şule Karaok Parfüm Koleksiyonum ve Üç Büyük Sürpriz 14:12

Şule Karaok Parfüm Koleksiyonum ve Üç Büyük Sürpriz

Merhabalar ???? Parfüm koleksiyonumu, en sevdiğim parfümleri bendeki karakteristik özellikleri ve notalarıyla anlattıktan sonra sizi sürprizsiz bırakmak istemedim ???? Aranızdan üç kişiye YSL, Chloe ve Estee Lauder parfü..

Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla  ( Şaha Giderim ...) 07:09

Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla ( Şaha Giderim ...)

Şaha Giderim Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu ..

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost 07:07

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost

Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu halkın diline hey ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Seksendört - Şimdi Hayat 04:25

Seksendört - Şimdi Hayat

Bir kadeh sessizlik doldurdum Daldım gittim semaya Güz geçti bahar geçti derken Bir gün daha görsek ne ala Dünya derdi sarmış dört yanımı Yaşamayı öğrenemedim hala Şimdi hayat ister çiçeklerle gelsin İsterse vursun geçs..

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD 04:39

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD

İçimde bir sıkıntı var Akşam çöktü ondan mı Seni görmeseydim yoklar mıydı bilmem Bu hasret ağrısı Davetsiz bu hayatın mutlaktır oyunları Kaybettik mi yoksa kazandık mı Ben sustum cevabını Seni görmeseydim yoklar mıydı bi..

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Mia. - P.O.W.A 03:49

Mia. - P.O.W.A

Don't you wanna Tell me if you're gonna Put down your armour Promise no more drama Throw up my hands I say I'm not Dalai Lama Throw up my hands say I'm not Obama I'm not Osama Monsanto farmer I don't drink no soda I be..

Murat Başaran - Ya Ya Ya 03:25

Murat Başaran - Ya Ya Ya

Ah Sende Al Gibi Bal Gibi Nar Gibi Yanaklar Ah Sende Öp Beni Der Gibi Pembe Dudaklar Ah Sende Dokunmaya Kıyılmaz O ipek Saçlar Bu Saatten Sonra Ben Sensiz Yaşayamam Ki Bana Haberler Geldi Çok Özlemişsin Ya Ya Ya Beni Böy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Ahmet Aslan & Levent Güneş & Ali Ekber Kayış - Şu Yalan Dünyaya [EDHO Dizi Müziği ©Kalan Müzik] 04:07

Ahmet Aslan & Levent Güneş & Ali Ekber Kayış - Şu Yalan Dünyaya [EDHO

Şu yalan dünyaya geldim geleli Tas tas içtim ağuları sağ iken Zalim felek vermez benim muradım Viran oldum mor sümbüllü bağ iken Aradılar bir tenhada buldular Yaslandılar şıvgalarım kırdılar Yaz bahar ayında bir od verd..

Burak Tönget - Güneşi Yak 03:22

Burak Tönget - Güneşi Yak

Güneşi Yak şarkı sözleri ile Güneşi Yak Güneşi Yak Üşürüm Ay Üşürüm Ay Yıldızım Kay Yıldızım Kay Kurşunum Yay Kurşunum Yay Atarım okumu basarım üç metre derinlikteki kara botumu Yara tohumu sara olunur kana bürünür so..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ulu Önder Atatürk'ün Sesinden Cumhuriyet 01:47

Ulu Önder Atatürk'ün Sesinden Cumhuriyet

Ulu Önder Atatürk'ün Sesinden Cumhuriyet Mustafa Kemal Atatürk'ün 1936 yılında Meclis açılış konuşması görüntüleri...