#Almanya usulü ağaç kesme

Nasırları Jilet ile Kesen Adam 00:59

Nasırları Jilet ile Kesen Adam

Nasırlardan kurtulmanın yolları..

  • JET TV tarafından
  • 1.644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti  İlk Plan 01:01

Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti İlk Plan

Fenerbahçe'nin derbi planı ve onbiri şekillenmeye başladı. Sarı lacivertliler, ezeli rakiplerinin önce pas trafiğini kesme sonra vurmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde uyguladı..

İskambil Kağıdı İle Salatalık Kesen Kız 00:14

İskambil Kağıdı İle Salatalık Kesen Kız

Görüntüde iskambil kağıdı ile salatalığı ortadan ikiye ayran kızı izlicez herkes şimdi oturduğu yerden bende yaparım bunda ne var ki demelere başlamıştır..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyoncu Dayının Umarsızca Saçlarını Kesmesi 00:26

Kamyoncu Dayının Umarsızca Saçlarını Kesmesi

Bu nasıl bir dayıdır ya kimseyi aldırmadan eline makası alıp sacını kesmeye başlıyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hammerwatch Fragman 01:37

Hammerwatch Fragman

Yalnız veya co-op oynayabileceğiniz güzel bir fantastik piksel sanat ortamında tasarlanmış kesme ve eğik çizgi macerası. Kale Hammerwatch'ın altından üstüne ve Güneş'in Tapınağı Genişletme Tapınağı'ndaki çölün etrafında ..

  • BETA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hammerwatch Tanıtım Videosu 01:34

Hammerwatch Tanıtım Videosu

Artık PlayStation4 üzerinde Hammerwatch oynayabilirsiniz! Yalnız veya co-op oynayabileceğiniz güzel bir fantastik piksel sanat ortamında tasarlanmış kesme ve eğik çizgi macerası. Kale Hammerwatch'ın altından üstüne ve Gü..

  • BETA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makas Yerine Balta Kullanan İlginç Kuaför Daniil Istomin 01:20

Makas Yerine Balta Kullanan İlginç Kuaför Daniil Istomin

Saç kesmek için sıra dışı bir yöntem seçen Rus kuaför Daniil Istomin müşterilerinin saçlarını balta ile kesiyor. Başlarda reklam için seçilen kesme yönteminde modeller kullanılırken artık çılgın insanlar Daniil Istomin'i..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meze Sofrası ve Temel Mezeler  Köz Patlıcan Ezme 08:18

Meze Sofrası ve Temel Mezeler Köz Patlıcan Ezme

4 adet kemer patlıcan 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4 adet patlıcanı, patlamadan, rahatça pişebilmeleri için bıçağın ucuyla ufak ufak delin ve ocağın üzerine bir tel koyarak közleyin. Ardından bir kâseye alı..

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4 02:47

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4

Slayaway Camp: Butcher's Cut is a killer puzzle game where you control Skullface, a psychotic slasher hell-bent on revenge. Slide this adorably demented murderer around hundreds of isometric puzzle levels to squash, flay..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadrazam Lokumu 02:18

Sadrazam Lokumu

Sadrazam Lokumu Tarifi İçin Malzemeler 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 su bardağından 2 kaşık kadar fazla un Krema için: 2.5 su bardağı süt 1 paket vanilya 4 kaşık un yarım su bardağı şeker Hindi..

7 Dakikada 27 Bisiklet Çaldılar 03:14

7 Dakikada 27 Bisiklet Çaldılar

Kadıköy'de kapıyı kırarak girdikleri dükkandan 27 bisikleti 7 dakikada çalan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Alınan bilgiye göre, Kızıltoprak Caddesi'ndeki bir bisiklet dükkanına kamyonetle gelen maskel..

Duygu Baş İnal Saçlarımı Kesiyorum Evde Kahkül Kesimi 11:39

Duygu Baş İnal Saçlarımı Kesiyorum Evde Kahkül Kesimi

Herkese Merhaba ! Kanalıma Hoşgeldiniz :) Bu videoda sizlerle,saçlarımı evde kahkül kesme maceramı paylaştım,umarım keyifle izlersiniz :) Beğenirseniz eğer,beğen butonuna tıklamayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın :)..

Selma Çiçekdal Yüz Tüylerimi Traş Ediyorum 07:43

Selma Çiçekdal Yüz Tüylerimi Traş Ediyorum

Videomda gördüklerinizin aynılarını tıpatıp edinmek zorunda değilsiniz, Gratis ve Watsons’larda satılmıyor ama Rossman’larda oluyordu bir ara , hem beyaz gri renklerde pilli olan hem de Kaş Şekillendirici adı altında ust..

Güzeliz Biz Saçımı Neden Yaktım 04:33

Güzeliz Biz Saçımı Neden Yaktım

Çılgın bir teknik! Saç kırıklarını anında yok eden oldukça başarılı ama bir o kadar da tehlikeli! Mum ile saç kesme tekniğini gerçekleştirdiğim bu videomu umarım severek izlersiniz. :)..

10 Dakikada Çilekli Parfe Tarifi 02:40

10 Dakikada Çilekli Parfe Tarifi

Malzemeler 2 paket (400ml) sıvı krema 5 yemek kaşığı pudra şekeri 300 g taze veya dondurulmuş çilek 200 g petibör bisküvi 1 avuç kırılmış fındık 1 avuç damla çikolata Süslemek için; damla çikolata fındık çikolata sosu t..

Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..

Kırmızı Biberli Rulo Köfte 03:03

Kırmızı Biberli Rulo Köfte

Kırmızıbiberli Kaşarlı Rulo Köfte Tarifi İçin Malzemeler 500g kıyma 1 adet Soğan 1-2 diş sarımsak yarım çay bardağı galeta unu 1 adet yumurta karabiber kimyon kırmızı toz biber Hazırlanışı; 1.500 g kıyma,Rondoda çekilmiş..

Bir Dakikada Göbekte 26 Karpuz Kesmek 01:13

Bir Dakikada Göbekte 26 Karpuz Kesmek

Guinness Dünya Rekorları Kitabı'na girmekten bıkmayan isimlerden olan Ashrita Furman, bu kez de göbekte karpuz kesme rekoruna imza atmayı başardı...

  • JET TV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Furkan Halıcı - Nolur 02:55

Furkan Halıcı - Nolur

Furkan Halıcı - Nolur Dinle NOLUR sen gittin ben değiştim değişmez dediğim her şeyi değiştirdin şimdi bizi birleştirdin yaprak yaprak döktün beni bu ağacı kesme n'olur beni böyle koyma n'olur ben söylemem gurur yapa..

1000 Derecelik Katana Makinası - Kinder Süprizi Testi # 43 02:40

1000 Derecelik Katana Makinası - Kinder Süprizi Testi # 43

1000 Derecelik Katana Makinası ile Kınder Süpriz Yumurta Kesme Videosunu İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şakayı Kaldırmayan Damat 00:15

Şakayı Kaldırmayan Damat

Düğünlerinde sıra pasta kesme merasimine gelince gelin ile damadın arasında tatsız bir an yaşanmış. Gelin pastayı damada uzatıp geri çekmiş ancak bu şaka damadın hoşuna gitmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Krizi fırsata çeviren çiçek sektörü, 90 milyon dolarlık ihracat yaptı 05:39

Krizi fırsata çeviren çiçek sektörü, 90 milyon dolarlık ihracat yaptı

Türkiye'nin kesme çiçek üssü Antalya, sektördeki en büyük rakipleri İspanya ve İtalya'nın pandemi nedeniyle çiçek ekememesini fırsata çevirdi. Çiçek üretimine ara vermeyen sektör, büyük kriz beklediği yılı kayıpsız kapat..

Çörekotlu Tuzlu Kurabiye Tarifi 06:04

Çörekotlu Tuzlu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr tereyağı veya margarin oda sıcaklıgında 1 cay bardagı sıvı yağ 1 yumurta akı hamura / sarısı üzerine 1 paket kabartmatozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 cay kaşığı tepeleme mahlep 1 yemek kaşigi tozşeker 3..

Tavada Pizza Tarifi 03:04

Tavada Pizza Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin; 1 adet çırpılmış yumurta 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı şeker 2 çay kaşığı tuz yarım paket instant maya 1,5 su bardağı un Üzeri için Domates sosu Rendelenmiş kaşar peynir Sucuk, zeytin, minik..

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Karşılıksız çekle dolandırıldı! 01:55

Karşılıksız çekle dolandırıldı!

TEL ÖRGÜ KESME MAKİNESİNİ SATAN ADAM, 192 BİN LİRA KARŞILIĞINDA ÇEK ALDI. DOLANDIRILDIĞINI, O ÇEKİN ÖDEME GÜNÜ GELİNCE, YANİ TAM 45 GÜN SONRA ANLADI...

Çikolatalı Muffin Tarifi 05:03

Çikolatalı Muffin Tarifi

Çikolatalı muffin tarifi Bu ölcüden tam 12 tane muffins cikiyor. Su bardagim ölcüsü 250 ml Malzemeler 100 gr yumuşak tereyağı yada margarin 2 tane yumurta 100 gram şeker(yarim su bardagi) 125 ml süt(yarim su bardagi..

Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi 10:22

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi

Malzemeler Verecegim tarifi kisi sayisina göre cogaltip azaltabilirsiniz.Yani 1 yumurta 1 bardak unla yaptiginiz hamur bir kisilik cikiyor... 2 su bardagi un 2 tane yumurta 1 yemek kasigi dolusu hakiki zeytinyagi 2 tatli..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..