#Alman polislerce

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı 03:26

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı

Terör örgütü PKK yandaşları Almanya'nın başkenti Berlin'de bir protesto gerçekleştirdi. O protestoyu görüntülemek isteyen Alman gazeteci Martin Lejeune saldırıya uğradı. Alman polisi ise, kendi vatandaşını korumak yerine..

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor 01:33

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor

Türkiye'de hapsedilen Alman gazeteci Deniz Yücel ve Almanya'da iptal edilen Türk bakanların toplantılarının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı Nazi benzetmesi ile birlikte doruğa çıkan Alman-Türk ilişkilerindeki ..

Beştepe’den Almanya’ya Sert Tepki 01:16

Beştepe’den Almanya’ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, G-20 liderler zirvesi öncesi Alman siyasetçilerin yaptıkları açıklamaların kabul edilemez olduğunu kaydetti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, G-20 liderler zirvesin öncesi b..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Ümraniye’de sosyal mesafesiz maskesiz düğün korkuttu 01:11

Ümraniye’de sosyal mesafesiz maskesiz düğün korkuttu

Ümraniye’de düğün için bir araya gelen vatandaşlar, yine sosyal mesafeyi ve maskeyi unuttu. Salgına karşı önlemleri hiçe sayan vatandaşlar hep birlikte oyun oynadı. Vatandaşlar, bölgeye gelen polislerce uyarıldı...

Flakka Uyuşturucusunu Kullananların Son Halleri(Zombi) 01:00

Flakka Uyuşturucusunu Kullananların Son Halleri(Zombi)

SON DERECE RAHATSIZ EDİCİ GÖRÜNTÜ İÇERİR LÜTFEN BUNA GÖRE İZLEYİNİZ!!!Dünyada yayılan ve flakka denilen sentetik bir uyuşturucu , İnsanları zombiye çeviriyor.Türkiye'de yeni yeni yayılmaya başladı .Bu uyşturucu banyo tuz..

  • JET TV tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Bakanı Çelik: Halep’te Dünyanın Gözü Önünde Bir Soykırım Gerçekleştiriliyor 02:06

AB Bakanı Çelik: Halep’te Dünyanın Gözü Önünde Bir Soykırım Gerçekleşt

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Almanya’nın başkenti Berlin’deki temasları kapsamında Türk ve Alman medya temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda bir konuştu...

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü - 03:50

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü -

Alman dergi Der Spiegel'in FETÖ'nün ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığı yazı ele alındı. Türkiye'deki faaliyet alanı zayıflayan örgütün yurtdışındaki oldukça aktif olduğu sadece Almanya'da 150 dershane, 30 okul, gazete..

Mesut Özil Ve Amine Gülşe Aşkı Yeniden Alevlendi!! 03:30

Mesut Özil Ve Amine Gülşe Aşkı Yeniden Alevlendi!!

Arsenalde top koşturan dünyaca ünlü futbolcumuz,beraber oldukları Alman şarkıcıyla yollarını ayırdıktan sonra daha önce bir dargın bir barışık aşk yaşayan Türkiye güzelimiz Amine Gülse ile yeniden aşk yaşamaya başladı..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Volkswagen ABD'de Suçlamaları Kabul Etti 00:42

Volkswagen ABD'de Suçlamaları Kabul Etti

Avrupa'nın en büyük otomobil üreticisi Volkswagen, Amerika Birleşik Devletleri'nde emisyon ölçümlerini yanılttığı iddiasıyla hakkında görülen davada tüm suçlamaları kabul etti. Detroit şehrinde görülen davada Volkswagen..

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Andrea Trinchieri'nin Atatürk ve Obradovic'le İlgili Övgü Dolu Sözleri 07:19

Andrea Trinchieri'nin Atatürk ve Obradovic'le İlgili Övgü Dolu Sözleri

Alman Brose Baskets takımının İtalyan çalıştırıcısı Andrea Trinchieri, Atatürk hakkındaki düşüncelerini açıkladı. Atatürk'ü 40 yıldır tanıdığını söyleyen Andrea Trinchieri'nin o sözleri.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, 02:10

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, "Türkiye İdam Kararını Geti

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Türkiye İdam Kararını Getirirse Avrupa Birliği İle Müzakere Süreci Biter Dedi. AB Başkanı Schulz'dan Türkiye'ye: İdam Gelirse Müzakereler Biter 13 Kasım 2016 Pazar 10:54 Avr..

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! 01:24

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı!

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! Terör örgütü FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suçundan hakkında gözaltı kararı bulunan ve Almanya'ya kaçan Can Dündar Alman televizyonu ZDF'de bir programa katıldı. Can Dündar ..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Skandal Sözler 00:58

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Skandal Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu, Alman Focus dergisine skandal ifadeler içeren bir mülakat verdi. Kılıçdaroğlu verdiği mülakatta, ...

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilmemeli 01:07

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilm

Almanya’da 53. Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen terörizme karşı mücadelenin İslamiyete karşı bir mücadele gibi gösterilmemesi gerektiğini söyledi. ABD Savunma Bakanı Jame..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Almanya Bu Türk'ü Konuşuyor 03:18

Almanya Bu Türk'ü Konuşuyor

Alman devlet televizyonu olan ARD'de yayınlanan bir tartışma programına konuk olarak katılan Tuğrul Selmanoğlu programda yer alan diğer 5 Alman katılımcının söylediklerine tek tek cevap vererek gündeme oturdu...