#Almanya sokakta işeyen insanlar

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca 00:45

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca

Borsadan nasıl para kazandığını anlatan yaşlı adam ardından da borsa varken hala fakir kalan insanlara aptal diyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İnekle Beraber Arabaya Binen İnsanlar 01:04

İnekle Beraber Arabaya Binen İnsanlar

Çin'de yeni aldıkları ineği taşımak için nakliye parası vermek istemeyen aile, ineği bir şekilde arabaya sığdırmış ve beraber seyahat etmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Barcelonalı Palyaço Karcocha 54:09

Barcelonalı Palyaço Karcocha

Olası bir ortamda olumlu bir atmosfer yaratan özel insanlar var. Karcocha bu özel insanlardan biridir. Sokaktaki insanlara karşı gülümseme yeteneğine sahip harika sanatçılardan biridir. Bu eğlenceli videoda Karcocha'nın ..

  • JET TV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sia - Ft. Rihanna - Say Yes 04:00

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes

Sia - Beautiful People Say - Çeviri Puanlama: (1 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) Hands out stretch, what you got Eller uzansın, neyin var Give me your best and I won't turn you down En iyisini ver v..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması 02:21

Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması

Dışişleri Bakanlığı tarafından Almanya'ya verilen Adil Öksüz notasına dair açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Almanya'da kendisine bu konu sorulan bir yetkili bunu yalanlamadı da,..

Erdoğan  Merkel'in Partisine Oy Vermeyin 01:11

Erdoğan Merkel'in Partisine Oy Vermeyin

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt  Müdahaleye Müsamaha Yok 01:08

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt Müdahaleye Müsamaha Yok

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici 01:16

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici

Alman Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel serbest bırakıldı. 14 Şubat 2017'den beri cezaevinde bulunan Yücel hakkında konuşan Almanya Şansölyesi Angela Merkel, kararın sevindirici olduğunu belirtti. Die Wel..

Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Alman Siyasetçilerin Yaptırım Tehdidini Takan Yok! 02:09

Alman Siyasetçilerin Yaptırım Tehdidini Takan Yok!

Rüzgar enerjisinde dev adım Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın düzenlediği rüzgar enerjisi ihalesine 4'ü Alman 8 firma teklif verdi. Bin megavatlık Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ihalesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntizar 1973 Türk Filmi İzle 1:31:45

İntizar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Matbaa işçisi bir kızla bir şoförün fakirlik yüzünden altüst olan hayatları anlatılır. Neşe, bir matbaada çalışan fakir bir kızdır. Bir nakliye firmasında şoförlük yapan Kemal, Neşe ile evlilik hayalleri kurmakt..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

Konuşan Ayı - Yeni Çocuk Şarkısı 01:37

Konuşan Ayı - Yeni Çocuk Şarkısı

Dün sokakta dolaşırken, kocaman bir ayı gördüm! İngilizce izci şarkısı I Met A Bear'e Türkçe sözler yazdık ve güzel bir animasyon hazırladık. Konuşan Ayı Şarkı Sözleri Dün sokakta dolaşırken Kocaman bir ayı gördüm Ayı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY 01:12

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY Emniyet, sokakta yaşayan inşaat işçisine kesilen 3 bin 150 lira ceza nedeniyle özür diledi Antalya'da kalacak yeri olmadığı için sokağa çıkm..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce