#Alman sevgilisinden ayrıldı

Beklenen Teklif Geldi Bengü Muradına Erdi 01:36

Beklenen Teklif Geldi Bengü Muradına Erdi

Ünlü şarkıcı Bengü uzun zamandır aşk yaşadığı Selim Selimoğlu’nun doğum gününü, arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Parti çıkışı objektiflere yansıyan çiftin evlilik hazırlığında olduğu öğrenildi. Uzun zamandır Selim Selimo..

  • BETA tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle 2:06:38

Sessiz Kahraman Türkçe Dublaj İzle

Amerikan yapımı Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim türünde olan mute yani sessiz kahraman olarak türkçeye çevrilen filmde yaklaşık 2050'li yıllarda geçmektedir. Genel olarak almanya'da geçen olaylar zincirlemesinde içkili bir m..

Hadi İnşallah Full Hd İzle 1:31:26

Hadi İnşallah Full Hd İzle

Konusu : PuCCa, hayatının 4 senesini Ankara'da geçirir ama o koca sene boyunca beraber olduğu sevgilisinden de ayrılırak, İzmir'e ailesinin yanına döner. Zor bir ayrılık süreciyle karşı karşıyadır, mutsuzluktan eve kapa..

Tamam Mıyız -  Temmuz'a Kötülük Yapacak 06:01

Tamam Mıyız - Temmuz'a Kötülük Yapacak

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Ayrılık acısına deva şarkılar! 02:45

Ayrılık acısına deva şarkılar!

POPÜLER BİLİM KİTAPLARIYLA TANINAN TARİHÇİ YAZAR HARARİ, SEVGİLİSİNDEN AYRILIP YAS TUTANLAR İÇİN İLAÇ GİBİ 5 TÜRKÇE ŞARKI ÖNERDİ... BAKIN O ŞARKILAR NELER.....

Tamam Mıyız -  Kurtar Beni Beni Özgür Bırak 10:20

Tamam Mıyız - Kurtar Beni Beni Özgür Bırak

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Tamam Mıyız -  İnsan Eti Ağırdır 08:58

Tamam Mıyız - İnsan Eti Ağırdır

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Tamam Mıyız - İhsan'ın Temmuz'a Taşınması 10:02

Tamam Mıyız - İhsan'ın Temmuz'a Taşınması

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün 12:16

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u ba..

Tamam Mıyız -  Ben Dünyanın Kralıyım 05:56

Tamam Mıyız - Ben Dünyanın Kralıyım

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Milli boksör Ali Eren Bir Rakibine Daha Havlu Attırdı 01:05

Milli boksör Ali Eren Bir Rakibine Daha Havlu Attırdı

Milli boksör Ali Eren Bir Rakibine Daha Havlu Attırdı Olimpiyat boksörümüz Ali Eren Demirezen, Hamburg'da çıktığı maçta İsveçli rakibini omzundan sakatladı. İsveçli ağır siklet Alexander Todorovic karşısında muhteşem b..

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti 03:17

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti Mustafa Kemal Atatürk tam 78 yıl önce bugünaramızdan ayrıldı.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolay..

Highlights_ Baskonia Vitoria Gasteiz-Fenerbahce Istanbul 02:02

Highlights_ Baskonia Vitoria Gasteiz-Fenerbahce Istanbul

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines Euroleague 6.Hafta maçında İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria Gasteiz’e konuk oldu. Takımımız, Fernando Buesa Arena’da oynanan mücadeleden 86-52 mağlup ayrıldı...

Real madrid 2-2 Borussia Dortmund - Maç Özeti izle 04:14

Real madrid 2-2 Borussia Dortmund - Maç Özeti izle

Şampiyonlar Ligi'nde ilk tur gruplarında 6. ve son maçlar bu gece oynandı ve üst tura çıkan takımlar belli oldu. Gecenin en önemli maçında F Grubunda Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında 2-0 öne geçmesine karşın üs..

Bulgaristan'da gaz taşıyan yük treninde patlama 01:16

Bulgaristan'da gaz taşıyan yük treninde patlama

Bulgaristan'da gaz taşıyan bir yük treninde meydana gelen patlamada, en az 5 kişi öldü, 25 kişi yaralandı. Kazaya, gaz taşıyan yük treninin son iki vagonunun yüksek gerilim hattına değmesinin yol açtığı tahmin ediliyor..

Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran Soru! 03:44

Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran Soru!

ATV'de Selçuk Yöntem'in sunumuyla ekranlara gelen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması yine ilginç bir soruyla gündeme geldi. 60 bin TL değerindeki ABD başkanlarının besledikleri resmi hayvanları arasında hangisi yoktur..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.486 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşaatlarda Kullanılan Beton Demirinin Kırılma Anı 05:11

İnşaatlarda Kullanılan Beton Demirinin Kırılma Anı

İnsan gücüyle kırmanın neredeyse imkansız olduğu inşaat demiri Gavin Free ve Daniel Gruchy'nin deneyinde ortadan ikiye ayrıldı. Ağır çekimde kaydedilen o anlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Dünyanın En Kısa Maç Sonu Basın Açıklaması 00:23

Dünyanın En Kısa Maç Sonu Basın Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Osmanlıspor, son dakikalarda yedikleri 2 golle mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında maç hakkında değerlendirme yapması ..

  • Ömer tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret 01:33

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret

Sabah saatlerinde sürpriz bir program ile Bodrum’a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bir savaş gemisine binip peşindeki iki hücum botu ile yaklaşık 21 yıl önce krize neden olan Kardak Adası’nda incelemeler..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente 00:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut ..

Leicester City 3-1 Liverpool (Maç Özeti - 27 Şubat 2017) 04:53

Leicester City 3-1 Liverpool (Maç Özeti - 27 Şubat 2017)

Ranieri'siz Leicester, Liverpool'a patladı! Premier Lig'in 26. haftasında hafta içinde Claudio Ranieri ile yollarını ayıran Leicester City evinde Liverpool'u 3-1 mağlup etti. Ev sahibi, 28'te Vardy ve 39. dakikada Drinkw..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bercelona - Celta Vigo 5-0(04.03.2017) Maç Özeti HD 06:44

Bercelona - Celta Vigo 5-0(04.03.2017) Maç Özeti HD

Barcelona Yine Boş Geçmedi Celta Vigo'yu Kendi Evinden Agırlayan Katalan Ekipi 5-0 Net Bir Skorla Sahadan Ayrıldı.........

Giresunspor 0-0 Eskişehirspor Maç Özeti  12.03.2017   Hd İzle 03:15

Giresunspor 0-0 Eskişehirspor Maç Özeti 12.03.2017 Hd İzle

1. Lig 24. Hafta Maçında Giresunspor Eskişehirspor Konuk Etti. Giresunspor ve Eskişehirspor 0-0 Sonuç ile Sahadan Ayrıldı. İşte Giresunspor Eskişehirspor Maçının Geniş Özeti..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu 01:04

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, aramaların sürdüğü Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı taraf..

  • Haberler tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anderlecht 1 – 0 APOEL Nicosia Maç Özeti Hd İzle 03:35

Anderlecht 1 – 0 APOEL Nicosia Maç Özeti Hd İzle

UEFA Avrupa Ligi 3.Turunda karşılaşan APOEL Nicosia – Anderlecht maçında; Ev sahibi APOEL Nicosia konuk ettiği Anderlecht karşısında ilk yarısını 0-1 geride kapatan ekip maçın ikinci yarısında da gol bulamayınca kendi ev..

01:30

"Hollanda Seçimleri Popülizm Dalgasına 'hayır' dedi"

Hollanda'da yapılan seçimleri iktidardaki Başbakan Mark Rutte'nin kazanması AB yanlısı kesimleri rahatlattı. Kamuoyu anketlerinde İslam karşıtı partinin gerisinde görünen Rutte'nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Parti..